marcin62 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 witam, zamawiałem wcześniej 3szt i jeszcze dodatkowo proszę 2szt. łącznie 5szt. marcin62
Jarek_PL Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Jeśli jeszcze nie jest za późno , poproszę o cztery.
Klubowicze Profesor Opublikowano 2 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2010 poproszę o 2 sztuki.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 4 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Nie zauważyłem że tu jakaś kolejka stoi. Dla mie "czy" poprosze.
Sympatycy Arecki Opublikowano 4 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jeżeli nie jest jeszcze za późno to też poproszę jedną sztukę .
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2010 Kalendarz pojawi się na wigilii klubowej,tj.17 Grudnia
ptaku_1 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 kurcze a ja nigdzie nie widzialem wzmianki o wigili, moze jakies info ktos zarzuci
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2010 kurcze a ja nigdzie nie widzialem wzmianki o wigili, moze jakies info ktos zarzuci Wszystko w swojej kolejności, najpierw ............., później Wigilia.
Klubowicze Ravenka Opublikowano 5 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2010 Jeśli jeszcze nie jest za późno to poprosimy o 2 szt. Pozdr. Rav
marcin62 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Kalendarz pojawi się na wigilii klubowej,tj.17 Grudnia Tak wypada, że mam wigilię firmową (taki okres)w tym dniu, także może coś więcej, jakieś konto żeby przynajmniej kase przelać etc. Witam, kasa przelana 5szt. 70zł z wysyłką. pozdr.
stiopa Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Kalendarz pojawi się na wigilii klubowej,tj.17 Grudnia A co z forumowiczami którzy zamówili kalendarz a nie dojadą na wigilię klubową?
Klaud Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 A co z forumowiczami którzy zamówili kalendarz a nie dojadą na wigilię klubową? Przepada No mi niestety też 'firmówka' 17go wypada, więc mam ten sam problem W innym terminie, czy przelew?
Jarek_PL Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja raczej też nie mam szans odebrać go osobiście ! Trochę się pogubiłem - wigiliia klubowa. Czyli klubu Burgmania , czy ludzi zarejestrowanych na tym forum? I czy jest jakaś różnica pomiędzy tymi grupami ?
Klubowicze krzytro Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja raczej też nie mam szans odebrać go osobiście !Trochę się pogubiłem - wigiliia klubowa. Czyli klubu Burgmania , czy ludzi zarejestrowanych na tym forum? I czy jest jakaś różnica pomiędzy tymi grupami ? Nie bardzo wiem skąd ty jesteś,bo w twoim profilu nie określiłeś miejsca zamieszkania ani pobytu.Więc jeśli masz ochotę nabyć kalendarz to po prostu podaj adres a ja ci go wyślę. numer konta podam jutro na forum.pozdrawiam UWAGA: To nie jest Wigilia tylko dla Klubowiczów. Wszyscy są mile widziani, nie ma znaczenia kto ile ma postów i jakim sprzętem jeździ. Forumowicze - lista jest otwarta również dla Was, Wigilia zawsze była dla Wszystkich cheers.gif
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Słuchajcie, Wigilia jest dla wszystkich, jeśli ktoś chce osobiście odebrać kalendarz, może przyjechać. Fajniej będzie jak wpiszecie się na listę biesiadników i będziecie razem z resztą świętowac ten dzień. Można przyjechać bez biesiadowania ale trudniej będzie nam to wszystko oddzielić. Myślę, że dla osób z innych regionów łatwiej będzie robić wysyłki zbiorcze. Mam podpisaną umowę z DHL, wysyłka to tylko 20 Pln, pobranie 30 Pln więc nie ma tragedii.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Troche nie w temacie ,ale powtórze za Krzytrem i Orzechem Wigilia jest dla Wszystkich!!! Każdy jest mile widziany-Klubowicze/Forumowicze/Użytkownicy/Plecaczki Serdecznie zapraszamy każdego kto ma ochote zasiąść z nami przy stole ,podzielić się opłatkiem i pobiesiadować.
Marynarz Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Czyżby można było załapać się na kalendarz na wigilii ?? Jakby co to ja sztukę przygarnąć mogę
eMKa Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 I ja sztukę jedną poproszę. Odbiór umówię z Krzytrem na PW.
Administrator Artix Opublikowano 6 Grudnia 2010 Administrator Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja na wigilii poprosze o odbior
Klubowicze krzytro Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2010 Podaję numer konta 04 1160 2202 0000 0001 5311 0285 krzysztof trojanowski Proszę o podanie nicku i ilości .Proszę równierz podać adresy do wysyłki,najlepiej regionami żeby koszt wysyłki był jak najtańszy.Pozdrawiam !piwko
Burgerman Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jeżeli przegapiłem to sorki - ale jaka jest dokładna cena kalendarza?
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jeżeli przegapiłem to sorki - ale jaka jest dokładna cena kalendarza? 10 pln/szt.
bogdan201 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 To ja też poroszę o jedną sztukę. Odbiorę najprawdopodobniej na Wigilii 17.12.
Rekomendowane odpowiedzi