Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo przepraszam ale cenzurę zniesiono już dawno...

Proszę się nie wygłupiać i zachowywać jak na mężczyznę przystało.

Usuwanie niewygodnych postów to czystej wody tchórzostwo

Opublikowano

Właśnie ! ! Mnie też to dotknęło i bardzo mi się to nie podoba :angry:

Opublikowano

A mnie ciekawi czy niewygodny temat też zostanie usuniety :angry:

Jesli chodzi o posty, dziasiaj rano też usunięto mi "niewygodnego" :(

Ostatnio chyba niektóre tematy są bacznie pilnowane i reakcja z usówniem jest natychmiastowa.

Opublikowano

pachnie to poprawianiem historii jak u Orwella

Opublikowano

Cześć.

O co kaman?

Jako użytkownik forum, poproszę o krótkie wprowadzenie :angry:

Opublikowano
Cześć.

O co kaman?

No właśnie, bo coś dziwnie się ostatnio robi.....

PZDR

Admin ! Usuwacie posty ???

Opublikowano

o usuwanie niewygodnych postów w sprawie Badly'ego

Opublikowano

Mi sie też zdarzyło (co najmniej dwa razy), że ... "nie mogłem znaleźć swojego posta".

Nie chciałbym przeginać też w druga stronę z opiniami, ale to jest forum klubowe, są ludzie którzy je wymyślili, założyli, zbudowali, utrzymują, administrują. Robią to społecznie, ku radosci 99,5% uczestników forum (nazwijmy to po imieniu - ludzi z ulicy), którzy nawet często thanks nie powiedzą i ku radości członków klubu.

Uważam, że jako tacy, MAJĄ PRAWO ingerować w treść postów, a nawet je usuwać, jeśli uważają, że są zbyt głupie, zbyt niesmaczne, albo generujące zbyt duże ryzyko jakiejść śmierdzącej dyskusji, albo obrażliwe. I jest to Ich prawo, choćby dlatego, że to ich forum. Mają swoje sumienie, swoje wyczucie, swój rozum, swoje doświadczenie i swój gust i mogą się tym kierując co nieco wypie..usunąć.

Jako forumowicz, nie czuję się z tym dobrze, ale ufam, że postępują właścicwie. NIE ŚMIEM krytykować. Wierzę w rozum i doświadczenie usuwających - jeśli jest jakiś post, który z góry wiadomo, że spowoduje syf i wzajemne poobrażanie się, to lepiej "dyskretnie" go usunąć. Albo jak ktoś zbyt nachalnie jeździ adminom po głowie - no każdy ma swoją wytrzymałość.

Trzeba pamietać, że użytkownicy maxi2oo nie sa typowymi ludźmi. Wprost -są dziwni. Ja nie mam się za normalnego. Każdy na swój sposób. I łatwo tu o jakieś ognisko zapalne i wzajemne opluwanie się. Cud, że zdarza się to niezwykle rzadko. Moze dzięki temu, że jakies posty znikają !happybth

Choć po zniknięciu posta, za kazdym razem maleńki niesmak pozostaje. ALe pewnie napisałem coś przesadnie kontrowersyjnego, rozumiem.

Korzystając z okazji: dziękuję Twórcom forum za jego powstanie i utrzymywanie i umożliwienie korzystania. Bardzo dobra robota.

!happybth

• Sympatycy
Opublikowano
Bardzo przepraszam ale cenzurę zniesiono już dawno...

Proszę się nie wygłupiać i zachowywać jak na mężczyznę przystało.

Usuwanie niewygodnych postów to czystej wody tchórzostwo

Cenzura ? Wygłupy ? Tchórzostwo ?

Prosze najpierw zapoznać się z Regulaminem Forum, przeczytać jeszcze drugi raz, pomyśleć..... Cenzura ? Wiesz co oznacza to słowo ? Żyjemy w demokratycznym kraju, tak więc Ty też możesz założyć swoje forum skuterowe i możesz pisac tam co chcesz. To że większość poważnych for ma swoje regulaminy w których zawarto możliwość kasowania postów przez adminów w określonych przypadkach to nie ma nic wspólnego z cenzurą. Porządek musi być i tyle w tym temacie.

Opublikowano
Nie chciałbym przeginać też w druga stronę z opiniami, ale to jest forum klubowe, są ludzie którzy je wymyślili, założyli, zbudowali, utrzymują, administrują. Robią to społecznie, ku radosci 99,5% uczestników forum (nazwijmy to po imieniu - ludzi z ulicy), którzy nawet często thanks nie powiedzą i ku radości członków klubu.

Cieszymy się, że są takie osoby, które to doceniają.

Forum burgmania.net jest moderowane tak samo od lat. Robią to te same osoby i z niezmiennym zaangażowaniem. Jednym to odpowiada, innym niekoniecznie... taka sytuacja jest na wszystkich forach, które posiadają dużą liczbę userów.

Forum burgmania.net to forum tematyczne. Zajmujemy się tematyką maxi skuterową i wszystkim co z tym powiazane.

Forum burgmania.net posiada pewną zawartość merytoryczną i wierzymy, że ten stan będzie się nadal powiększał.

Wszystkim osobom, które czują się dotknięte usunięciem ich wpisów polecamy dokładne przyczytanie REGULAMINU FORUM BURGMANIA.NET.

Temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...