Skocz do zawartości
Forum Burgmania

V-MAX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ten co w opisie model K5, mysle ze jak bym odkrecil to powolutu ale predkosc by wzrosla jeszcze troche. Ale uwazam ze wiecej juz naprawde nie jest potrzeba.

Ktos kiedys mi molwil chyba Monk ze jak smigal z Diamanda to na swoich Tmaxowych zegarach dochodzil do 160km/h i Diamanda nie odstawal od niego, ale nie wiem czy czegos nie pokrecilem.

• Sympatycy
Opublikowano
Tak ten co w opisie model K5, mysle ze jak bym odkrecil to powolutu ale predkosc by wzrosla jeszcze troche. Ale uwazam ze wiecej juz naprawde nie jest potrzeba.

Ja bym traktował te 1/4 manetki, jako wymówkę, że nie jadę na maxa !bicz ,

a 140 km/h prędkości podróżnej, to w większości przypadków wystarczy.

pzdr

Opublikowano

Masz rację szorstki po za tym jazda 140 -150 w moim przypadku to istna walka o przetrwanie bo przy tym wzroście (197 cm)głowa mi łopoce jak flaga na wietrze !bicz

Jak dla mnie najfajniejszą prędkością jest 90-110 bo przynajmniej obraz mi się nie rozmazuje whist

Opublikowano
FJS 600 po zmianie rolek na pulleya 205 km/h

a jaka gramatura?

• Klubowicze
Opublikowano

mój burek an400 merc mknie licznik 140 gps pokazuje130 a oleju przy tych prędkościach połyka jak dwusów i wszystkie te wiekowe tak mają

Opublikowano

Czyli Burek ten co ja posiadam:) A co o tym sądzicie jest to możliwe?

Jadą w dwie osoby,i jaki to Burek?

Opublikowano

Na Twoim filmiku jest K2.

Jak na 2 osoby to żwawy jest !piwko

Mój identycznie jak ten się zachowywał, choć nigdy maxa nie ciągnąłem, bo szkoda mi silnika !tut Ten z Twojego filmiku szybko poszedł do 160 i to we dwie osoby !happybth

Rolkami się bawili czy co !w00t

Opublikowano

Właśnie sam się zastanawiam,ze tyle,ciągnie licznikowe? hmm a po czym poznałeś ze to jest K2? !happybth

Opublikowano

OD modelu K3 jest inna decha wieksza i ma obrotosciomierz.

Opublikowano

Ptaku dzięki za podpowiedz,muszę się pochwalić właśnie przyjechał Burgi... Mamm!!happybth:)

Opublikowano

no to gratulecje, nie zapominaj sprawdzac oliwy, Burki to olejoholicy

Opublikowano

He he będzie ciężko helix nic nie łykał heh:) ale da się przyzwyczaić. !happybth

Opublikowano
Właśnie sam się zastanawiam,ze tyle,ciągnie licznikowe? hmm a po czym poznałeś ze to jest K2? !piwko

K2 ma czarny budzik, ale na kierownicy masz sam napis Burgman, a w K1 jest taki sam czarny budzik (w późnych wersjach), ale na kierownicy jest napis Burgman i coś tam coś tam ;)

Gratulacje z zakupu. Czy da się przywyknąć, hmmm mam/ chcę go sprzedać identycznego jak Ty, ciągnął tylko podczas szybkiej trasy, ale to też nie za dużo. Do 1l/ 1000 km to mu sporo brakowało :P Ale brał. Najbardziej wkurzające było te sprawdzanie !happybth Co tankowanie patrzę: jest stan, ładnie. Kolejne tankowanie, nic nie ubyło. Trzecie: o wziął.... Nie ma reguły :)

Opublikowano

Sent! Podeślij fotki mi na privat chętnie sobie obejrzę:)

Opublikowano

Po kupnie

Tak wyglądał jak go kupiłem, błotnik był lekko pęknięty, a po drugie na przyczepkę wejść nie chciał i go zdjąłem.

Teraz wygląda tak Obecnie

Opublikowano

No no widać ze coś pracy włozyłeś w niego :blink:

Opublikowano

Czy ja wiem czy dużo, w garażu wtedy jeszcze zimował cruiser, to różnych dobrych specyfików do polerki to miałem od groma. Te rysy w tylnej części obok napisów Burgman i lampy, to po jednej polerce znikły. Szlif. Szpachla i malowanie. A czerne plastiki: kupiłem czarny spray imitujący chropowatość. Sam dzisiaj zastanawiam się jak gdzie malowałem. Oczywiście nie wyszło to wszystko idealnie, ale jest dobrze !happybth

A tak na przestrogę, przy 120 km/h jak jechałem Burgiem na ekspresówce to pękł/zatarł się impulsator !happybth

Opublikowano

To kisza jak tak. Mam nadzieje,i liczę na to ze mnie to nie spotka,z impulsatorem:)