eMKa Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Witam Burgmańską Brać w tym temacie. Tu i ówdzie "sezon motocyklowy" został już zamknięty - bo to czas najwyższy; przyszła jesień. W tym roku początek jesieni jest u mnie dość "pracowity" stąd nie mogłem zaproponować jakiegoś godziwego terminu byśmy mogli wspólnie pożegnać lato. Nie chcę jednak, żeby dobry zwyczaj spotkania i modlitwy za motocyklistów - szczególnie tych, którzy odeszli od nas – zaniknął. Stąd pomysł: spotkajmy się w listopadzie na „Zaduszkach” bo listopad w Kościele jest miesiącem szczególnych modlitw za zmarłych. I jeszcze jedna nowość – ukłon w stronę Pomorzaków – spotkamy się w Gdyni! Reasumując: zapraszam Burgmaniaków na Mszę za zmarłych Motocyklistów – szczególnie naszych Kolegów i Koleżanki – do Gdyni w sobotę 20 listopada. Dokładną lokalizację, szczegółowy plan działania i godzinę podam w późniejszym terminie. Skłaniam się ku godzinie 11.00 lub 12.00. Na spotkanie zaprosimy także motocyklistów z innych klubów, mieszkańców Trójmiasta i okolic. A teraz... Czekam na Wasz odzew. Co Wy na to?
magduska Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 My na pewno się pojawimy Magda i Marcin
Mareczek Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 nowość – ukłon w stronę Pomorzaków – spotkamy się w Gdyni Ja i Marysia jesteśmy bardzo zadowoleni z możliwości uczestnictwa w „Zaduszkach” i spotkania się z naszymi znajomymi śmigającymi na 2oo.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 21 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Października 2010 Jeżeli tylko czas pozwoli chętnie przyjade
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Października 2010 Jak nic nie stanie na przeszkodzie, to czemu nie
DIZEL Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Miło będzie mi się spotkać z wami . Deklaruje przybycie .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2010 Wpisałem do kalendarza. !V Jeśli tylko nie będzie padał deszcz lub śnieg - przyjadę na Jeśli będzie padać - przyjadę "samochodem serwisowym"
Klubowicze krzytro Opublikowano 22 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2010 Mam na dzieję że i mi uda się dojechać !V Ups,niestety nie dam rady
Sympatycy spinka Opublikowano 22 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2010 Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to będę.
Sympatycy siemik Opublikowano 22 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2010 Niestety przyjechać nie będę mógł.Od 10ciu lat w tym dniu jestem zawsze w pracy.
eMKa Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 Siemik, 20 listopada, nie 2!
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2010 Siemik, 20 listopada, nie 2! Chętnie bym przyjechał, jednak obawiam się, że w przeddzień będę nieco "zajęty". W związku z tym, jazda w sobotę na Wybrzeże, chyba nie będzie najlepszym pomysłem !V pzdr
Marynarz Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Hm... czemu nie !V jak ktoś ze 100licy przygarnie moje 4 litery na czas podróży Edit.: Ups.. zapomniałem o pewnej imprezce więc chyba jednak pass.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 22 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2010 Chętnie bym przyjechał, jednak obawiam się, że w przeddzień będę nieco "zajęty". I ja z tego powodu zmuszony jestem powiedzieć pass
Glub Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 a ja niestety kończę sezon we wtorek- na łapę z powodu złamanego nadgarstka zakładają mi gips.
eMKa Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Czas umyka, termin się zbliża, ruch w temacie/zainteresowanie niewielkie. W związku z koniecznością jak najszybszego ustalenia godziny, a tę uzależnialiśmy od "przyjezdnych" mam pytanie: kto spoza 3miasta wybiera się na Burgmaniackie (!) zakończenie sezonu? Jeśli będą przyjezdni zaczniemy ok. 12-13. Jeśli nie będzie to pewnie ok. 10-11. Będę wdzięczny za odzew.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2010 Czas umyka, termin się zbliża, ruch w temacie/zainteresowanie niewielkie.W związku z koniecznością jak najszybszego ustalenia godziny, a tę uzależnialiśmy od "przyjezdnych" mam pytanie: kto spoza 3miasta wybiera się na Burgmaniackie (!) zakończenie sezonu? Jeśli będą przyjezdni zaczniemy ok. 12-13. Jeśli nie będzie to pewnie ok. 10-11. Będę wdzięczny za odzew. eMKa - ja się dostosuję. I tak prawdopodobnie przyjadę dzień wcześniej i przenocuję u rodzinki, albo gdzieś po drodze. !scooter Chociaż, żeby za dużo nie jechać po ciemku z powrotem, lepiej zacząć wcześniej. Ale jak powiadam - dostosuję się.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 13 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2010 Czas umyka, termin się zbliża, ruch w temacie/zainteresowanie niewielkie.W związku z koniecznością jak najszybszego ustalenia godziny, a tę uzależnialiśmy od "przyjezdnych" mam pytanie: kto spoza 3miasta wybiera się na Burgmaniackie (!) zakończenie sezonu? Jeśli będą przyjezdni zaczniemy ok. 12-13. Jeśli nie będzie to pewnie ok. 10-11. Będę wdzięczny za odzew. Mam pytanie jaka jest ostateczna godzina mszy ? !happybth
eMKa Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 No cóż... Zainteresowanie jakie jest każdy widzi. W związku z tym, że w temacie odezwało się jedynie kilka osób, nie widzę możliwości zorganizowania uroczystości w Gdyni - nie zajmiemy nawet pierwszych ławek w kościele !guns. Trochę szkoda... Do Warszawy jeździłem na rozpoczęcie i zakończenie od kilku lat, jeździli też Koledzy z 3Miasta - a to ta sama droga... Tym niemniej zapraszam do Darłówka - tu jestem "u siebie" i bez względu na "frekwencję" odprawię mszę w intencji tych, którzy zginęli w wypadkach w ubiegłym roku oraz naszych Klubowych Kolegów i Koleżanki. Zapraszam w sobotę 20 listopada na godzinę 18.00 do Darłówka. Po mszy oczywiście zapraszam na pogaduchy "o skuterach i okolicach"; możliwość noclegu, proszę tylko o wcześniejszy kontakt telefoniczny lub PW.
Mareczek Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 No cóż...Zainteresowanie jakie jest każdy widzi. W związku z tym, że w temacie odezwało się jedynie kilka osób, nie widzę możliwości zorganizowania uroczystości w Gdyni - nie zajmiemy nawet pierwszych ławek w kościele !YES. Trochę szkoda... Do Warszawy jeździłem na rozpoczęcie i zakończenie od kilku lat, jeździli też Koledzy z 3Miasta - a to ta sama droga... Mała ilość zgłoszeń chętnych do wzięcia udziału w Mszy Zaduszkowej jest prawdo podobnie związana ze zbliżającymi Wyborami.[ w niektórych nie wskazane pokazać się w kościele] !guns Łatwiej pojechać do Stolicy a niżeli podjechać do Kościoła w Gdyni. . Wstyd mi za Burgmanie /o/3m
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2010 Małe zainteresowanie ze strony stolicy spowodowane jest innym wydarzeniem, w które będzie zaangarzowane około 40 osób w piątek wieczorem !guns , jazda w sobotę nie będzie raczej możliwa !YES
Lucjan73 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Małe zainteresowanie ze strony stolicy spowodowane jest innym wydarzeniem, w które będzie zaangarzowane około 40 osób w piątek wieczorem !guns , jazda w sobotę nie będzie raczej możliwa !YES Szkoda ,że nie można "zgrać" tych obydwu wydarzeń, sporo ludzi (nie tylko z Warszawy ) spotyka się w piątek i mogłoby w sobote wziąść udział we Mszy Św. i zakończeniu sezonu.
eMKa Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 Wiem Koledzy, wiem. Dowiedziałem się o tym w momencie gdy data była już podana, a niestety inna być nie może (no chyba że w środku tygodnia !guns). Żeby było jasne nie mam żalu do nikogo, tak jak Wy musicie zrozumieć moje "zabieganie" i "nieczasowość" tak ja rozumiem, że pewnych rzeczy nie da się przesunąć na inny termin z Waszej strony. A moją odrobinkę wyrzutów potraktujcie jako przyjacielską zachętę na przyszłość, choć pewnie rozpoczęcie 2011 będzie w Wa-wie .
Abach Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Łatwiej pojechać do Stolicy a niżeli podjechać do Kościoła w Gdyni. .Wstyd mi za Burgmanie /o/3m Mareczku widzę, że... coś niezatrybiłeś !guns Tu nie chodzi o nas, miejscowych, ale o to, że nikt z przyjezdnych się nie zadeklarował. Niestety faktem jest, że nałożyły się na siebie dwie uroczystości w ten sam weekend... Wracając do nas, jak napisałeś /o/3m, gdybyś częściej pojawiał się na 3miejskich sumach, nie musiałbyś się "za nas wstydzić" Forum to nie wszystko, powiedziałbym nawet, że to tylko dodatek do naszego życia klubowego i nie ma obowiązku streszczania wszystkich spotkań na forum, aby poinformować nieobecnych. Marku (eMKa) szkoda, że tak to się ułożyło. Dziękuję Ci bardzo za dobre chęci. Tak jak deklarowałem obecność mojej rodziny w Gdyni, tym samym deklarujemy swoją obecność w Darłówku. Do zobaczenia !YES
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Listopada 2010 Administrator Opublikowano 14 Listopada 2010 eMKa... boleje nad tym ale tak to już jest, że nie da się być wszędzie i na każdej ważnej uroczystości !guns Tak czy owak dziękuje że pamiętasz ... !YES Rozpoczęcie sezonu, w sensie uroczystości, tuż tuż...dajmy info ciut wcześniej i spotkamy się, jak zawsze, w licznym gronie
Rekomendowane odpowiedzi