Ssylwia Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 46 osób + dzieciaki w brzuchach !OKK Jeden dzieciak już się wykluł
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2010 46 osób + dzieciaki w brzuchach !OKK Jeden dzieciak już się wykluł No właśnie, spodziewam się, że Polacca nie przyjedzie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Grudnia 2010 Administrator Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jeden dzieciak już się wykluł !tut A już chciałem przygotowywać się do roli "akuszerki" !tut 2 X byłem, więc jeszcze coś pamiętam !happybth Ps. Cirka ~50 ludzia... takiej Wigili (w sensie liczebności) chyba jeszcze nie było !scooter . Super
Arkadiusz Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 No i czemu mnie orzeszek jeszcze nie dopisał Marek, na liście Wigilijnej jesteś na 49 pozycji !happybth już myślałem że w ogóle się nie zapiszesz, no ale się naprawiłeś !scooter bałem się że śledzi nie lubisz !tut !tut !tut
Sympatycy Baltona Opublikowano 14 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2010 46 osób + dzieciaki w brzuchach !scooter Jeden dzieciak już się wykluł !tut No właśnie, spodziewam się, że Polacca nie przyjedzie !happybth Orzech czy to znaczy, że jest porcja pierogów do podziału !tut !tut
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Będzie tyle porcji ile osób na spotkaniu ale może ktoś Ci odstąpi parę szt.
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 No, nie mam dobrej wiadomości... przyjadę z żoną. Koniecznie chce Was wszystkich poznać.
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ps. Cirka ~50 ludzia... takiej Wigili (w sensie liczebności) chyba jeszcze nie było !OK . Super !scooter Na liście są 53 osoby, 3 osoby to zagadka więc wychodzi 50 łbów. Ja takiej licznej Wigilii nie pamiętam Jeszcze jedna kwestia odpowiadając na liczne pytania, płacimy 50 zł za posiłki i nie da się dać rabatu dla osób, które mało jedzą, będą krótko itd. Jak ktoś wpadnie, po kalendarz dostanie kawkę lub herbatkę
Pieniek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Nieśmiało dopiszę swoja skromną osóbkę, chyba, że w pracy nagle sie coś rypnie. Do zobaczenia.
Sympatycy orzech Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Jak ktos ma oplatek to prosze zabrac poniewaz ja zapomnialem. Edit: Znalazłem ale jak ktoś ma więcej to prosze zabrać.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 17 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2010 Jak ktos ma oplatek to prosze zabrac poniewaz ja zapomnialem.Edit: Znalazłem ale jak ktoś ma więcej to prosze zabrać. I tak miałem wziąść. !w00t
ucienta Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Dzieki za spotkanie. !YES Szkoda, ze panie jakies takie nerwowe byly !w00t
michalu Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 właśnie dotarłem (dzięki kolego Pieńka) co tu dużo pisać, było jak zawsze !w00t !YES
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Było faktycznie fajnie !w00t Szkoda, ze panie jakies takie nerwowe byly Czyżbyśmy za wcześnie wyszli??? Ech!
Sympatycy Foczka Opublikowano 18 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2010 Pierożki...mmmm ...pyszne!, towarzystwo... "wyborowe"... Wigilia udana! Dzięki Orzech. !w00t
Klubowicze Ewik Opublikowano 18 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2010 My też już dotarliśmy . Jeszcze raz wszystkiego najlepszego zdrowych, pogodnych i spokojnych świąt. Nie ma to jak bawi się Burgmania (oceniam to na trzeźwo !w00t ) Orzech wielkie dzięki za organizację. Panie w R66 zabezpieczyły jedną czapkę i jeszcze jakieś !YES Wdzianko, do odbioru na miejscu.
Administrator Artix Opublikowano 18 Grudnia 2010 Administrator Opublikowano 18 Grudnia 2010 Jak zwykle milo was bylo zobaczyc i wspolnie podzielic sie oplatkiem. Dziekuje za organizacje Orzeszkowi i wszystkim za tak liczne przybycie
Macek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 My tez dotarlismy, sadzac z tego, ze obudzilem sie we wlasnym lozku !YES. Dziekujemy za kolejna wspolna Wigilie - super, ze moglismy spedzic z Wami mily czas. Specjalne podziekowania dla Orzecha - ulepil niezle pierogi !w00t Prawie swiatecznie, Ysabel i Macek
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2010 OOOOOOjojojojjjjjoooj. Jakieś strasznie mocne te śledzie !YES Dzięki wszystkim za przybycie, było zacnie !w00t
monk Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 I również dziękuję ..koleżankom i kolegom, żonom i kochankom było bardzo miło P.S. Orzechu, odnoszę wrażenie, że z roku na rok wychodzi Ci coraz lepsza Wigilia
Sympatycy spinka Opublikowano 18 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dzięki wszystkim za wspólnego pieroga, który był wyśmienicie ulepiony przez Orzecha. Sąsiadowi (Przemo) podziękowania za bezpieczny powrót do domu A wszystkim jeszcze raz ... Zdrowych i spokojnych Świąt.
Klubowicze Ravenka Opublikowano 18 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2010 I my również dziękujemy za miłe towarzystwo i organizację Za rok możemy się nie zmieścić w tym lokalu;) Pozdrawiamy Ravenka i Lamus
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dzięki Orzech za organizację , fajnie było Was wszystkich zobaczyć, pogadać, podzielić się opłatkiem i wznieś niejeden toast Wesołych Świąt
Arkadiusz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Również podziękowania dla Orzecha i Wszystkich obecnych. Worlan Tobie również dziękuję za tą ostatnią fotkę Jak zobaczyłem Krzytra z kalendarzem to mi dopiero się rozjaśniło w głowie że zapomniałem w końcu je zabrać. !sciana Oj, Oj, Oj....... ale ta Warszawa daleko !!!! Ps. Jakieś te baterie mam słabe, chyba muszę wymienić na nowe
Rekomendowane odpowiedzi