Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  pawelneos napisał(a):
  GrzechoCnik napisał(a):
@pawelneos: zajrzyj na początek wątku i na wskazanej tam stronce trzeba się najpierw zarejestrować, a dopiero potem tu zgłosić.

No chcem tam sie zarejstrowac tylko nie bardzo kumam niemiecki i nie wiem co mam tam wpisywac w te kratki . Może ktoś mi pomoże ????

Zainstaluj sobie google chrom i wbijesz sobie strone i samo ci rozpoznaje jezyk i tlumaczy.

Opublikowano

Ok już sie jakoś udało zarejestrowac na pewno coś tam się nie zgada bo do końca wszystkiergo sie nie domyśliłem alejestem już zarejestrowany i ma nr 369 !OKK !OKK :(

Pozdrawiam i do zobaczyska na trasie.

Opublikowano

O, Pawel, dopiero teraz przeczytalem, ze miales problem z rejestracja !OKK .

Zamieszczam post ArtCho, ktory zamiescil screena z tabelki rejestracji...

ArtCho napisał(a):
No to dołączam, żeby Biletom nie było przykro samemu jechać !OKK

561ba9ba3e6c0570.jpg

Opublikowano
  pawelneos napisał(a):
Ok już sie jakoś udało zarejestrowac na pewno coś tam się nie zgada bo do końca wszystkiergo sie  nie domyśliłem alejestem już zarejestrowany i ma nr 369 !OKK  !OKK  :(

Coś chyba namieszałeś, jak na razie ja Ciebie na liście nie mogę odnaleźć.

A na pozycji 369 jest--- (369.Uwe Sch. (ATV-400)94086Bad Griesbach im RottalPiaggio)

PS.

http://www.hgfler.de/megatreffen/index.php?l

Opublikowano

Pewnie chodzilo o ID 369 potwierdzajace rejestracje !OKK .

Pawle, jesli wpisales Burgmanie jako klub, to przy jakis problemach sie do mnie zglosza !OKK .

Opublikowano

Ok teraz już na pewno jestem i dzięki ,na liście jestem nr 537. Dzięki ( dr.big) za wszelaka pomoc i rzeczywiście 369 to nr ID..Bardzo dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano

Witam!

Ja jestem 539 i mam zamiar zabrać się z szanowną Bracią do naszych Germańskich ziomków !scooter !

Pozdrawiam

sconew

• Sympatycy
Opublikowano

No to Worlan będzie miał dużo roboty z wyszywaniem tych koszulek !scooter

Jest szansa, że będzie nas 40 osób a to już coś !scooter

Opublikowano

Qrczaczki . Wszyscy jadą to może i jakos się zabiorę . Mam tylko mały dylemat , czym jechać . Przemyśleń czas nadszedł , ale coś wymyślę . Jak by Michalu jechał to bym już problemu nie miał z wyborem . ;)

Opublikowano

Ja poruszam się tylko w promieniu 50 km od Warszawy !tut

Opublikowano
  michalu napisał(a):
Ja poruszam się tylko w promieniu 50 km od Warszawy  ;)

Czy to znaczy że do Malborka nie dotrzesz ? :);)

Żeby nie dublować postów chciałbym zapytać brać skuterową czy ktoś może wraca w niedzielę, gdyż ja muszę być w Wa-wie w poniedziałek rano i to w miarę wypoczęty a samemu to jechać się nie chce. Planowany powrót do domku, około 22-23 czyli wyjazd zaraz po śniadaniu. Chyba przeceniłem swoje możliwości. Dopiero na mapę zerknąłem i wiem, że to nie możliwe w jeden dzień obrócić. Więc ktoś może wraca w sobotę późnym popołudniem . B)

• Administrator
Opublikowano

Witam.

Zarejestrowałem się i mam numer 548. Bardzo proszę o dopisanie do naszej listy.

Marcin

Opublikowano
  M_Pajak napisał(a):
Żeby nie dublować postów chciałbym zapytać brać skuterową czy ktoś może wraca w niedzielę, gdyż ja muszę być w Wa-wie w poniedziałek rano i to w miarę wypoczęty a samemu to jechać się nie chce. Planowany powrót do domku, około 22-23 czyli wyjazd zaraz po śniadaniu.  Chyba przeceniłem swoje możliwości. Dopiero na mapę zerknąłem i wiem, że to nie możliwe w jeden dzień obrócić. Więc ktoś może wraca w sobotę późnym popołudniem .  !happybth

Być może ja z Tobą śmignę i potowarzyszę Ci w drodze powrotnej. !happybth

Obgadamy to jeszcze.

• Sympatycy
Opublikowano

Mamy już 50 osób :rolleyes:;)

Opublikowano
  orzech napisał(a):
Mamy już 50 osób :rolleyes:  ;)

No super, super, ale nie oficjalnie wiem że jeszcze się co nie którzy szykują, co są nie zarejestrowani i nie ma ich na liście. Ale pewnie się dopiszą, (takie słuchy mnie dochodzą). !OKK ;):lol:

Ps. Orzech tylko zrozpaczony jestem Twoją decyzją, lampy po regeneracji (nówki) i nie przyjmiesz na nie germańskich muszek i komarków? ;);)

Opublikowano

Mam nadzieje, ze nasza liczna grupa bedzie widoczna rowniez z powietrza !tut ...

Organizatorzy zalatwili

, ktorym beda robione zdjecia z gory !tut ...
Opublikowano

Zarejestrowany nr 565 !OK

Proszę o dopisanie do listy uczestników.

Wychodzi mi że co jedenasty człek będzie z Polski :lol:

Oj będzie się działo :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na sobote zameldowalo sie juz ponad 600 osob !OKK .

92 Burgmany 650 !w00t

77 Burgmanow 400 !tut

34 Piaggio MP3 !TAZ

32 Helixy !OKK

32 Hondy Silverwing !V

10 Fuoco !guns

i wiele innych...

Opublikowano

Przepraszam może za prymitywne czy już powtarzające się pytanie, ale przejrzenie całych 8 stron....

1. Do kiedy jest rejestracja na zlot?

2. Czy można zarejestrować się dopiero po przybyciu czy vogle coś takiego odpada?

3. Wszyscy Burgmaniacy szykują się pod namioty?

4. Jaki przewidujecie koszt całej wyprawy?

5. Czy dotarcie do Marl przewidujecie w 1 dzień?

Będę wdzięczny za informacje.

Pozdrawiam! !scooter

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 13.04.2011 o 11:23, SimonWarka napisał(a):

1. Do kiedy jest rejestracja na zlot?

2. Czy można zarejestrować się dopiero po przybyciu czy vogle coś takiego odpada?

3. Wszyscy Burgmaniacy szykują się pod namioty?

4. Jaki przewidujecie koszt całej wyprawy?

5. Czy dotarcie do Marl przewidujecie w 1 dzień?

Będę wdzięczny za informacje.

Pozdrawiam! !scooter

1. Nie ma ostatecznego sztywnego terminu

2. Można

3. Tak lub ewentualnie w samochodzie

4. Paliwo na 2000km + to co zjesz + nocleg w połowie drogi w Polsce

5. Z noclegiem w Polsce przy granicy

• Klubowicze
Opublikowano

Jadę.

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 19.04.2011 o 20:10, ZYBEX napisał(a):

Jadę.

Masz refleks chłopie, jesteś na liście od pół roku !tut , wypada się tylko zarejestrować.

PS. Na liście pojawiła się osoba z Finlandii na 250ccm !OKK

Opublikowano
  W dniu 19.04.2011 o 21:09, orzech napisał(a):

PS. Na liście pojawiła się osoba z Finlandii na 250ccm !OKK

Podejrzewam, że promem do Hamburga w kajucie z widokiem na morze, a ostatni odcinek !scooter :)

No chyba, że rzeczywiście gość jest twardziel...

Opublikowano
  W dniu 19.04.2011 o 21:49, Klaud napisał(a):

Podejrzewam, że promem do Hamburga w kajucie z widokiem na morze, a ostatni odcinek !scooter :)

No chyba, że rzeczywiście gość jest twardziel...

Ten Facet z Finlandii był na zlocie w Berlinie, żadna filozofia przepłynąć i przejechać kilka set kilometrów na 2oo kolach. Gdyby jechał na kolach przez Rosie ,Estonię, Łotwę. Litwę i Polskę to sam dołożył bym się do nagrody. !scooter

Opublikowano

Co Wy wydziwiacie :) ? Liczy sie fakt, ze chce mu sie jechac az z Finlandii. A czy plynie promem, czy pakuje skuter na cargo lotnicze, to juz jego sprawa...

Moze po prostu zdrowotnie nie ma szans na przejechanie takiego dystansu? A moze jednak jedzie na kolach? Jak Was to interesuje, to go zapytajcie na miejscu :) . Po co sie czepiac czlowieka?

PS. Na zlocie beda np. tez ludzie z W.Brytanii... moment moment, ale oni tez promem :) ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...