Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
(...)a co to takiego GP 800 ????

A co moze byc zarejestrowanego na zlocie :) ? 4 osoby o nicku GP800 raczej nie ;) ...

Taaak wlasnie... skuter whist .

PS. Ostatnie spotkanie przed wjazdem na zlot bedzie prawdopodobnie na przyautostradowym McD. w Recklinghausen.

Opublikowano

Pragnę zauważyć, że mamy (jako Burgmania) szansę wypełnić 10% liczby uczestników. 430 osób vs 33. Jeszcze 10 chętnych i co 10 zlotowicz będzie Polakiem !

Ja z moją dwieściepięćdziesiątką chyba nie powinienem się pchać. Byłbym kulą u nogi. Ale potencjał Burgmania jeszcze ma!

Opublikowano

Raczej nie, organizatorzy licza sie jednak z ok. 1000 osob whist

PS. Jedno to liczba osob obecnych od piatku do niedzieli, a inna to liczba obecnych w glowny dzien, czyli sobote.

• Administrator
Opublikowano
Mialem na mysli spotkanie przed Marl. czytalem ze chcecie sie spotkac przed Marl i wjechac wszyscy razem

Narazie nie ma dokładnych wytycznych gdzie i na jakich wsp gps łapiemy się o jakiej godzinie. Pewnie bliżej zlotu będziemy to wszystko ustalać.

Duża szansa, że będzie to wyglądało podobnie jak w 2009.

Ja z moją dwieściepięćdziesiątką chyba nie powinienem się pchać.

Ważne abyś po autobahnie jechał a nie pchał skuter whist

A tak poważnie: myślę, że będą jechały, podobnie jak ostatnio, 2 grupy. Prędkość przelotowa na poziomie 110- 130 km/h.

Jedno to liczba osob obecnych od piatku do niedzieli, a inna to liczba obecnych w glowny dzien, czyli sobote.

Z tego co widzę faktycznie, w sobotę będzie mocne obłożenie.

Ps. Ciekawe czy będą pacynki ;)

Opublikowano

Witam,

dla odmiany w tym roku wycieczka 4oo - bo z dzieckiem.

Proszę o dopisanie do listy:

Mamuśka (2 x XL) + Grzegorz (2 x XL) + Maja (2 x XS)

Jeśli będą czapeczki to też chętnie się piszemy.

Pozdrawiam

Mamuśka

p/s

Czy mogę poprosić o zarejestrowanie na stronie zlotowej? Z góry dziękuję.

• Sympatycy
Opublikowano
p/s

Czy mogę poprosić o zarejestrowanie na stronie zlotowej? Z góry dziękuję.

Załatwione :)

Opublikowano
(...)Ps. Ciekawe czy będą pacynki  :P

W tym roku beda wystepy: Barulheiros :) . Chociaz mam skryta nadzieje, ze "pacynek" nie zabraknie :) .

Probka z YouTube: KLIK

Edit: Od 5 minuty niespodzianka!!! :

:D .
  • Administrator
Opublikowano
W tym roku beda wystepy:Barulheiros

Probka z YouTube: KLIK

Ooo widzę, że w Marl będziemy mieli Safri Duo w wersji DE :)

"Hose bębenki" fajne ale z tymi pacynkami..... to żartowałem :D

• Sympatycy
Opublikowano

..."Hose bębenki" fajne ......

Fajne ??? Zależy o której godzinie zaczną bębnić. Na ostatnim zlocie w Marl mieliśmy takiego jednego "Hose bębenka" który koniecznie chciał, żeby wszyscy usłyszeli jaki to on ma talent o godz. 6 rano :)

• Sympatycy
Opublikowano

6 rano to dobra godzina na koncert :lol:Grzesiu 76 był przeszczęśliwy !scooter

Opublikowano

Chciałem się zarejestrować do Marl, a żona mi mówi, że "wolałaby do MaRlborka" !OKK

No i jak tu odmówić !czary W sumie MaRlbork to też prawie Niemcy :)

• Klubowicze
Opublikowano

odnosze wrażenie że lepiej zagramy na butelkach z Orzechowego kufra !TAZ

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Lista meldunkow na zlot przekroczyla juz 500 osob...

Na zlocie obchodzony bedzie tez nieoficjanie jubileusz "25 lat Hondy Helix"...

PS. Pare szczegolow: na razie zameldowanych jest 74 szt. AN650, 62 szt. AN400, 29 szt. MP3 i po jednym skucie z wozkiem (Atlantic 500, GP800 i Silverwing 600)...

Helixow jest na razie 21 szt.

• Administrator
Opublikowano

Jaką strategię dojazdu (i powrotu) planujecie do Marl, szczególnie ze środkowej Polski? Ciągnie mnie taka daleka podróż, ale nie wiem jak to rozłożyć w czasie.

Marcin

• Sympatycy
Opublikowano

Jak będzie w tym roku nie wiem. Ale 2 lata temu z Warszawy ruszyliśmy w czwartek. Nocleg w Słubicach i połączenie się z innymi rejonami Polski. W piątek rano udaliśmy się w dalszą drogę i tam, gdzie kible były za darmo spotkaliśmy się z resztą, głównie północną częścią Polski.

Powroty były różne. Jedni wracali tak jak przyjechali, czyli Słubice nocleg i w poniedziałek powrót do domu. Inni jechali na jeden raz, albo zupełnie inaczej. Pełna dowolność.

• Sympatycy
Opublikowano

Czyżby w tym roku znowu SOSENKA. !scooter

Opublikowano
Czyżby w tym roku znowu SOSENKA. :)

Pewnie tak „Sosenka „ to bardzo fajne miejsce na nocleg przed przekroczeniem granicy. 2druga.gif

Ja tym razem nie będę tam nocował gdyż będę już wcześniej w Niemcowni.

Jeżeli wszystko ułoży się tak jak sobie zaplanowałem to spotkam się z Wami po drodze lub na Zlocie . :) !OKK :D

Opublikowano

Dowiedziałem sie o tym zlocie od Mareczka !!! I wstępnie też bym chciał sie zadeklarowac na ten wypad . Pozdro !!!!!

Opublikowano

@pawelneos: zajrzyj na początek wątku i na wskazanej tam stronce trzeba się najpierw zarejestrować, a dopiero potem tu zgłosić.

Opublikowano

Zarejstrowany 515. Wiec jak nic mi nie pokrzyzuje planow to jade.

• Sympatycy
Opublikowano
@pawelneos: zajrzyj na początek wątku i na wskazanej tam stronce trzeba się najpierw zarejestrować, a dopiero potem tu zgłosić.

Tam trzeba się zarejestrować jak jest się już w miarę pewnym wyjazdu. Ja na "swoją" listę dodaję wszystkich chętnych i aktualizuję później zarejestrowanych.

Jeśli ktoś został pominięty proszę o info.

• Sympatycy
Opublikowano

Heja.

Pytanie techniczne...

Wiecie co z człowiekiem, który zarejestrował się i wpisał w polu SKUTER, swój aktualny Maxi, jednak w między czasie 'petent' np. zmienił skuter na moto i zamierza na tym moto tam wpaść. Czy przed przyjazdem musi coś, gdzieś pisać? czy po prostu przyjeżdża na moto i mówi, że 'w między czasie nastąpiła zmiana pojazdu' i tyle :) .

Tak pytam, bo kolega chciałby wiedzieć :) .

Pozdro !TAZ

• Sympatycy
Opublikowano

Nikt tego nie sprawdza ani nie weryfikuje. Ja wpisałem majkę a pewnie pojadę samochodem :)

Opublikowano

myślę, że nie ma problemu. Na liście też są i wpisane motocykle (nieliczne), także raczej spoko. Ale niech napiszą ci co byli, może coś wiedzą dokładniej.

Opublikowano

No chcem tam sie zarejstrowac tylko nie bardzo kumam niemiecki i nie wiem co mam tam wpisywac w te kratki . Może ktoś mi pomoże ????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...