Klubowicze Trebor Opublikowano 17 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Listopada 2010 Proszę dwie sztuki. Pozdrawiam Trebor
Noguru Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Ja tez 2 sztukI tylko niech będzie silver wing
Barti Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 W związku z tym iż wykonanie kalendarza wymaga wkładu finansowego,proszę o informacje na PW osób zainteresowanych zakupem.Cena jednego kalendarza w formacie B1 wynosi ok.10 zł.Cena jest uzależniona ilością zamówionych szt.B.proszę o szybką reakcję.Pozdrawiam Jestem zainteresowany ale chyba logiczne jest że niektórzy chciali by najpierw zobaczyć przynajmniej co w nim będzie więc może wrzucisz fotki
michalu Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 sztukę poproszę edit albo 2 sztuki
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Listopada 2010 Ja też nie mogę się spóźnić i poproszę 1 szt.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 17 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Listopada 2010 W związku z tym iż wykonanie kalendarza wymaga wkładu finansowego,proszę o informacje na PW osób zainteresowanych zakupem.Cena jednego kalendarza w formacie B1 wynosi ok.10 zł.Cena jest uzależniona ilością zamówionych szt.B.proszę o szybką reakcję.Pozdrawiam Jestem zainteresowany ale chyba logiczne jest że niektórzy chciali by najpierw zobaczyć przynajmniej co w nim będzie więc może wrzucisz fotki !happybth A ja wolę żeby to była niespodzianka. !happybth Dyskusje będą w przyszłym roku, a teraz nie ma na to czasu. Rób Krzysiu ten kalendarz i nie ulegaj naciskom. Nigdy nie wiadomo co Mikołaj przyniesie i to jest fajne.
Mareczek Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 A ja wolę żeby to była niespodzianka. !happybth Dyskusje będą w przyszłym roku, a teraz nie ma na to czasu. Rób Krzysiu ten kalendarz i nie ulegaj naciskom. Nigdy nie wiadomo co Mikołaj przyniesie i to jest fajne. Popieram
dr.big Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Jeden. PS. (...)Rób Krzysiu ten kalendarz i nie ulegaj naciskom(...) Dokladnie tak.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 18 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2010 2sztuki proszę.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Listopada 2010 Administrator Opublikowano 18 Listopada 2010 Krzytro... sprawdź PM
czaro69 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam serdecznie, poproszę 1 szt.
Rekomendowane odpowiedzi