Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki za pierwsze foty !OKK , sam czekam na pierwszych podroznikow, pozniej jedziemy na Alex porobic foty do testu Hondy, a pozniej troche sie poszwendac po miescie :ph34r: ... Jutro od rana akcja jazdy do Marl, z tym ze ja jade tylko 100 km i w pierwszym punkcie spotkania przesiadam sie do "safety car", Morph idzie na przyczepke i daje sie zawiezc do Recklinghausen :lol: .

Opublikowano

Morph idzie na przyczepke...

Jak się zmieści :P bo jakoś tak debatowaliśmy że chyba troszkę będzie ciut wystawał ! :ph34r: ale poproszę o fotki jak będzie już na pace :lol:

Dojechali i teraz odpoczywają :lol: sobie...

20110623.jpg

a nawet deszczyk nie straszny... zawsze jest jakiś daszek !w00t

20110623_2.jpg

A Siemik postanowił się troszkę odświeżyć :)

20110623_3.jpg

im bliżej wieczoru tym klimaty coraz fajniejsze... imprezka na basenie...

20110623_4.jpg

relacja foto by Orzech ;)

ps. dzięki tym fotom czuję się "prawie" jakbym z Wami tam był...

wasze zdrowie !piwko !piwko !piwko

Opublikowano

Niestety, choć bardzo chciałem, to nie pojechałem. :(

Wybrałem inny wariant spędzenia tych dni. whist

Może za dwa lata się uda.

Czekamy na relacje i zdjęcia ze zlotu. :)

Pozdrawiam i życzę super zabawy.

Opublikowano

Nie śpimy tylko w drogę przed Wami do Marl >> prawie 600km

Wczoraj po przejechaniu z przygodami 910km (zamiast 760km)dotarłem do Braunschweigu , pozostał mi jeszcze tylko 300 kilometrowy --------- odcinek do spotkania się ze Zlotowiczami.

Gładkiej nawierzchni drogowej życzę !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter

Opublikowano

Witam burgmaniaków serdecznie. !scooter Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Mam pytanie czy we czwartek 30 czerwca można kogoś spodziewać się w Chudowie, aby porozmawiać o sprawach technicznych dotyczących skuta AN400? whist

Opublikowano

Będziemy kolego.Ale takie sprawy załatwiamy w dziale REGIONALNE.Tam wejdż sobie w Śląskie i w temat SPOTKANIA MAXI.No a po za tym to miło powitać Zabrzanina. !YES

• Sympatycy
Opublikowano

Hej,podróżnicy. Dajcie znać czy dotarliście bezpieczne na zlot. !scooter

Domyślam się,że po tylu kilometrach to od razu !piwko whist:) ale skrobnicie chociaż pare słów

Fotki mile widziane !OK

Opublikowano

Hej,podróżnicy. Dajcie znać czy dotarliście bezpieczne na zlot. !scooter

Domyślam się,że po tylu kilometrach to od razu !piwko whist:) ale skrobnicie chociaż pare słów

Fotki mile widziane !OK

Wiem,że były małe przygody z Siemika Antkiem, mam nadzieję,że zrobili i dojechali. Później z nimi już się nie kontaktowałem.

• Sympatycy
Opublikowano

Tyle to i ja wiem.Chłopaki zrobili i pojechali dalej. !OKK

Jak już się uporacie z namiotami i wstępnie nawilżycie !piwko to zróbcie jakąś ,,grupen foten'' i

zapodajcie w temacie

Opublikowano

Będziemy kolego.Ale takie sprawy załatwiamy w dziale REGIONALNE.Tam wejdż sobie w Śląskie i w temat SPOTKANIA MAXI.No a po za tym to miło powitać Zabrzanina. !YES

Dzięki. Tylko, że ja nie kolega a koleżanka :helpsmilie::huh:

Opublikowano

Rozmawiałam z Arkiem, około 18.00-tej dojechali na miejsce. Z tego co wiem to wszystko ok !OK

Fotek niestety nie mam :helpsmilie:

• Klubowicze
Opublikowano

Hej Burgmaniacy !!!

Śledzimy waszą podróż do Marl. Teraz to i My chcielibyśmy z Wami tam być.Zazdrościmy.

Ale obiecujemy sobie że za rok też będziemy z Wami.

Pozdrawiamy wszystkich- życzymy jak najmniej awarji oraz słonecznych bezdeszczowych dni.

Jesteśmy z Wami- Chłopaki z W-M !!!

Opublikowano

Około 17,00 dzwonił do mnie i w tym miejscu napiszę Klubowicz Arek .

Jak słychać było przez telefon integracją z sąsiadami i nie tylko płynie im tam bardzo fajnie :) !piwko .

Co prawda jutro pakowanie i powrót ale co użyli i zobaczyli to ich , dlatego raz jeszcze szerokości i szczęśliwego powrotu , dodam że dla wszystkich KRÓLI bez awaryjnego powrotu :msn-wink::) .

Opublikowano

Chyba chłopaki oszczędzają ojro bo relacja baaaardzo skąpa. :msn-wink:

Wracam po urlopie, chcę poczytać co mnie omija a tu cisza. Dajcie coś, jakąś fotkę, bo mnie skręca z ciekawości !placz1

Opublikowano

Miałem najbliżej , więc już jestem w domu. Za godzinę świeżutkie bułeczki . Prosto z Marl. :huh:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...