Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Udoskonalanie manewrowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W imieniu Piro i swoim zapraszam na spotkanie oraz jazdy udoskonalania manewrowania. Spotykamy sie pod C66 dziś o 20 i jedziemy w ustronne miejsce gdzie rozstawiamy prowizoryczne słupki i jezdzimy slalomem ćwicząc manewrowanie. Wszytko przyda sie w korkach oraz na Burgmanii gdzie w tym roku, a takze w latach poprzednich był slalom :o Chętnych do wspolnego slalomowania zapraszam. Dzis pod c66 Piro da namiary na dobre miejsce na taką zabawę lub wybierzemy razem alternatywne miejsce. Sam polecam płyte lotniskową przed osrodkiem WORD na Bemowie. Zobaczymy. Zapraszam.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piro

11

• magart

8

• monk

8

• malina666

7

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czasem z Bryhem spotykamy się pod mostem Grota, tam są permanentnie słupki rozstawione, ósemki itd, a wieczorami jest pusto i teren otwarty. Tam polecam !tut

Szkoda, że akurat dziś to organizujecie, bo Białołęka zamierza się potoczyć trochę po Wwie, co koliduje ze wspólnym kulaniem :o

Opublikowano

E tam zawsze można zrobić przystanek na placu manewrowym :o:).

Jak narazie moja obecność stanęła pod znakiem zapytania - czekam na rozwój wypadków i jakby co to dam znać, w końcu od czego są telefony !tut

Opublikowano

Ej, ja tez bym chciala pocwiczyc, a dzis nie moge... A nie mozemy poslalomowac w przyszlym tygodniu? Pliz, pliz, pliz :o

Opublikowano

Ja jako spowalniacz szaranczy i lamaga drogowy z checia bym pomanewrowal. Jesli nie bedzie padalo to ja bym sie pisal, bialoleka przeciez moze polansowac sie miedzy slupkami :o

Opublikowano
Ej, ja tez bym chciala pocwiczyc, a dzis nie moge... A nie mozemy poslalomowac w przyszlym tygodniu? Pliz, pliz, pliz :o

@ucienta spoko, spoko - w przyszłym tygodniu chłopaki specjalnie odmalują słupki i linie na placu .... a nawet pozamiatają plac !tut !tut

Opublikowano
Ej, ja tez bym chciala pocwiczyc, a dzis nie moge... A nie mozemy poslalomowac w przyszlym tygodniu? Pliz, pliz, pliz  :o

Nie ma problemu. bedziemy robić to co tydzień jesli tylko pogoda pozwoli.

To moze połaczymy dzis siły i z białołęki przyjedziecie do nas na 20 pod c66?

Chyba już padać dziś chyba nie będzie, no oprócz teraz kiedy przez centrum przeszedł lekki deszczyk !tut

http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_lis...&cname=Warszawa

@ucienta spoko, spoko - w przyszłym tygodniu chłopaki specjalnie odmalują słupki i linie na placu .... a nawet pozamiatają plac

Kawa i herbata tęz sie znajdzie !tut

Opublikowano

to co jeszcze grill i ... before party do oficjalnego pożegnania sezonu 2010 czas zacząć :o !tut

Opublikowano
to co jeszcze grill i ... before party do oficjalnego pożegnania sezonu 2010 czas zacząć :o !tut

dobrze sie składa bo mam składany grill z carrefoura jednorazowy który okazał sie strząłem w 10 i nadal jest cały a do tego ma wegiel no wszytko mozliwe tylko nie będzie Ucientej i kto w garkach chwile posiedzi i jakies dobre mięso zamarynuje? !tut

Opublikowano
to co jeszcze grill i ... before party do oficjalnego pożegnania sezonu 2010 czas zacząć !tut  !OK

dobrze sie składa bo mam składany grill z carrefoura jednorazowy który okazał sie strząłem w 10 i nadal jest cały a do tego ma wegiel no wszytko mozliwe tylko nie będzie Ucientej i kto w garkach chwile posiedzi i jakies dobre mięso zamarynuje? :o

Ja Ci zaraz pomarynuje :)

Oficjalnie strzelam focha - zegnam ten watek i Panow !tut

Opublikowano
to co jeszcze grill i ... before party do oficjalnego pożegnania sezonu 2010 czas zacząć !tut  !OK

dobrze sie składa bo mam składany grill z carrefoura jednorazowy który okazał sie strząłem w 10 i nadal jest cały a do tego ma wegiel no wszytko mozliwe tylko nie będzie Ucientej i kto w garkach chwile posiedzi i jakies dobre mięso zamarynuje? :o

Ja Ci zaraz pomarynuje :o

Oficjalnie strzelam focha - zegnam ten watek i Panow !tut

jak lubi kulac to wróci :)

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to zaraz ktoś powie, że skoro grill to browarek by się przydał, a jak browarek to ztm !tut !OK :) i tak płynnie z manewrowanie wyszły manewry :o !tut :o

ps. co prawda temat zmierza w kierunku imprezy, to jednek proponuję przenieść go do regionalnych/mazowieckie lub do OT :o

Opublikowano

to mam zabierac kielbase czy nie :o bo zaraz jade na zakupy i nie wiem czy kupowac

Opublikowano
[..] tylko nie będzie Ucientej i kto w garkach chwile posiedzi i jakies dobre mięso zamarynuje? :)

Omg, ale ftopa.. :o

nie wiesz, że ucienta używa tylko piekarnika? :o

A poważniej to nie wiem.. Chce nam się kiełbaski z grilla czy chcemy potoczyć oponki.?

I chyba offtopujemy.. :o

Opublikowano

U mnie się wyjaśniło. Piszę się na slalomy i inne takie :o Grill jeśli o mnie chodzi może pozostac w domu.

Najwcześniej wystartuję o 20.30 z Tarchomina (wczesniej nie dam rady) i będę Was szukał. Malina666 jak możesz to prześlij mi swój tel na PM.

Opublikowano

Ja postaram sie byc o 20.00, mam cos do zalatwienia na popularnej o 19,30 wiec powinieniem sie wyrobic, Malina podaj adres gdzie beda pacholki co by ludziki z tarcho wiedzieli gdzie maja dojechac.

P.S. Kielbasy nie biore :o

Opublikowano

Widzę że temat się rozwija w dobrym kierunku whist no może z tym grillem to rzeczywiście na bardziej plenerową imprezę.

Co do samego slalomowania. Plan mam taki wybierzemy jeden z pobliskich parkingów pod marketem - dużo miejsca mało przeszkód i nawieszchnia w miarę równa.

ustawiny sobie kilka torów w takiej odległości co by jakiegoś bliskiego spotkania nie było (przynajmniej nie za bliskiego). W ramach pachołków proponuje żyć kubków jednorazowych - troche w domu mam ale to na jeden slalom wystarczy tylko więc jak ktoś ma na zbyciu to miło by było a jeśli nie to podjedziemy dokupimy.

mam tylko nadzijeże po 20 nie będzie już tyle osób w sklepach - sam zwykle latam dużo później

Opublikowano

Jak dla mnie to pora zbyt wczesna na puste parkingi mega-super-hiper-marketowe. Nawet lidl czy biedronka pustoszeją ok 22.00 -co najmniej na Tarchominie.

Dajecie pod most grota, tam są normalne pachołki od nauki jazdy, więc i bardziej widoczne będą. No i pusto być winno. Jest tam ze 4 czy 5 sekcji, więc dużo się nas tam ugości.

Opublikowano

mówisz o tym placu przy auchan??

Opublikowano

W okolicach auchan są dwa. Mam na myśli ten na wprost wyjeżdżając z pętli autobusowej pod Grotem. Lub inaczej, ten, który jest centralnie pod ślimakiem, którym się zjeżdża z Grota na Modlińska. Lub ten, który jest bliżej kościoła pod Grotem, uf whist

Opublikowano

oki whist tam prawko robiłem miejscówka fajna tylko nawieszchnia słaba trochę ale damy rade :D ustalimy szczegóły pod r66

Opublikowano
W okolicach auchan są dwa. Mam na myśli ten na wprost wyjeżdżając z pętli autobusowej pod Grotem. Lub inaczej, ten, który jest centralnie pod ślimakiem, którym się zjeżdża z Grota na Modlińska. Lub, ten, który jest bliżej kościoła pod Grotem, uf whist

To jest plac gdzie imola urzęduje. I coś mi się wydaje, że o tej porze będzie zajęte. Ale zobaczymy. Dozo

Opublikowano

grilla na wszelki wypadek wezme wraz z węglem i rozpałką. Jak by sie udało znaleźć miejsce gdzie w spokoju bedzie mozna to uruchomimy.

A mi sie przypomniał przejazd slolomem Karoliny na Burgmani w Warce, gdzie pokazała jak sie jezdzi. Szkoda ze nie moze do nas zawitać bo bysmy mieli wzór do nasladowania.

Opublikowano

Dobra, dobra, przyznaj się, że brakuje Ci ciągle "garków i marynatów" whist

Opublikowano
Dobra, dobra, przyznaj się, że brakuje Ci ciągle "garków i marynatów" whist

;) własnie w ten sposób chciałem sie spełnić dzis na slalomach :D