Sympatycy siemik Opublikowano 14 Grudnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Robert mam nadzieję że abstynentem zostałeś tylko z powodu braku możliwości dojazdu zacną do sklepu !scooter . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 I do tego jeszcze zostałem abstynentem !scooter . Robert ..... !OK Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 I do tego jeszcze zostałem abstynentem !OK . Robert zawsze mówiłem, że Ja osobiście wyciągnę Ciebie z tego bagna !scooter Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ja............... Tomek nas wszystkich wyciągnie !scooter !OK tylko pytanie ilu z nas to wytrzyma Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Co Cię nie zabija to Cię wzmocni !happybth Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Panowie, gdzie jest wątek o kalendarzach na 2011 ? Nie mogę tego znaleźć. Chcę zrobić przelew. Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 No proszę Cie jaja se robisz OGÓLNE pierwszy przyklejony. http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=11420 Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Grudnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Panowie,gdzie jest wątek o kalendarzach na 2011 ? Nie mogę tego znaleźć. Chcę zrobić przelew. Krzysiu. !happybth Ale pojechałeś teraz HI.HI.HI. Chyba dawno nie byłeś na forum !happybth Jestem jednak wyrozumiały i życzę samych piątek. Pozdrawiam Siemik Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Pewnie, że se jaja robię chłopaki moje drogie Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 20 Grudnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Siemka Dziś od rana znowu padał piękny śnieżek.Ta przepiękna tegoroczna zima co raz bardziej zaczyna mi się podobać. Mam nadzieję że Witek tego nie będzie czytać. !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 20 Grudnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Siemka Dziś od rana znowu padał piękny śnieżek.Ta przepiękna tegoroczna zima co raz bardziej zaczyna mi się podobać.Mam nadzieję że Witek tego nie będzie czytać. !OK Ale ja przeczytałem. Grześ - a tak Cię lubiłem... , przecież ta bura s..a to armagedon przecież jest !happybth . Nie brakuje Ci jazdy !happybth , bo mnie aż skręca żeby choć troszku , ale nawet z garażu nie mogę wyjechać , lód na podjezdzie !tut . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 na sanki i narty czas teraz jest dodatkiem jest łopata i odśnieżarka Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Chłopaki nie narzekac bo to zima przecież jest i w dodatku święta - musi padac Co to za święta bez śniegu Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 ja nie narzekam tylko nie bardzo mam gdzie już odsypywać Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Chłopaki nie narzekac bo to zima przecież jest i w dodatku święta - musi padac Co to za święta bez śniegu Jolu i Michale życzę Wam ... Wszystkiego wymyślnego. Wasz przyjaciel. J.D. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Chłopaki nie narzekac bo to zima przecież jest i w dodatku święta - musi padac Co to za święta bez śniegu Jolu i Michale życzę Wam ... Wszystkiego wymyślnego. Wasz przyjaciel. J.D. I Dla Ciebie Jacek także !tut !OK Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Chłopaki nie narzekac bo to zima przecież jest i w dodatku święta - musi padac Co to za święta bez śniegu Jolu i Michale życzę Wam ... Wszystkiego wymyślnego. Wasz przyjaciel. J.D. I Dla Ciebie Jacek także A ten jak pojechał . Co to a reszta , ty Gościu ja Ci składam życzenia zdrowia Jacenty kasiorki i bałwanka na ogródku , takiego wjelkiego aż do nieba . Bądz zawsze sobą i uśmiechaj się do ludzi , bo nie liczni jednak o Tobie pamiętają . Pozdrawia . Odnośnik do komentarza
oyooyo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Życzę wszystkim Spokojnych, Weołych i Rodzinnych świąt, miłego spedzania świąt Bożego Narodzenia ! Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Brzuch mi pęka od jedzenia i poszedłem do garażu przepalić swój odkurzacz. Wiecie, że biedaczek ledwo zakręcił. Ako wydojone prawie do zera ładuje się już w kuchni na 3 piętrze Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Brzuch mi pęka od jedzenia i poszedłem do garażu przepalić swój odkurzacz.Wiecie, że biedaczek ledwo zakręcił. Ako wydojone prawie do zera ładuje się już w kuchni na 3 piętrze Masz rację ...Najedzony jestem jak bąk.......... A moja śliczna odpoczywa sobie w ciepłym garażu Ps a teraz do kościółka i na jakiś dobry obiadek , bo dawno nie jadlem... Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Tak to prawda ja śmigam do toruńia do Mamusi na obiadek . Ale jak chyba tylko popatrzę na niego . Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Mam tak samo......Zjadłem wcale niedużo a czułem się jakbym jadł przez cały tydzień Pozdrawiam Wszystkich w ten Świąteczny Dzień Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 A my całe święta w końcu w czwórkę i w domku i przy stole i przy % pozdrowionka- znalazłam w końcu chwilkę żeby zajrzeć na forum Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Mam tak samo......Zjadłem wcale niedużo a czułem się jakbym jadł przez cały tydzień Pozdrawiam Wszystkich w ten Świąteczny Dzień Czarek, to Ty masz żołądek skurczony Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Chciałbym aby mój żołądek był skurczony, może bym w końcu trochę schudł..... A tak piłka plażowa z przodu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi