michu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Chciałbym aby mój żołądek był skurczony, może bym w końcu trochę schudł..... A tak piłka plażowa z przodu E tam zaraz piłka Chlop musi zjeśc A teraz pomalutku będziemy dochodzic do siebie , a u mamusi nie było lekko(jedz syneczku jedz) Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 No Michał trafil w dziesiątkę . Padam od tych smakołyków . Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 No Michał trafil w dziesiątkę . Padam od tych smakołyków . No pisać jeden pod drugim nie za bardzo . Upiórek dzisiaj w domeczku Zima , może jeszcze jutro a może po jutrze albo do końca tygodnia . Byle nie padało te białe g...o .Zima a kto w zimę pracuje . Szkoda tylko że wstałem i śmigłem do Torunia , a mogłem pospać !yawn . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 gorzej mają Ci co pracować muszą !yawn Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Grudnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Siemka Nie jest chyba tak źle.Całe Święta przepracowałem i nie narzekam, było całkiem sympatycznie no i co dla mnie najważniejsze to przede wszystkim bezpiecznie i o dziwo bez %owo wśród kierowców.Czego życzył bym wszystkim w każdy dzień roku. Pozdrawiam Siemik Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Siemka Nie jest chyba tak źle.Całe Święta przepracowałem i nie narzekam, było całkiem sympatycznie no i co dla mnie najważniejsze to przede wszystkim bezpiecznie i o dziwo bez %owo wśród kierowców.Czego życzył bym wszystkim w każdy dzień roku. Pozdrawiam Siemik Grześ popsuty alkomat mialeś !yawn Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale ktoś musi pracować żeby odpoczywać mógł ktoś. !yawn Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 W związku z moim wyjazdem nad morze na Sylwestra juz dzis składam Wam wszystkim najlepsze życzenia Szczęsliwego Nowego Roku 2011 Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja również życzę Wam duuuuuuuuuuuuuuuuużo Szczęścia w Nowym Roku !tut !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 i ja,i ja życzę zdrówka wszystkim a teraz do roboty,śnieg odrzucić i ... będzie wiosna.Z każdym dniem coraz bliżej !happybth Odnośnik do komentarza
Gość Lech Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 POMOCY!!!! spinka schowała mi "chleb" przed sylwestrem !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam . No to się narobiło w tym 3M ,mam tylko nadzieję że Leszek wyjdzie godnie z tego problemu . Kochani to i ja składam moc życzeń na nowy Rok , niech ten nadchodzący będzie lepszy od tego mijającego i da nam wszystkim wiele , wiele radości pod każdym względem . P.S Pozdrawia !happybth . Do Życzeń dołącza się cała rodzinka . Tym co bawić się będą na balach miłej i sympatycznej zabawy !happybth !tut . Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 POMOCY!!!! spinka schowała mi "chleb" przed sylwestrem !happybth !happybth Lechu, nie daj sie !tut ! PS. Bo juz niewiele czasu zostalo... Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 POMOCY!!!! spinka schowała mi "chleb" przed sylwestrem !happybth !happybth Lechu... Ty masz tam jakiś terror... !tut Cóż moje oczy doczekały, żeby czytać takie "dziwne" rzeczy ... Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 A ja miałem do nich jechać Teraz bym siedział o suchym pysku i głodzie !happybth Lechu, znajdź wszystko na 3 Króli !happybth Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Lechu to skandal !tut ale sobie kobietę wychowałeś !happybth żeby artykuły pierwszej potrzeby !happybth schowac Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Lechu, skoro Spinka schowała Ci chleb, zawsze możesz sobie sam upiec.. !tut Dla przypomnienia: przepis 1410, ale pewnie pamiętasz. !happybth A tak poważnie, to życzymy Wam szampańskiej zabawy i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku !happybth Ada i czarek Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 31 Grudnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Kochani - wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku , niech się Wam wszystkim wiedzie !OK jak najlepiej. Powoli szykuję się na imprezkę w knajpie jakiejś tam , i tradycyjnie oczywiście toast szampanem Piccolo , bez "chleba" a jakże , bo przecież brzydzę się jak my wszyscy !placz2 . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zyczymy Wam szampańskiej zabawy i do zobaczenia w 2011 roku !placz2 !OK Jolka i Michu Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja pozwolę sobie siedzieć w domu. Szczęśliwego Nowego Roku. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi