dr.big Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 (...)a co to takiego GP 800 ???? A co moze byc zarejestrowanego na zlocie ? 4 osoby o nicku GP800 raczej nie ... Taaak wlasnie... skuter . PS. Ostatnie spotkanie przed wjazdem na zlot bedzie prawdopodobnie na przyautostradowym McD. w Recklinghausen.
kmodzele Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Pragnę zauważyć, że mamy (jako Burgmania) szansę wypełnić 10% liczby uczestników. 430 osób vs 33. Jeszcze 10 chętnych i co 10 zlotowicz będzie Polakiem ! Ja z moją dwieściepięćdziesiątką chyba nie powinienem się pchać. Byłbym kulą u nogi. Ale potencjał Burgmania jeszcze ma!
dr.big Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 Raczej nie, organizatorzy licza sie jednak z ok. 1000 osob PS. Jedno to liczba osob obecnych od piatku do niedzieli, a inna to liczba obecnych w glowny dzien, czyli sobote.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Stycznia 2011 Administrator Opublikowano 16 Stycznia 2011 Mialem na mysli spotkanie przed Marl. czytalem ze chcecie sie spotkac przed Marl i wjechac wszyscy razem Narazie nie ma dokładnych wytycznych gdzie i na jakich wsp gps łapiemy się o jakiej godzinie. Pewnie bliżej zlotu będziemy to wszystko ustalać. Duża szansa, że będzie to wyglądało podobnie jak w 2009. Ja z moją dwieściepięćdziesiątką chyba nie powinienem się pchać. Ważne abyś po autobahnie jechał a nie pchał skuter A tak poważnie: myślę, że będą jechały, podobnie jak ostatnio, 2 grupy. Prędkość przelotowa na poziomie 110- 130 km/h. Jedno to liczba osob obecnych od piatku do niedzieli, a inna to liczba obecnych w glowny dzien, czyli sobote. Z tego co widzę faktycznie, w sobotę będzie mocne obłożenie. Ps. Ciekawe czy będą pacynki
Mamuśka Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam, dla odmiany w tym roku wycieczka 4oo - bo z dzieckiem. Proszę o dopisanie do listy: Mamuśka (2 x XL) + Grzegorz (2 x XL) + Maja (2 x XS) Jeśli będą czapeczki to też chętnie się piszemy. Pozdrawiam Mamuśka p/s Czy mogę poprosić o zarejestrowanie na stronie zlotowej? Z góry dziękuję.
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2011 p/sCzy mogę poprosić o zarejestrowanie na stronie zlotowej? Z góry dziękuję. Załatwione
dr.big Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 (...)Ps. Ciekawe czy będą pacynki W tym roku beda wystepy: Barulheiros . Chociaz mam skryta nadzieje, ze "pacynek" nie zabraknie . Probka z YouTube: KLIK Edit: Od 5 minuty niespodzianka!!! : .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Stycznia 2011 Administrator Opublikowano 16 Stycznia 2011 W tym roku beda wystepy:BarulheirosProbka z YouTube: KLIK Ooo widzę, że w Marl będziemy mieli Safri Duo w wersji DE "Hose bębenki" fajne ale z tymi pacynkami..... to żartowałem
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2011 ..."Hose bębenki" fajne ...... Fajne ??? Zależy o której godzinie zaczną bębnić. Na ostatnim zlocie w Marl mieliśmy takiego jednego "Hose bębenka" który koniecznie chciał, żeby wszyscy usłyszeli jaki to on ma talent o godz. 6 rano
Sympatycy pawel883 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2011 6 rano to dobra godzina na koncert :lol:Grzesiu 76 był przeszczęśliwy !scooter
Klaud Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Chciałem się zarejestrować do Marl, a żona mi mówi, że "wolałaby do MaRlborka" !OKK No i jak tu odmówić !czary W sumie MaRlbork to też prawie Niemcy
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 17 Stycznia 2011 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2011 odnosze wrażenie że lepiej zagramy na butelkach z Orzechowego kufra !TAZ
dr.big Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 Lista meldunkow na zlot przekroczyla juz 500 osob... Na zlocie obchodzony bedzie tez nieoficjanie jubileusz "25 lat Hondy Helix"... PS. Pare szczegolow: na razie zameldowanych jest 74 szt. AN650, 62 szt. AN400, 29 szt. MP3 i po jednym skucie z wozkiem (Atlantic 500, GP800 i Silverwing 600)... Helixow jest na razie 21 szt.
Administrator xmarcinx Opublikowano 14 Lutego 2011 Administrator Opublikowano 14 Lutego 2011 Jaką strategię dojazdu (i powrotu) planujecie do Marl, szczególnie ze środkowej Polski? Ciągnie mnie taka daleka podróż, ale nie wiem jak to rozłożyć w czasie. Marcin
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2011 Jak będzie w tym roku nie wiem. Ale 2 lata temu z Warszawy ruszyliśmy w czwartek. Nocleg w Słubicach i połączenie się z innymi rejonami Polski. W piątek rano udaliśmy się w dalszą drogę i tam, gdzie kible były za darmo spotkaliśmy się z resztą, głównie północną częścią Polski. Powroty były różne. Jedni wracali tak jak przyjechali, czyli Słubice nocleg i w poniedziałek powrót do domu. Inni jechali na jeden raz, albo zupełnie inaczej. Pełna dowolność.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 15 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Lutego 2011 Czyżby w tym roku znowu SOSENKA. !scooter
Mareczek Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Czyżby w tym roku znowu SOSENKA. Pewnie tak „Sosenka „ to bardzo fajne miejsce na nocleg przed przekroczeniem granicy. Ja tym razem nie będę tam nocował gdyż będę już wcześniej w Niemcowni. Jeżeli wszystko ułoży się tak jak sobie zaplanowałem to spotkam się z Wami po drodze lub na Zlocie . !OKK
pawelneos Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Dowiedziałem sie o tym zlocie od Mareczka !!! I wstępnie też bym chciał sie zadeklarowac na ten wypad . Pozdro !!!!!
GrzechoCnik Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 @pawelneos: zajrzyj na początek wątku i na wskazanej tam stronce trzeba się najpierw zarejestrować, a dopiero potem tu zgłosić.
krzysurban Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Zarejstrowany 515. Wiec jak nic mi nie pokrzyzuje planow to jade.
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2011 @pawelneos: zajrzyj na początek wątku i na wskazanej tam stronce trzeba się najpierw zarejestrować, a dopiero potem tu zgłosić. Tam trzeba się zarejestrować jak jest się już w miarę pewnym wyjazdu. Ja na "swoją" listę dodaję wszystkich chętnych i aktualizuję później zarejestrowanych. Jeśli ktoś został pominięty proszę o info.
Sympatycy Kubo Opublikowano 23 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2011 Heja. Pytanie techniczne... Wiecie co z człowiekiem, który zarejestrował się i wpisał w polu SKUTER, swój aktualny Maxi, jednak w między czasie 'petent' np. zmienił skuter na moto i zamierza na tym moto tam wpaść. Czy przed przyjazdem musi coś, gdzieś pisać? czy po prostu przyjeżdża na moto i mówi, że 'w między czasie nastąpiła zmiana pojazdu' i tyle . Tak pytam, bo kolega chciałby wiedzieć . Pozdro !TAZ
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2011 Nikt tego nie sprawdza ani nie weryfikuje. Ja wpisałem majkę a pewnie pojadę samochodem
marcin62 Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 myślę, że nie ma problemu. Na liście też są i wpisane motocykle (nieliczne), także raczej spoko. Ale niech napiszą ci co byli, może coś wiedzą dokładniej.
pawelneos Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 @pawelneos: zajrzyj na początek wątku i na wskazanej tam stronce trzeba się najpierw zarejestrować, a dopiero potem tu zgłosić. No chcem tam sie zarejstrowac tylko nie bardzo kumam niemiecki i nie wiem co mam tam wpisywac w te kratki . Może ktoś mi pomoże ????
Rekomendowane odpowiedzi