Gość radiolog Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Poniżej przejazd Karoliny na Gymkhanie w Tychach 26 czerwca - żeby administratorzy się nie obruszali, film dotyczy udoskonalenia manewrowania http://www.youtube.com/watch?v=OVN1d2y_V9o
Klubowicze Karolina Opublikowano 27 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2011 Już się tlumaczę - żeby nie bylo... To rzeczywiście bylam ja - wasza koleżanka, skuterzystka Karolina. Niech Was nie zwiedzie mój chopperowy strój - to wszystko: motocykl, skóra, zostalo przeze mnie na chwilę pożyczone od mojej kumpeli Basi, po prostu tak bardzo chcialam wystartować w Gymkhanie, a nie mialam czym (jak już chyba wiecie sprzedalam swój skuter ) Ponieważ jednak tak mi się spodobalo, że wybieram się też na edycję do Poznania, informuję, że planuję się tam pojawić moim dawnym Burgmanem. !scooter
przemas Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Karolina, jestem pod wrażeniem i chylę czoła wobec twoich umiejętności. !OK Za ten przejazd powinnaś dostać od Hondy specjalną (dużą) zniżkę na zakup jednośladu
Klubowicze Karolina Opublikowano 28 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2011 Wolalabym zniżkę na udzial w kolejnych edycjach Gymkhany. Startujący na innych markach niż Honda placą 3x więcej za udzial w zawodach... A jakoś nie mam od kogo pożyczyć Hondy, same Suzuki wpadają mi w ręce. Moje aktualne umiejętności to przede wszystkim zasluga Pilota, gdyby nie on, nie wyglądaloby to tak, jak wygląda. Każdy z nas może tak jeździć, albo jeszcze lepiej.
magart Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Karolina wymiatasz na tym torze - szacuneczek
GOODWAY Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Kurcze. Wygląda na to, że muszę iść na jakiś dodatkowy kurs
tomcrack Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Wow... więcej nic nie wykrztuszę... Szacun.. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi