dr.big Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Opublikowano 17 Maja 2011 Strona zajazdu "U Sosny": KLIK. Strona kempingu: KLIK
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2011 W 2009 roku jadąc do Marl nocowaliśmy tu -> Hotel Cargo Słubice , wracając, też tam nocowała część grupy wyjazdowej. Uważam, że i to miejsce jest warte rozpatrzenia. Wtedy załatwiałem pokoje dla zorganizowanej grupy i był rabat. Warunek, rezerwację i zakwaterowanie musi ogarnąć jedna osoba .
GrzechoCnik Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Nauczyłem się już na pamięć całego wątku o wyjeździe w 2009r, ale nie znalazłem nic o międzytankowaniach grupy z Wawy. Jak to było rozwiązane? W których miejscach tankowaliście? Druga sprawa to ubezpieczenie. Można sobie dobrać np. TUTAJ dla człowieka. A gdzie jakiś potencjalny ratunek dla !scooter korzystnie wykupić?
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2011 Tankowania robiliśmy jak wypadło czyli co 180-200 km. Jak ustalimy grupy, będziemy wiedzieli kto ma najmniejszy zasięg i dostosujemy się. Będzie dobrze !OKK Ubezpieczenie na 2oo najlepiej w Warcie ale niestety Pakiet Podróżnik jest od tego roku zarezerwowany wyłącznie dla klientów Warty. Koszt to ok. 70 Pln, takie ubezpieczenie w PZU Pani mi zaproponowała za 270 Pln !bicz
Sympatycy zdun13m Opublikowano 18 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2011 Na przykładzie wyjazdu na Litwę. Towarzystwo ubezpieczeniowe Generali dało mi dobrą ofertę.
GrzechoCnik Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Fakt, zadzwoniłem do Generali i mają assistance na moto i osobę w wersji LUX (tylko taka za granicą) w cenie do 50zł na 15 dni. OWU do poczytania TUTAJ. Więc już chyba nie trzeba innego wykupywać. Cena była tylko orientacyjnie podana. Całkiem znośne. Czy czegoś tu brakuje co by się jeszcze przydało?
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 28 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2011 Decyzja zapadła-promesa na wyjazd jest więc- Orzech- zarejestruj mnie jak możesz - kasę na BB oddam.
wooferai Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Na forach motocyklowych znalazłem coś takiego: http://www.skip.com.pl/site,main,50.html I tam też ASSISTANCE DLA MOTOCYKLISTY wykupiłem. Co to warte to nie wiem, i mam nadzieję, że nie skorzystam.
Arkadiusz Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Rozumiem, że w Słubicach nocleg, każdy na własną rękę organizuje ?
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Maja 2011 Orzech- zarejestruj mnie jak możesz - kasę na BB oddam. Rejestruję za darmo, dodany !OKK
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 30 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2011 Orzech... za darmo umarło... trzeba coś odkorkować !piwko
Więcek Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 No cóż lekarze są okrutni !guns, zdjęcie gipsu będzie dopiero pod koniec czerwca, a później rehabilitacja, więc dosiądę !scooter najwcześniej w drugiej połowie lipca, dlatego muszę zrezygnować z wyjazdu do MARLL Oczywiście zaraz będą pytania, że możesz jechać 4oo, ale jak tu jechać autem na zlot gdzie wszyscy będą pokazywać swoje !scooter , tragedia i kicha dlatego po głębokim zastanowieniu rezygnuję w tym roku !placz1 Co się odwlecze to nie uciecze, na przyszłość przed takimi zlotami nie będę wykonywał prac polowych na działce
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2011 Trudno, Gumisiek wskoczył na Twoje miejsce.
dzialkowiec Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Ja niestety odpadam - także długo zwlekałem z rejestracją - służba mi nie pozwala i nie chcą mnie puścić Jeśli ktoś nie załapał się na koszulkę lub w ostatniej chwili będzie się wybierać na zlot - to moją koszulkę odstąpie, rozmiar XL + 3 znaczki
Lucjan73 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 No cóż lekarze są okrutni !guns, zdjęcie gipsu będzie dopiero pod koniec czerwca, a później rehabilitacja, więc dosiądę !scooter najwcześniej w drugiej połowie lipca, dlatego muszę zrezygnować z wyjazdu do MARLL Oczywiście zaraz będą pytania, że możesz jechać 4oo, ale jak tu jechać autem na zlot gdzie wszyscy będą pokazywać swoje !scooter , tragedia i kicha dlatego po głębokim zastanowieniu rezygnuję w tym roku !placz1 Co się odwlecze to nie uciecze, na przyszłość przed takimi zlotami nie będę wykonywał prac polowych na działce Jarek jak chcesz to mogę Cię zabrać jako plecaczek !scooter
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2011 Siemka Od kilku tygodni głęboko zastanawiam się nad prośbą córki która stwierdziła że jest przygotowana na wyjazd do naszych sąsiadów. Mam mieszane uczucia nad tak daleką przejażdżką z 11to letnią dziewczynką ale przypuszczam że decyzja zapadnie jak zwykle na kilka dni przed wyjazdem . Sylwia niestety nie pojedzie. Praca blokuje. Pozdrawiam Siemik
Sympatycy zdun13m Opublikowano 31 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2011 Moja córka ma 11 lat i też miała jechać ze mną. Ale ze szkoły wybrano ją na jakąś wycieczkę. Nie za bardzo mogliśmy odmówić i dlatego jadę sam. Trochę szkoda bo dziewczyną byłoby raźniej.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Maja 2011 Administrator Opublikowano 31 Maja 2011 Mam mieszane uczucia nad tak daleką przejażdżką z 11to letnią dziewczynką Grzesiu, moja młodsza córa (starsza już nie chce ze zgredem jeździć 2oo ) jutro będzie miała chrzest bojowy w trasie do Malborka. Najbardziej czego się boi to tego żeby......... nie usnąć Starsza zaliczała dłuższe trasy to i młoda da radę Zresztą pewnie obie pogadają sobie o podróży i wymienią wrażenia z dalszych wojaży !scooter
Sympatycy zdun13m Opublikowano 2 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2011 Dzisiaj dzwoniłem do zajazdu sosenka od 23.06-26.06 mają wszystko zajęte.
pawelneos Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Mam nadzieje że ktoś jest zorjętowany w tych rejonach i będzie mógł podpowiedziec gdzie w pobliżu bedzie mozna sie gdzieś zalogowac na jedną noc . Pozdrawiam
dr.big Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 Nie wiem gdzie robic miejsca postojowo- noclegowe, ale zbiorke wszystkich uczestnikow proponuje zrobic na ok. 10- 15 km przed zlotem, aby za daleko nie jechac w tak duzej grupie skuterow (jak widzielismy rok temu w Berlinie, taka jazda moze byc dosc trudna). Na miejsce zborne proponuje wybrac lezacego w poblizu McDonalds'a, Westring 45, 45659 Recklinghausen o godz. 15. W pierwszym poscie umieszczam odpowiedni wpis z adresem do wpisania w nawigacje. Pozostanie jedynie uzgodnic godzine zbiorki .
DIZEL Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ja niestety odpadam !placz1 !sciana Życzę wam szerokiej drogi i dobrej zabawy . PS . BIGU jak mam się wyrejestrować ?
dr.big Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nie ma takiej opcji, jesli sie juz zameldowales, to musisz jechac . PS. Napisze im krotkiego maila.
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2011 Mam nadzieje że ktoś jest zorjętowany w tych rejonach i będzie mógł podpowiedziec gdzie w pobliżu bedzie mozna sie gdzieś zalogowac na jedną noc . Pozdrawiam Myślę że w namiocie, z resztą jak wszyscy - po prostu musisz sobie go przywieść. (pole jest oddalone od najbliższej miejscowości)
Arkadiusz Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dzisiaj dzwoniłem do zajazdu sosenka od 23.06-26.06 mają wszystko zajęte. O Matko, o Matko !!! !sciana !sciana !sciana !sciana Nie no trzeba coś znaleźć. :(
Rekomendowane odpowiedzi