Filemon Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Witam! Dzisiaj odbyła się w Warszawie ciekawa impreza: III Rajd "Stare jak nowe" oraz wystawa zabytkowych pojazdów na Nowym Świecie. Mimo nieprzychylnej aury pojawiło się wiele interesujących modeli, można było też zamienić słowo z właścicielami i rozkoszować się widokiem klasyków motoryzacji Chciałbym się podzielić krótką fotorelacją, niestety zrobioną aparatem w telefonie. Był również akcent skuterowy. Vespa z 1952 roku i Peugeot z 1954. Właściciele odrestaurowali je własnoręcznie od podstaw. Na przyszły rok szykują jeszcze Lambrettę. Skuterki robią ogromne wrażenie. Dla właścicieli wielki Więcej zdjęć tutaj --> KLIK <--
Klaud Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ale śliczna ta Vespa z wózkiem bocznym - aż serce boli, bo byłem kilometr dalej i nie wiedziałem o imprezie... Piękne
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Super! Te sprężynki pod siedziskami I jeszcze te kółka zapasowe . Brakowało chyba tylko słońca.
LWfilip Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Gdyby nie porównanie do stojących ludzi to można by pomyśleć, że to modele. Pięknie to wygląda, widać, że zrobiono kawał dobrej roboty. Miałem, kiedyś okazję zobaczyć takie stare pojazdy na żywo. To coś niesamowitego. Te maszyny im są starsze tym wyglądają lepiej. Mają też to coś czego nie mają nowoczesne sprzęty.
Kordian Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Super fotorelacja, pojazdy robią wrażenie. Odrestaurowanie tych pojazdów to zapewne dziesiątki godzin mozolnej pracy. Ale wynik końcowy rewelacyjny.
MARCVS Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 To prawda!!! Prawdziwe cuda!!! Ale podziw należy się ich właścicielom Są elementy w każdym z tych modeli które jakimś trafem zawsze wyparowują a dostanie ich w oryginale, graniczy z cudem Pełen szacun dla właścicieli
Barbarra Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Wszystkie pojazdy robiły niesamowite wrażenie, czuć było w nich pasję właścicieli. !scooter Takie hobby to właściwie ciężka praca, wymaga cierpliwości i wielu wyrzeczeń, ale jednocześnie uczy cieszyć się z małych sukcesów, jak zdobycie uszczelki lub spinek do dachu w kabriolecie. Dla mnie najfajniejsze były skuterki. Swoją drogą przejażdżka w koszu od Vespy musi być szalonym doświadczeniem.
Baśka13 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Fajne foty, bardzo ciekawe pojazdy mają w sobie taki klimacik świetne !scooter było na co popatrzeć.
Rekomendowane odpowiedzi