Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Skuter Września 2010

Mój faworyt to:   

112 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Barti

zdjecie.jpg

Mak

35jx8oi.jpg

Wookash

_MG_7254.JPG

Worlan

IMG_0581.JPG

Artix

IMG_1527.JPG

Pleban

DSC_8707.JPG

Gumisiek

IMG_0023.jpg

MARCVS

P1070830.JPG

emge

201009207.jpg

boqdi

wyslac.jpg

Abach

Hex%202010.09.22.jpg

dr.big

igp64591.jpg

Wrzonio

IMGP3555.JPG

szorstki

IMG_0544.jpg

DIAMANDA2002

IMG_5509.jpg

leszek_krakow

9.jpg

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Artix

3

• pisklak

2

• MARCVS

2

• LWfilip

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszystkie fotki są świetne, ale w tym miesiącu łamałem się pomiędzy dziełami sławnych flamandów van Plebana i van Szorstkiego i ... ten drugi wygrał (wygląda na to że mam większą słabość do włoszczyzny, ale klimaty skandynawskie też miód-malina) :o

• Sympatycy
Opublikowano

Moim faworytem został Pleban. Burgman to jak nic podróżnik a i skandynawia jest bliska mojemu sercu :o

Opublikowano

Stawiam na Emge.

Opublikowano

głos oddany na zdjęcie Plebanowego Burga :o

Opublikowano
Stawiam na Emge.

Ja także :o

Opublikowano

Wybór był trudny, ale ostatecznie głos na boqdi. Nie mogłem się oprzeć tym kolorom :o ... aż szkoda, że skończyła się taka piękna pora roku ...

Pozdr.

Pisklak

Opublikowano

Nawet nie widząc wyników, przed glosowaniem, oddałem głos na Plebana. Fotka nadająca się na tapetę w monitorze i nie tylko. Osobiście lubię, takie podejście do fotografii. Artystyczne podejście :o Choć fotka emge też nie zła. Niestety , nie można głosować na dwie fotki.

• Administrator
Opublikowano

Myślę, że dobrze by było określić czy głosujemy na foto z najciekawszym maxi czy po prostu najciekawsze/ najładniejsze zdjęcie ;)

Mówiąc krótko: Skuter miesiąca czy foto miesiąca? :)

Opublikowano

Zdecydowanie dzieło sztuki użytkowej Szorstkiego ;)

Opublikowano
Myślę, że dobrze by było określić czy głosujemy na foto z najciekawszym maxi czy po prostu najciekawsze/ najładniejsze zdjęcie ;)

Mówiąc krótko: Skuter miesiąca czy foto miesiąca? :)

Też sie nad tym zatsnawiałem, zanim oddałem głos. Myślę, że biorąc pod uwagę zdecydowaną większośc zdjęć kandydatów raczej pasuje tu IMO kategoria Foto Miesiąca.

W kategorii Skuter Miesiaca widział bym jakies ciekawe propozycje nowinek i udoskonaleń technicznych wprowadzonych przez użytkowników we własnych sprzętach.

Pozdr.

Pisklak

Opublikowano
Myślę, że dobrze by było określić czy głosujemy na foto z najciekawszym maxi czy po prostu najciekawsze/ najładniejsze zdjęcie  ;)

Mówiąc krótko: Skuter miesiąca czy foto miesiąca?  :)

Proponuje foto miesiąca ze skuterem w roli głównej.

• Klubowicze
Opublikowano

oddałam głos na Plebana:

1. piękna fotka

2. skuter, w którym jestem zakochana

3. miejsce, które marzy mi się zwiedzić

• Administrator
Opublikowano

Idea tego konkursu polega na tym aby zamieszczac zdjecie skutera w ladnej scenerii ni mnie ni wiecej chodzi o to ze konkurs nie polega na wrzuceniu foty wypasionego skutera na tle smietnika tylko ;) jak zrobic fote skutera na takim tle lub miec taki pomysl zeby po wrzuceniu zwyciescy do kalendarza zdjecie cieszylo oko przez caly miesiac.

• Administrator
Opublikowano

Jeśli idzie o scenerie to super fotki Artix i Pleban...

Jeśli chodzi o pomysł i wykonanie to emge... i tu oddaje głos ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Zgadza się, emge ma świetną fotkę pt: "skuter w miejskiej dżunglii" ale fotka Plebana ukazuje zdolności podróżnicze skuterów, co przez większość motocyklistów jest uznawane za bzdurę ;)

Opublikowano
Idea tego konkursu polega na tym aby zamieszczac zdjecie skutera w ladnej scenerii ni mnie ni wiecej chodzi o to ze konkurs nie polega na wrzuceniu foty wypasionego skutera na tle smietnika tylko ;) jak zrobic fote skutera na takim tle lub miec taki pomysl zeby po wrzuceniu zwyciescy do kalendarza zdjecie cieszylo oko przez caly miesiac.

Dokładnie, mam takie zdanie na temat tych zdjęć. Dobrze zrobiona fotka, fajna okolica, sprzęt ciekawy ( każdy jest ciekawy ). Przypomnijcie sobie stare kalendarze. Jeśli była by, przy okazji, ładna kobieta to mogą być wszystkie miesiące takie :) . No co?

Opublikowano
(...)jak zrobic fote skutera na takim tle lub miec taki pomysl zeby po wrzuceniu zwyciescy do kalendarza zdjecie cieszylo oko przez caly miesiac.

To ja nie chcialbym ogladac tych zdjec GiePeka w kalendarzu ;) .

Zdjecia raczej malo "artystyczne", ot po prostu, takie do sprzedazy.

Opublikowano

Głosuję na emge - najbardziej mi sie podoba.

Opublikowano

Nie lubię go, ale zdjęcie przypadkowo zrobił dobre... ;)

Pleban !OK

Opublikowano

Głosowałem na Foto Artixa super SW uroczyło mnie miejsce gdzie została wykonana fotka i ta małpka co do skuterków wszystkie są super !OK

Opublikowano

szorstka włoszka! za ujecie,swiatło i całośc

Opublikowano

Szorstki, bo włoska famiglia jest najważniejsza.

Zresztą, to fajny skuter i fajne zdjęcie.

Opublikowano

Pleban i wszystko jasne :lol: !OK

Opublikowano

Również głos oddany na zdjęcie Plebana ,

aczkolwiek inne są też fajne. !OK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...