Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona zajazdu "U Sosny": KLIK.

Strona kempingu: KLIK

• Sympatycy
Opublikowano

W 2009 roku jadąc do Marl nocowaliśmy tu -> Hotel Cargo Słubice , wracając, też tam nocowała część grupy wyjazdowej.

Uważam, że i to miejsce jest warte rozpatrzenia. Wtedy załatwiałem pokoje dla zorganizowanej grupy i był rabat. Warunek, rezerwację i zakwaterowanie musi ogarnąć jedna osoba sweatdrop.gif .

Opublikowano

Nauczyłem się już na pamięć całego wątku o wyjeździe w 2009r, ale nie znalazłem nic o międzytankowaniach grupy z Wawy. Jak to było rozwiązane? W których miejscach tankowaliście?

Druga sprawa to ubezpieczenie. Można sobie dobrać np. TUTAJ dla człowieka. A gdzie jakiś potencjalny ratunek dla !scooter korzystnie wykupić?

• Sympatycy
Opublikowano

Tankowania robiliśmy jak wypadło czyli co 180-200 km. Jak ustalimy grupy, będziemy wiedzieli kto ma najmniejszy zasięg i dostosujemy się.

Będzie dobrze !OKK

Ubezpieczenie na 2oo najlepiej w Warcie ale niestety Pakiet Podróżnik jest od tego roku zarezerwowany wyłącznie dla klientów Warty. Koszt to ok. 70 Pln, takie ubezpieczenie w PZU Pani mi zaproponowała za 270 Pln !bicz

• Sympatycy
Opublikowano

Na przykładzie wyjazdu na Litwę. Towarzystwo ubezpieczeniowe Generali dało mi dobrą ofertę.

Opublikowano

Fakt, zadzwoniłem do Generali i mają assistance na moto i osobę w wersji LUX (tylko taka za granicą) w cenie do 50zł na 15 dni. OWU do poczytania TUTAJ. Więc już chyba nie trzeba innego wykupywać. Cena była tylko orientacyjnie podana. Całkiem znośne. Czy czegoś tu brakuje co by się jeszcze przydało?

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Decyzja zapadła-promesa na wyjazd jest więc-

Orzech- zarejestruj mnie jak możesz - kasę na BB oddam.

Opublikowano

Rozumiem, że w Słubicach nocleg, każdy na własną rękę organizuje ?

• Sympatycy
Opublikowano

Orzech- zarejestruj mnie jak możesz - kasę na BB oddam.

Rejestruję za darmo, dodany !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Orzech... za darmo umarło... trzeba coś odkorkować !piwko

Opublikowano

No cóż lekarze są okrutni !guns, zdjęcie gipsu będzie dopiero pod koniec czerwca, a później rehabilitacja, więc dosiądę !scooter najwcześniej w drugiej połowie lipca, dlatego muszę zrezygnować z wyjazdu do MARLL

Oczywiście zaraz będą pytania, że możesz jechać 4oo, ale jak tu jechać autem na zlot gdzie wszyscy będą pokazywać swoje !scooter , tragedia i kicha dlatego po głębokim zastanowieniu rezygnuję w tym roku !placz1

Co się odwlecze to nie uciecze, na przyszłość przed takimi zlotami nie będę wykonywał prac polowych na działce :rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano

Trudno, Gumisiek wskoczył na Twoje miejsce.

Opublikowano

Ja niestety odpadam - także długo zwlekałem z rejestracją - służba mi nie pozwala i nie chcą mnie puścić :rolleyes:

Jeśli ktoś nie załapał się na koszulkę lub w ostatniej chwili będzie się wybierać na zlot - to moją koszulkę odstąpie, rozmiar XL + 3 znaczki

Opublikowano

No cóż lekarze są okrutni !guns, zdjęcie gipsu będzie dopiero pod koniec czerwca, a później rehabilitacja, więc dosiądę !scooter najwcześniej w drugiej połowie lipca, dlatego muszę zrezygnować z wyjazdu do MARLL

Oczywiście zaraz będą pytania, że możesz jechać 4oo, ale jak tu jechać autem na zlot gdzie wszyscy będą pokazywać swoje !scooter , tragedia i kicha dlatego po głębokim zastanowieniu rezygnuję w tym roku !placz1

Co się odwlecze to nie uciecze, na przyszłość przed takimi zlotami nie będę wykonywał prac polowych na działce :)

Jarek jak chcesz to mogę Cię zabrać jako plecaczek !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka

Od kilku tygodni głęboko zastanawiam się nad prośbą córki która stwierdziła że jest przygotowana na wyjazd do naszych sąsiadów. Mam mieszane uczucia nad tak daleką przejażdżką z 11to letnią dziewczynką ale przypuszczam że decyzja zapadnie jak zwykle na kilka dni przed wyjazdem :lol: . Sylwia niestety nie pojedzie. Praca blokuje.

Pozdrawiam Siemik

• Sympatycy
Opublikowano

Moja córka ma 11 lat i też miała jechać ze mną. Ale ze szkoły wybrano ją na jakąś wycieczkę. Nie za bardzo mogliśmy odmówić i dlatego jadę sam. Trochę szkoda bo dziewczyną byłoby raźniej.

• Administrator
Opublikowano

Mam mieszane uczucia nad tak daleką przejażdżką z 11to letnią dziewczynką

Grzesiu, moja młodsza córa (starsza już nie chce ze zgredem jeździć 2oo :(;) ) jutro będzie miała chrzest bojowy w trasie do Malborka. Najbardziej czego się boi to tego żeby......... nie usnąć :P

Starsza zaliczała dłuższe trasy to i młoda da radę whist Zresztą pewnie obie pogadają sobie o podróży i wymienią wrażenia z dalszych wojaży !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Dzisiaj dzwoniłem do zajazdu sosenka od 23.06-26.06 mają wszystko zajęte.

Opublikowano

Mam nadzieje że ktoś jest zorjętowany w tych rejonach i będzie mógł podpowiedziec gdzie w pobliżu bedzie mozna sie gdzieś zalogowac na jedną noc . Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem gdzie robic miejsca postojowo- noclegowe, ale zbiorke wszystkich uczestnikow proponuje zrobic na ok. 10- 15 km przed zlotem, aby za daleko nie jechac w tak duzej grupie skuterow (jak widzielismy rok temu w Berlinie, taka jazda moze byc dosc trudna).

Na miejsce zborne proponuje wybrac lezacego w poblizu McDonalds'a, Westring 45, 45659 Recklinghausen o godz. 15. W pierwszym poscie umieszczam odpowiedni wpis z adresem do wpisania w nawigacje.

Pozostanie jedynie uzgodnic godzine zbiorki :) .

Opublikowano

Ja niestety odpadam !placz1 !sciana

Życzę wam szerokiej drogi i dobrej zabawy .

PS . BIGU jak mam się wyrejestrować ?

Opublikowano

Nie ma takiej opcji, jesli sie juz zameldowales, to musisz jechac ;) .

PS. Napisze im krotkiego maila.

• Klubowicze
Opublikowano

Mam nadzieje że ktoś jest zorjętowany w tych rejonach i będzie mógł podpowiedziec gdzie w pobliżu bedzie mozna sie gdzieś zalogowac na jedną noc . Pozdrawiam

Myślę że w namiocie, z resztą jak wszyscy - po prostu musisz sobie go przywieść. (pole jest oddalone od najbliższej miejscowości)

Opublikowano

Dzisiaj dzwoniłem do zajazdu sosenka od 23.06-26.06 mają wszystko zajęte.

O Matko, o Matko !!! !sciana !sciana !sciana !sciana

Nie no trzeba coś znaleźć. :( :( :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...