M_Pajak Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 A my zawsze z tyłu . Waszyscy przygotowani . Tylko u nas nie wszystko zatrybiło .
Marynarz Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 a ja nie mam żadnego przebrania ani mejkapu jakby ktoś coś krwawego zabrał żeby mi pysk tak symbolicznie pomalować to będę dźwięczny
Ssylwia Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 No dobra to ja zadzieram kiecę i lecę
M_Pajak Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 No dobra to ja zadzieram kiecę i lecę Jak powiedziała tak i doleciała . Szampańska zabawa , pozdro dla wszystkich . Dawno się tak nie ubawiliśmy z Agusią .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 31 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2010 Oj działo się, działo. poprostu zajefajna imprezka. !V !happybth Jednak każda kobieta ma coś z diabła, (a myślałem, że moja nie). tak się bawi BURGMANIA !piwko
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 31 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2010 Dzięki za zajefajną imprezke !piwko !happybth Widział ktoś moją peruke? [/img] Ale jestem ,,zmeczony'' !V
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Października 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 31 Października 2010 Koooooooo ko ko ko ko ko !happybth
dr.big Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Koooooooo ko ko ko ko ko !happybth Myslalem ze sklepy z dopalaczami zostaly pozamykane !V !piwko ...
Sympatycy Baltona Opublikowano 31 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2010 Dzięki za zajefajną imprezke !piwko !happybth Widział ktoś moją peruke? Grzesiu w Warce zostawiłeś skutera, a u Pablosa peruke znaczy się było git !V Szkoda, że mnie z wami zbrakło !tut .
ucienta Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Ja rowniez zaluje. A nawet mialam przebranie !happybth
Sympatycy szorstki Opublikowano 31 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2010 Ja przebrania nie miałem a i tak było zajebiście !happybth Ale mało dokumentacji zdjęciowej !V Dzięki za super zabawę !piwko "Hrabia", już po godzinie od rozpoczęcia impry, peruki na głowie nie miałeś. !tut Pewnie leży gdzieś na górze pod ławką... pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Października 2010 Administrator Opublikowano 31 Października 2010 Jak przez mgłe, kojarzę jakieś psy... bawiły się czymś białym i kudłatym na parkingu... !happybth Hmm... "Hrabia" !piwko !V Zawsze mówiłem, że kudły to same problemy !tut
Klubowicze Ewik Opublikowano 31 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2010 Grześ, perukę dawałam Ci jak wychodziłeś. Musiałeś zgubić gdzieś po drodze
Tomekgdz Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Widzę, że impreza się udała a pan hrabia wyglądał jak zmęczony życiem
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 31 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2010 Grześ, perukę dawałam Ci jak wychodziłeś. !happybth No własnie,tego momentu nie pamiętam Kurde, jeszcze żabot posiałem
dr.big Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 (...)Kurde, jeszcze żabot posiałem Nie przejmuj sie, wiesz jak to jest... Hrabia musi miec w koncu ten gest !happybth ...
pablos Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Dzięki Wiara za przybycie .... bez Was impreza wiała by całkowitą nudą. Też udało mi się zrobić kilka fotek Tak sie bawi..tak się bawi BUUURGMANIA !!! PS. W trakcie imprezy musiałem uzupełniać zapasy alkoholi i soków w Naszym magazynie .... spożycie tego dnia na statystycznego człowieka wzrosło kilkanaście razy . Z drugiej strony co by miało zabić te upiory, mumie, czarownice etc. już raczej nie da się powalić tego towarzystwa niczym - Jesteście "the best" i nie do pobicia. Pozdrawiam Pablos i załoga jego bałaganu AAAA bym zapomniał ... Wrzonio otrzyma następnym razem nagrodę dla najbardziej wytrzymałego baletowicza oczywiście razem z uroczą małżonką!!!! Grzesiu Ciebie oddamy na przechowanie do szatni co byś się Nam chłopaku nie zgubił - bo tendencyjnie idziesz w tym kierunku ... Jak pogrzebiesz w Naszym profilu "wszyscy znajomi" to Ją odnajdziesz !happybth walcz..... a nagroda być może jest w zasięgu ręki !happybth tym bardziej, że wolna i do wzięcia Buziaki dla wszystkich
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Października 2010 Administrator Opublikowano 31 Października 2010 Pablosku, rozumiem Twoją fascynację FB ale prośba abyś wrzucił link do galerii bez logowania... np. na stare, sprawdzone Picasa
MARCVS Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Pablosku, rozumiem Twoją fascynację FB ale prośba abyś wrzucił link do galerii bez logowania... np. na stare, sprawdzone Picasa !happybth Miałem to napisać ale znowu byłoby na mnie że się czepiam Dzięki Mariusz za wypowiedź za wszystkich którzy mają już dość portali społecznościowych A zdjęcia chętnie obejrzymy !happybth
pablos Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Ok sorki zapomniałem, że trzeba się będzie logować .... zaraz się poprawię. Już się udało link do fotek na Picassa Halloween Party - Burgmania Rulez!!!
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2010 Nieopatrznie dałem mój aparat dwom paparazzi !tut i po uporaniu się z lekką cenzurą zdjęć tutaj można zobaczyć jak się bawi Burgmania. !happybth !happybth Kto nie był niech żałuje.
Sympatycy szorstki Opublikowano 2 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Listopada 2010 Super zdjęcia Wrzonio ! Dzięki pzdr
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2010 Super zdjęcia Wrzonio ! Dzięki pzdr Przecież to większość ty robiłeś te zdjęcia. Więc podziękowania należą się Tobie.
Sympatycy szorstki Opublikowano 2 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Listopada 2010 Tak pewnie po połowie z Marynarzem Dzięki za opublikowanie pzdr
Rekomendowane odpowiedzi