frato Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Jesteście sadystami.....!OK Módlcie się by Was nigdy takie przygody jak Zybexa nie spotkały. A może w ramach pomocy zrobimy konkurs dla serwisów w Polsce? Kto naprawi skutecznie skuter Zybexa, bez wymiany całej skrzyni będzie miał zapłacone 50% przez Zbycha i 50% od Burgmaniaków z forum + darmowa reklama na Burgmanii. Czy jest jakiś serwis w tym kraju ktory podejmie wyzwanie?
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2010 Poproście Zbyszka może zatankuje będzie wyższa cena !happybth
Tomekgdz Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Ja osobiście dzisiaj jestem trącony, ale za skuter, co szlifował !happybth dam aż 3000 !happybth
KAZI Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 To jest jakaś profanacja - za same ledy ze dwie dyszki się należy - a tu 3000zł się proponuje.....
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2010 dokładam flaszki w każdy schowek.
dr.big Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Widzialem sie z Zybexem w tygodniu w Berlinie i musze przyznac, ze bardzo sie zmartwil, jak mu powiedzialem, iz w tym sezonie AN650 bedzie bardzo w modzie... On chyba naprawde lubi swojego Antka i czuje do niego wielki sentyment . Ale niestety juz go chyba sprzedal...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Cytat bardzo sie zmartwil, jak mu powiedzialem, iz w tym sezonie AN650 bedzie bardzo w modzie... Oczywiście, że się zmartwił. Miał Cię (nie tylko on, zresztą) za człowieka, który się orientuje w Świecie Skuterów. A tu taki klops! W tym sezonie modne będzie Piaggio! I to bardzo! Słyszałem o tym w samym Mediolanie — Stolicy Mody!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Lutego 2011 Administrator Opublikowano 5 Lutego 2011 Eee tam, chodzą słuchy, że w tym sezonie modny będzie LT ... i to bynajmniej nie chodzi o dostawczaka LT
misioooo Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Nie nie nie, poprzekręcaliście wszystko. Najmodniejsze w sezonie 2011 będzie Kymco
Gość Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Cytat Nie nie nie, poprzekręcaliście wszystko. Najmodniejsze w sezonie 2011 będzie Kymco A to też prawda... to temat wiodący... w Hanoi.
Sympatycy Baltona Opublikowano 5 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2011 misioooo napisał(a): Nie nie nie, poprzekręcaliście wszystko. Najmodniejsze w sezonie 2011 będzie Kymco Misioooo jeszcze pore tygodni, a zobaczysz jak wszyscy będą nam czapkować
Klaud Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 dr.big napisał(a): w tym sezonie AN650 bedzie bardzo w modzie... No mam nadzieję, radziłem się i w Mediolanie, i w Paryżu A Zybex twardo trzyma, że stolicą mody od dawna jest Monachium PS Zybex, ładne te Twoje niemieckie cacko, trochę ciężkie, ale
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2011 cierpliwości .... z historią trudno się rozstać...
drzewo Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zawsze można postawić w ogrodzie co by za krasnala robił...
dr.big Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 ZYBEX napisał(a): cierpliwości .... z historią trudno się rozstać... Trudno, trudno ... Co mi mowiles w Louisie? 6 flaszek dobrej wodki i juz go nie zobaczysz, ani o nim nie uslyszysz ...
eMKa Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 dr.big napisał(a): Zybex podazyl droga : -->> !w00t Jedynie słuszny kierunek .
Administrator Artix Opublikowano 7 Lutego 2011 Administrator Opublikowano 7 Lutego 2011 Kazdy pojazd to inna historia a w tym przypadku historia jest bezcenna Jedzie Burgmania w korku ospale Jedzie do Marl, więc jedzie wytrwale Każdy z kuframi, pot po nim spływa Korek jak diabli, jasna oliwa Lecz jeden Burgman dyszy i dmucha, Żar z rozgrzanej chłodnicy mu bucha Buch - jak gorąco! Uch - jak gorąco! Puff - jak gorąco! Uff - jak gorąco! Już ledwo zipie, już ledwo sapie, A tu z chłodnicy coś nagle kapie Nagle - gwizd! Nagle - świst! Para - buch! I Zybex nam się zagotował to tylko jedna historia a jakie wspomnienia !w00t szkoda ze nie mam juz miejsca w garazu
Klaud Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Artix napisał(a): I Zybex nam się zagotował Artix, jako (prawie) właściciel, a przynajmniej będąc na dobrej drodze, by ten egzemplarz ujeżdżać, uprzejmie proszę o zaprzestanie takiej czarnej propagandy Wykrzesaj proszę jakieś pozytywne historie, a nie tak mnie nastrajasz... Ten egzemplarz został już odczarowany !w00t
Administrator Artix Opublikowano 11 Lutego 2011 Administrator Opublikowano 11 Lutego 2011 Kazdy skuter jak i kazdy wlasciciel ma swoja historie Moj zacny Silver w Warce postanowil sobie polezec z calym rzedem kumpli taka byla impreza . A co do pozytywnych informacji o sprzecie Zybexa, no przeciez pojechal do Marl i wrocil o wlasnych silach, a ze mial przygody, jak by nie bylo przygod to kto by pamietal o takim wyjezdzie !tut kawalek za Poznan czy Warszawe
dr.big Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 E tam, drobnostka, zawsze mowilem, ze w AN650 nieodzowny jest chlapacz przedniego kola !happybth . Masz chlapacz -> AN650 sie nie gotuje !OKK .
Rekomendowane odpowiedzi