Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Skuter Września 2010

Mój faworyt to:   

112 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze wzaględu na to że w konkursie bierze też moje zdjęcie zagłosuje na - emge !OK

emge świetna fotka i skuter bliski memu sercu !V

P.S. Miejmy nadzieje e w każdym miesiącu nie będzie wybierany Burek (chyba najwiecej ich na forum) bo zrobi się nam kalendarz Burgmana :lol:

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Artix

3

• pisklak

2

• MARCVS

2

• LWfilip

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki, ja z pytaniem technicznym, czy jeżeli wybieramy jeden na miesiąc to znaczy, że kalendarz będzie dopiero na 2012r? !OK

Opublikowano

Ja stawiał bym na dwa zdjęcia !OK

Wrzonia-za oryginalność

emge-za walory artystyczne

Wot mam dylemat

Opublikowano

Ja oddalem glos na MARCVS-a

• Sympatycy
Opublikowano

Głos oddany na emge. !OKK

Bardzo też podoba mi się fotka Plebana i Marcvsa !OKK

Opublikowano

Długo się zastanawiałem pomiędzy Plebanem, a Embe. Wybrałem embe tworząc tym samym remis pomiędzy autorami.

Opublikowano

No rywalizacja jak na olimpiadzie..... wiele ciekawych fotek pojawiało się we wrześniu.

!OKK Trudna sprawa kogo wybrać....

• Sympatycy
Opublikowano

Jeszcze nie głosowałem ale DIAMANDA stworzył fajny klimat na fotce !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

Ja oddałem głos na Artixa. Za jakość, miejsce i małpę B) !OKK

PS. Strasznie mi się podoba ten konkurs. !OKK

Opublikowano

Emge. Piękna fotka.

Brawo

• Sympatycy
Opublikowano
Ja oddałem głos na Artixa. Za jakość, miejsce i małpę B) !OKK

PS. Strasznie mi się podoba ten konkurs. !OKK

To dopiero początek, a co bedzie się działo dealej :)

Opublikowano

Ciekawy jestem co się będzie działo w następnych miesiącach. Zima nadchodzi i nie będzie gdzie robić nowych fotek, zostanie grzebanie w starych B)

P.S. Dzieki anonimom za dwa skromne głosy !OKK

P.S. 2 Artix kto wybierał jedną konkretną fotke jak zgłaszane były 3?

Opublikowano

Głos pierwszy na Wookasha.

Jesteśmy w 2010 roku, a fota niczym wieki temu! ;)

p.s. Emge i Mak DOSKO foty!

p.s.2. Czy gdzieś można zgłaszać fotki do kolejnego konkursu? Gdzie, jak, co?

Opublikowano

Głos oddałem na leszek_krakow bo jest to fotka spontaniczna i nie podkręcana żadnymi programami ani efektami. (Jak ja nienawidzę zdjęć z/w* (*niepotrzebne skreślić)HDR !! - sorki Emge :lol: ).

Opublikowano

Się tu grubo mylisz :P

Fotka prosto z puszki, dodana jedynie lekutka winieta :lol:

W razie "W" służę oryginałem :)

Opublikowano

No jak , ZACNĄ markę musowo zapodac .

Artix zacna fotka z plecakiem w tle :lol: .

• Klubowicze
Opublikowano

Ciężki wybór padło na emge

Opublikowano

Wszystkie fotki mają swoje "smaczki", głosowałem na Plebana jokoś najbardziej mi się podoba :blink:

• Klubowicze
Opublikowano

Pleban-szacun za twoje podróże ale na Suzuki nie oddam głosu.

A żeby być sprawiedliwym dla wszystkich - pusty głos.

Opublikowano

A mnie tam sie podoba fotka z góry skrzydełka Wrzonio !piwko i tam głos ulokowałem choć ciekawych fotek jest kilka jak np: DIAMANDA2002 !OKK

Opublikowano

Pleban !piwko

Piękna fota, no i Burg 650 skuter - klasyka gatunku zasługuje aby być jako pierwszy. Szkoda że nie ma żadnego Helixa.

Opublikowano
A mnie tam sie podoba fotka z góry skrzydełka Wrzonio !piwko  i tam głos ulokowałem

To jedno trzeba Wrzoniowi przyznać !YES Jest to zdjęcie zrobione z pomysłem, i warto byłoby je zamieścić w kalendarzu !YES nawet wraz z innym zdjęciem, bo rozumiem że jak na całą stronę w kalendarzu, to jest trochę za cienkie :P tzn. Jego wysokość jest za mała !YES whist Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje pomysłu !OKK

Opublikowano

Wybieram leszek_krakow bo diabeł tkwi w szczegółach no i taki burek to moje marzenie... !piwko

Opublikowano

Głos oddany.

Na fotkę Plebanową.

;) Nie żeby mi się zdjęcie wyjątkowo podobało :lol: - ot ciekawie zróżnicowane światło, bardzo plastyczne, jest nie tylko skuter ale i wyjątkowa "okolica", poprawna kompozycja: mocne punkty "zajęte" kolorem i kształtem - jednym słowem jakieś takie trochę tajemnicze i oddające atmosferę chwili (jak się na nie patrzy to aż zimny wiatr człeka przeszywa).

Wybrałem tę fotę bo dzięki temu Pleban (jeśli wygra) będzie musiał się wziąć do roboty - kolejne głosowanie zakładać ^_^.

Opublikowano

oddałem głos na fotkę Plebana za to, że przywołała miłe wspomnienia z Norwegii ;) Może za jakiś czas, może Burgmanem, ehh ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...