Sympatycy orzech Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Sporo osób zadeklarowało przyjazd !happybth W czwartek przed imprezą Cafe66 jest zamknięte więc spota nie będzie!!!
mak Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Obecni: Mak + Makówka + Mikołaj !happybth
bartosz108 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Bardzo żałuję, że nie dotrę. !happybth Wigilia to świetna okazja żeby się poznać osobiście. Niestety mam zaplanowany w tym czasie wyjazd za granicę. Skorzystam z tego miejsca aby złożyć życzenia wszystkim forumowiczom. Moi drodzy życzę wam wszystkim udanych i radosnych świąt i wspaniałych prezentów. Aby w przyszłym roku zawsze była świetna pogoda i sprzęty śmigały jak należy. !happybth
Sympatycy Baltona Opublikowano 8 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Sporo osób zadeklarowało przyjazd !happybthW czwartek przed imprezą Cafe66 jest zamknięte więc spota nie będzie!!! Eeeeeee to lipa znowu słaba organizacja i tyle osób, a tak mało miejsc za taką kasę !happybth
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Eeeeeee to lipa znowu słaba organizacja i tyle osób, a tak mało miejsc za taką kasę !OKK Że mało miejsca, to jakoś przeżyjemy , ale mnie interesuje jak się mają poszczególne składniki menu do tych 50 zeta. Jaka jest różnica w cenie między kapustą a pierogami ? Nie żebym się czepiał, ale jest to dla mnie i pewnie dla wielu biesiadników bardzo istotne. !w00t !tut !tut I jeszcze jedno, czy będzie ujawniona na Wigilii nowa "lista Orzecha"
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2010 I jeszcze jedno, czy będzie ujawniona na Wigilii nowa "lista Orzecha" !tut !tut Będzie.Mam przeciek -Klubowicze którzy jezdzą żółtymi skuterami....OUT !w00t Ps.Faktycznie ilość osób robi wrażenie.I tak trzymać !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Bo się w sobie zamknę Worlan będę Cię obserwował, jak zjesz choćby jednego pieroga więcej, jedną łyżkę bigosu lub chrupniesz paluszka z sąsiedniego stołu to przyjadę do Ciebie, spalę dom, żółtka zepchnę ze skarpy a kaszankę wyślę na złom. Paniał???? Nie ma litości dla czepialskich dziadków !OKK
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2010 -Klubowicze którzy jezdzą żółtymi skuterami....OUT !w00t Tak całkiem OUT ? Tylko za kolor ? !OKK Rasista z tego Orzecha !tut !tut
Sympatycy Baltona Opublikowano 8 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Eeeeeee to lipa znowu słaba organizacja i tyle osób, a tak mało miejsc za taką kasę !OKK Że mało miejsca, to jakoś przeżyjemy , ale mnie interesuje jak się mają poszczególne składniki menu do tych 50 zeta. Jaka jest różnica w cenie między kapustą a pierogami ? Nie żebym się czepiał, ale jest to dla mnie i pewnie dla wielu biesiadników bardzo istotne. !w00t !tut !tut I jeszcze jedno, czy będzie ujawniona na Wigilii nowa "lista Orzecha" No właśnie Grzesiu bo jeśli kapusty w pierogach będzie mało, a nawet zaryzykuję nie będzie jej wcale to co Orzech odda nam różnicę, którą przepłacimy
Klubowicze valdi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kisiel - szt:1P.S. Mam nadzieję że Valdi dalej nie może pić !OKK Niestety dobra nowina,już mogę więcej niż kieliszek wina.
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam, bede wozem... Pzdr
kmodzele Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 A co to jest "lista Orzecha"? Do czego służy?
Barti Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 A co to jest "lista Orzecha"? Do czego służy? Ponoć lubie teorie spiskowe więc dodam od siebie To jedna z tych list na której jak sie znajdziesz to później znikasz gdzieś w niewyjaśnionych okolicznościach i jedyne co po tobie zostaje to skuter z jeszcze ciepłym silnikiem !tut A tak serio to co to za lista Orzech? Jeśli to tajemnica to nie pisz !tut
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2010 A co to jest "lista Orzecha"? Do czego służy? Ponoć lubie teorie spiskowe więc dodam od siebie To jedna z tych list na której jak sie znajdziesz to później znikasz gdzieś w niewyjaśnionych okolicznościach i jedyne co po tobie zostaje to skuter z jeszcze ciepłym silnikiem !tut A tak serio to co to za lista Orzech? Jeśli to tajemnica to nie pisz !tut niezłe
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2010 A tak serio to co to za lista Orzech? Jeśli to tajemnica to nie pisz !piwko Lepiej nie pytaj Ci co chcieli wiedzieć znikali w tajemniczych okolicznaściach !piwko Pytałem się kiedyś Orzecha to powiedział ,,mniej wiesz,dłużej żyjesz'' !piwko
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2010 A co to jest "lista Orzecha"? Do czego służy? !piwko Ponoć lubie teorie spiskowe więc dodam od siebie !TAZ To jedna z tych list na której jak sie znajdziesz to później znikasz gdzieś w niewyjaśnionych okolicznościach i jedyne co po tobie zostaje to skuter z jeszcze ciepłym silnikiem !piwko A tak serio to co to za lista Orzech? Jeśli to tajemnica to nie pisz !piwko Napewno nie chcesz wiedzieć !piwko
Sympatycy Baltona Opublikowano 10 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2010 Jestem ciekawy czy kolejnym etapem będzie ,,Teczka Orzecha" !piwko
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2010 Jestem ciekawy czy kolejnym etapem będzie ,,Teczka Orzecha" W teczce jest lista !piwko
Arkadiusz Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 A co to jest "lista Orzecha"? Do czego służy? !piwko Ponoć lubie teorie spiskowe więc dodam od siebie To jedna z tych list na której jak sie znajdziesz to później znikasz gdzieś w niewyjaśnionych okolicznościach i jedyne co po tobie zostaje to skuter z jeszcze ciepłym silnikiem !TAZ A tak serio to co to za lista Orzech? Jeśli to tajemnica to nie pisz !piwko Napewno nie chcesz wiedzieć !piwko Taa, a Orzech na spocie wczoraj jakiś taki tajemniczy był !piwko
Sympatycy Baltona Opublikowano 10 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2010 Jestem ciekawy czy kolejnym etapem będzie ,,Teczka Orzecha" !piwko W teczce jest lista !piwko Wrzonio dobre
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2010 Panowie, to temat o Wigilii a nie o ludziach do odstrzału !piwko
Pollacca Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 my jak nie bedziemy na porodowce to rowniez sie meldujemy:)
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2010 my jak nie bedziemy na porodowce to rowniez sie meldujemy:) Spoko, nie pękaj w razie co, to damy radę. !piwko !piwko Ja to może nie bardzo, ale Orzech jest po kursie ratownictwa. !piwko
Rekomendowane odpowiedzi