leszek_krakow Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Witam, Właśnie odebrałem nowego (przynajmniej dla mnie) Burgmana 400 K7 i jestem w trasie Gdańsk - Kraków (ze względu na deszcz i noc zatrzymałem się we Włocławku). Pierwsze wrażenia w porównaniu ze starym K1 którego ujeżdżałem: Plusy K7 w stosunku do K1: - nowszy, od 1-go właściciela (to oczywista zaleta), - wygodniejszy i wydaje się optycznie że większy (choć tak naprawdę różnicy nie ma), - cichszy na trasie, - wreszcie hamuje jak trzeba (2 tarcze z przodu), - ogromny bagażnik, - ładniejsze, bardziej czytelne wskaźniki, Minusy K7 w stosunku do K1: - szyba zachowuje się jak galareta przy jeździe autostradą powyżej 120 km/h (ale za to lepiej chroni przed wiatrem niż w k1) - wyraźnie cięższy (chyba że jest to subiektywna opinia, nie porównywałem jeszcze danych producenta) - gorzej prowadzi się w koleinach To chyba na razie tyle. Resztę wrażeń opiszę jak dojadę do Krakowa. Lokalne "kopanie w oponę" w środę u Pilota na grillu (jak pogoda pozwoli), ogólno-burgmaniowe w Warce.
GrzechoCnik Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Nowy sprzęcik zawsze jest super! Mam nadzieję, że dojechałeś cało. Gratki !!! A teraz czas na fotki, fotki, fotki !!! (do umieszczenia gdzieś w temacie "Mam, mam, zakupiłem.." czy jak to tam leciało w serdecznościach)
emge Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Dojechał, bo się na PW meldował. Gratsy
leszek_krakow Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Dojechałem spokojnie, choć od Częstochowy to właściwie dopłynąłem Jazda bardzo komfortowa, bez zmęczenia, zdążyłem jeszcze się pokręcić wieczorkiem u Pilota na torze Jutro mycie , zdjęcia i wrzucamy.... Teraz w garażu mieszkają dwa - K1 i K7
dr.big Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Czekamy na fotki i opis . PS. Zaloz tez cos w temacie "chwale sie", zeby mozna bylo pozyczyc, bo nie ma sensu robic tego tu...
Rekomendowane odpowiedzi