Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Ja oczywiscie wybieram sie do Marl, wiec jak ktos bedzie jechal autem to i generator moge zabrac !piwko maly cichy, ekonomiczny !V

Problem pradu uwazam za rozwiazany :)

Opublikowano

Ciekawa jest lista skuterów. Oczywiście dane są podane na dzień dzisiejszy a do zlotu to jeszcze daleko. Najwięcej Burgmanów 650 (50 szt.) , co mnie nie dziwi skoro w Niemczech skuter musi jeździć jak auto czyli brak możliwości przeciskania się na pool position, to też bym jeździł "krówką". Ale ciekawi mnie ilość Peugeot Satelis. U nas nie jest tak popularny. A tutaj sumując aż 22 szt. Również ciekawa jest niska liczba Tmax-ów obecnie tylko 5 szt. To więcej jest tam stron poświęconych Tmax-owi. I jeszcze jedna ciekawostka Vespa 1 sztuka.

Opublikowano

Kucharz i Kucharyna proszę o dopisanie do listy !happybth

• Sympatycy
Opublikowano
Zarejestrowany pod DARIOMARIO jade

Spoko, zarejestrowałem !OKK

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

Zarejestrowany ID 290

!YES

Opublikowano

Mam pytanie związane z rejestracją .

Po wypełnieniu formularza zgłoszeniowego dostałem od Hansa maila potwierdzającego, gdzie przyznali mi nr. ID: 291. okk.

Ale gdy sprawdzam swoją obecność na Niemieckiej liście uczestników , to tam się nie widzę. :lol:

I tu moje pytanie ; trzeba czekać ? A może coś przeoczyłem?

Od czasu gdy wysłałem Hansowi zgłoszenie minęło dopiero dwa dni.

Opublikowano

Trzeba czekac :lol: .

Opublikowano

Fajna strona. Na mapie widać kto z kąt będzie śmigał :lol::lol::lol:KLIK

Opublikowano

Hans zaprosił mnie już oficjalnie 425 na jego liście !OK

Szkoda że nie będę z wami jechał :lol: !scooter !scooter !scooter - dojadę z drugiej strony !scooter .

Ale ciesze się że będę mógł w końcu poznać Polskie orły ( i orlice) osobiście. !piwko

Dla mnie zlot w Marl to jedyna okazja spotkania tylu ziomów na 2oo , bo niestety Lęborg nie będę mógł zaliczyć . "Zarobiony jestem" !sciana . W PL jestem lipiec i sierpień-szkoda. :lol:

A cha i jeszcze jedno dwie koszulki ( polo M.) poproszę.

Opublikowano

31 osob (29 z listy + Kucharyna+Kucharz) !scooter ...

Ciekawe czy przekroczymy liczbe 40 osob <_< ...

Opublikowano
31 osob (29 z listy + Kucharyna+Kucharz) !scooter ...

Ciekawe czy przekroczymy liczbe 40 osob !scooter ...

Może zgarniemy nagrode za najliczniej reprezentowany klub ? <_<

Opublikowano

Proszę o koszulki polo Kucharz XL Kucharyna S !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

I ja poproszę koszulkę XXL

Opublikowano

Fundi a plecaczek !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

@kucharz ktoś musi tyrać żebym ja mógł jechać !OKK

Opublikowano

witam wszystkich ...

Jestem w Burgmani swiezy jenak mysle ze dlugo to nie potrwa

Opublikowano

Witam nowego zapraszam do dzialu serdeczności

Opublikowano

Witam wszystkich ..

przelecialem te Forum i dowiedzialem sie ze jakies koszulki na zlot w Marl mozna zamawiac podajcie wiecej informaciji gdzie i na jakich zasadach. Wlasnie sie na ten zlot zameldowalem ale chcialbym brac udzial w nim razem z wami tz. z Burgmania, czytalem tez ze macie jakies spotkanie w planie przed wjazdem jestem za !!!! czy tu tez juz jakies 100%-towe plany ????

Pozdrawiam

Miro

Opublikowano

Witamy !w00t ,

koszulki pewnie jakies beda, podobnie jak w Marl 2009 czy Berlinie 2010.

Na razie jednak wszystko "zapisane jest w gwiazdach", co, kto, za ile i kiedy :D .

To "spotkanie" :) mamy owszem przed Marl, jednak jest to coroczny, siodmy juz zlot Burgmanii, tym razem w Malborku !YES KLIK

Opublikowano

Mialem na mysli spotkanie przed Marl. czytalem ze chcecie sie spotkac przed Marl i wjechac wszyscy razem

Opublikowano

Na razie nic nie jest ustalone !YES , prawdopodobnie bedzie to jakis zajazd przed granica PL- D. Pozniej spotykamy sie zapewne na jakims McDonalds przy autostradzie, a ostateczne spotkanie jakies 20- 30 km od Marl.

W 2009 byl to tez McDonalds w jakims miasteczku niedaleko Marl...

PS. Ogolnie jest jeszcze strasznie duzo czasu na dokladne ustalenia :D .

PS2: I jeszcze ciekawostka :) , na 4 szt. GP800 zarejestrowanych na zlocie, 3 sa nasze !w00t .

Opublikowano

hej ...

a co to takiego GP 800 ????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...