Przemo_ST Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zameldowałem się. Skoro jestem na liście niemieckiej to proszę też o dopisanie w polskiej.
Klubowicze valdi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2011 No to chyba jedziemy,nie było łatwo !TAZ proszę o dopisanie do listy Valdi i Molo !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zameldowałem się. Skoro jestem na liście niemieckiej to proszę też o dopisanie w polskiej. Jakoś Cię nie znalazłem ale dopisałem
Przemo_ST Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jakoś Cię nie znalazłem ale dopisałem Ja z niemieckiego to znam tylko oklepane zwroty zaczerpnięte od Hansa Klosa i tego typu filmów Ale dostałem takiego oto maila: Hallo Przemek , deine Anmeldung fürs 5. Mega Großroller Treffen ist bei uns eingegangen. Wir freuen uns, dass Du beim Jubiläum mit dabei bist, und wünschen dir eine angenehme Anfahrt nach Marl . czyli chyba się zarejestrowałem??? Na potwierdzeniu mam taki numer: ArchiveID: 445
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja z niemieckiego to znam tylko oklepane zwroty zaczerpnięte od Hansa Klosa i tego typu filmów Ale dostałem takiego oto maila: Hallo Przemek , deine Anmeldung fürs 5. Mega Großroller Treffen ist bei uns eingegangen. Wir freuen uns, dass Du beim Jubiläum mit dabei bist, und wünschen dir eine angenehme Anfahrt nach Marl . czyli chyba się zarejestrowałem??? Na potwierdzeniu mam taki numer: ArchiveID: 445 Spoko, wszystko się zgadza, teraz musisz poczekać aż zostaniesz dopisany do listy w necie !OKK
M_Pajak Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Orzech-szku ze znanych Tobie powodów proszę mnie skreślić . Nie wydaje mi się , abym dał radę . Mam nadzieję że w przyszłym roku będzie oki i pojadę . Wybaczcie , ale moja absencja nie jest zależna o de mnie tylko od pewnej BLONDYNY bliżej mi nie znanej . !placz1
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2011 Orzech-szku z nieznanych Tobie powodów proszę mnie dopisać do listy. poz. 657
dr.big Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 667.Mariusz (MariuszBurgi) 668.Bunny PS. Jest juz zameldowanych 101 AN650 ...
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2011 Powstawiałem wszystkich w wolne miejsca - 54 osoby !OKK
ciochin Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Proszę o dopisanie : ciochin Kasieńka rejestracja na stronie HGF dokonan !OKK Pozdrawiam Piotr
Corleone Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Przy liście uczestników przydałaby się informacja kto czym jedzie. Nie trzeba wtedy skakać po całym forum żeby to sprawdzić...
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2011 Kiedyś to dopisywałem ale finalnie i tak wiele osób jedzie czymś innym więc nie ma to większego znaczenia. Z czasem nauczysz się kto czym jeździ.
dacja Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Widzę, że nas Niemcy na mapie też oznaczyli ale coś im się miejscowości pomyliły i osiedlili nas gdzie indziej niż mieszkamy ( ciekawe po co chcą kody pocztowe jak potem z nich nie korzystają ) nie to jednak najważniejsze gdzie kropka narysowana - najważniejsze , że będziemy mogli Was spotkać. Do zobaczenia
Gość Cappo Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Cappo i Asia melduje gotowosc do wyjazdu Zgloszenie na stronie organizatora zrobione. Zapowiada sie inwazja rodem z Artixowych opowiesci!
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2011 Siemka Cappo. Tak dla poprawienia twojego samopoczucia i bezpieczeństwa nie zapomnij wziąć ze sobą drugiego kompletu kluczyków do !scooter Pociągi do Marl jadą dużo dłużej niż do Berlina . Pozdrawiam Siemik
Gość Cappo Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 eeetam, po co kluczyk jak się ma takich dobrych KOLEGÓW ! OT: ponad 10-lat temu w Chorwacji też miałem dwa komplety, gdzie jeden został zatrzaśnięty w aucie a drugi zapas był w plecaku - tyle, że plecak też był w bagażnikiu !!
dr.big Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 Na forum HGF juz sie ucieszyli ze przyjezdza inny klub z Polski -> Skuterowa.com !czary ...
Gość Cappo Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 To mnie chyba niemiecki wywiad prześwietlił, bo nigdzie nie wpisałem skuterowa.com !wolf No a to, że z PES-u jestem to chyba wszyscy wiedzą! !V Już nie mogę się doczekać. Czy planowany jest jakiś samochód serwisowy? Trzeba jakoś Wigwam i infrastrukturę dostarczyć
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 16 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2011 Wreszcie dopisali mnie do listy Naduś, tylko moją wioskę wywalili kawałek za Warszawę
Sympatycy Kubo Opublikowano 16 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2011 Qrde, w Malborku trzeba będzie się jakoś zebrac w kupę i ustalić kto kiedy jedzie... Czy planujecie jakis nocleg jak w zeszłym roku... itp. itd. Jak sobie policzyłem, to na miejsce mam 1060km... zrobiłem taaaaaaakie oczy hehehe... normalnie jak na chorwację :] W związku z tym zastanawiam się czy czasem nie lepiej pojechać dzień wcześniej i być tam we czwartek, coby piątek i sobotę spokojnie odpoczywać, przed niedzielą, czyli kolejnym 1000'cem ;] Do granicy PL mam koło 350-400km, same autostrady, dalej podobnie, więc bez tragedii i przebijania się przez wioski(?). Pytanie do zeszłorocznych wyjazdowiczy... Jakies winietki będą potrzebne? Ubezpieczenie napewno warto wykupić... Jakieś ciekawe podpowiedzi? Wychodzi na to, że Majką pojadę bo klientów brak, więc choć wygodnie będzie W Malborku musimy zrobic grupowe zebranie uczestnikow i pogadać w temacie... Tymczasem :]
dr.big Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Opublikowano 16 Maja 2011 Winety nie sa potrzebne... Moze zrobic podobnie jak przy wyjezdzie na berlinski zlot w zeszlym roku? Nocleg zaraz przed granica, w "Sosence", za ludzkie pieniadze?
Lucjan73 Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Witam, jeśli się nie myle to we czwartek 23.06 jest Boże Ciało u nas jest dzień wolny, nie wiem jak w DE. Może warto rozważyć wyjazd właśnie we czwartek i nocleg gdzieś po dodze. Może na tym polu pod Berlinem ? Fajna miejscówka i całkiem przystępne ceny.
dr.big Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Opublikowano 16 Maja 2011 Wolne jest tylko w niektorych landach takich jak Badenia-Wirtembergia, Bawaria, Hesja, Nadrenia Północna-Westfalia, Nadrenia-Palatynat i Saara. Zlot jest w Nadrenii Północnej-Westfalii...
GrzechoCnik Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Dajcie jakieś namiary na tą Sosenkę i pole (Lucek), żeby można było ocenić przeloty. W mojej ocenie warto np z Wawy wyruszyć rano w czwartek.
Rekomendowane odpowiedzi