Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2011 Fundi spakowany jutro po pracy jade przez Szczecin do Gelsenkirchen, a w piątek na na umówione spotkanie pod Marl. Do zobaczyska
GrzechoCnik Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Namierzyłem w końcu Gumiśka. Mówił że jedzie. Na regionalnych napisze gdzie będzie czekał.
Sympatycy siemik Opublikowano 21 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2011 Siemka. Prawie już jesteśmy przygotowani, jutro tylko dopieszczenie a w czwartek jazda.
Gość Cappo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 U mnie olej zmieniony, oponki napompowane. Jutro mala rozgrzewka (200km). jak wygladacie z ubezpieczeniem? assistance? dobrze przypinajcie wszystkie gadzety, zeby kogos z autostrady cola nie zdmuchnela .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ja jadę na karcie EKUZ... pomijam fakt, że wypisując papiery robiłem to ramię w ramię z jednym z braci Mroczków (gwiazda M jak Miłość ) Assistance w przypadku Zacnej... hmm, mam nadzieję że nie będzie potrzebny Poza tym mamy Safety Car Orzech Assistance Company
Drek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Około 1000 maszyn i tylko taki malutki imbissik?
Arkadiusz Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Poza tym mamy Safety Car Orzech Assistance Company To mi się podoba !OKK !OKK Ja też spakowany już i gotowy do wyjazdu, jutro jeszcze rozgrzewka do W-wy i z powrotem jakieś 280 km i w czwartek, sssrrruuu. !OKK Oby mi tylko "pająk" wytrzymał !!! !winkiss
wooferai Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Jutro odbieram sprzęt z przeglądu i po zmianie opon. I z serwisu od razu w drogę , krótka przerwa z rodziną koło Wolina i w piątek 5 rano wio 700km... Mam nadzieję, że zdążę na 15 w umówione miejsce.
Sympatycy siemik Opublikowano 21 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2011 KOLI już nie biorę !sciana .Assistance nie jest mi potrzebne, nie przewiduję niespodzianek ale w razie takowej jedzie z nami gość z Hajnówki.
Klubowicze krzytro Opublikowano 21 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2011 KOLI już nie biorę .Assistance nie jest mi potrzebne, nie przewiduję niespodzianek ale w razie takowej jedzie z nami gość z Hajnówki. Ola będzie niezadowolona
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2011 Namierzyłem w końcu Gumiśka. Mówił że jedzie. Na regionalnych napisze gdzie będzie czekał. Oleje już wymienione , jeszcze tylko udeptać kufer i będzie git. !OK
Miro71 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Siemka. Prawie już jesteśmy przygotowani, jutro tylko dopieszczenie a w czwartek jazda. a ja myslalem ze tylko ja pojade tak zaladowany !yeah Siemik ale jeszcze troche miejsca widze masz ... te buty jeszcze gdzies zmiescisz !OK Ja tez juz zapakowany jutro z rana ruszamy do Köln tam zwiedzanie miasta i nocleg a w piatek wg Planu przy MC Reckinghausen 15°°Uhr szerokosci i suchosci wszystkim uczestnikom zycze Do zobaczenia w Recklinghausen Miro71
GrzechoCnik Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Suchość to by się przydała, ale nie w gardłach tylko na asfalcie. Na wsiakij pożarnyj wykupiłem assistance na siebie i motor w Generali, za symboliczną kwotę i od ręki. Gdzieś wcześniej o tym pisałem w tym wątku. Chwilowo pozbierałem co najważniejsze rzeczy na jedną stertę (szkło osobno ) Spakuję się dzisiaj po zatankowaniu i sprawdzeniu ciśnienia w oponkach.
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2011 Właśnie dostałem graty od Wrzonia i Burgiego, musowo trzeba box na dach wrzucić !placz1 !vampire
GrzechoCnik Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zrób selekcję i niepotrzebne zostaw
Klubowicze morwa37 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2011 Bardzo mi zal musze zrezygnowac z wyjazdu stoczylem do dnia dziejszego z moja bladyna krwawy bój o MARL zwycierzyla bladyna bardzo mi zalezalo jechac z tego powodu mi sie chce !placz1.Podziekowania dla Mirka z Hajnowki za szybki serwis !scooter na wyjazd do Marl.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2011 Widze że przygotowania idą pełną parą !V Życze wszystkim Burgmaniakom udanego wyjazdu,pięknej pogody i bezawaryjnego przelotu !OKK Bawcie się dobrze i wracajcie do domu bezpiecznie !OK A ha...prosze mi tam godnie reprezentować Burgmanie !piwko i wypić kielicha za nieobecnych !piwko
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2011 Grzesiu, damy radę. Zawsze możesz dosiąść kozę i jechać z nami !wchair PS. Przypominam, że czekam pod C66 dzisiaj pomiędzy 19 a 20.
dr.big Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 W tym roku bedzie nawet DJ , mam nadzieje, ze nie bedzie puszczal kawalkow rodem z przed wojny !vampire ...
Sympatycy Kubo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2011 Może to i głupie pytanie, ale czy na terenie zlotu jest dostęp do WiFi? :> bo nie wiem czy brać laptoka
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2011 Kubo, dostęp jest ograniczony do sanitariatów a Ty pytasz o WiFi !w00t Może w knajpie przy drodze ale na polu wątpię Safety Car zapakowany, nawet widzę wszystko przez okna !OK Jeżeli Poznań nie zaszaleje to będzie gites !OKK
dr.big Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Powtarzam jeszcze raz, to jest zlot mocno low budgetowy, nie ma tam wellnessu, TV kablowej i stelitarnej, WIFI, wind i dywanow oraz jest ograniczony dostep do prysznica tudziez ostatnim razem Murzyn bronil dostepu do przenosnych WC ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 22 Czerwca 2011 PS. Powtarzam jeszcze raz, to jest zlot mocno low budgetowy, nie ma tam wellnessu, TV kablowej i stelitarnej, WIFI, wind i dywanow oraz jest ograniczony dostep do prysznica tudziez ostatnim razem Murzyn bronil dostepu do przenosnych WC ... Hmm... dopiero teraz to do mnie dotarło Nie jadę!
Sympatycy Kubo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2011 Miałem właśnie napisać to co Mariusz... Robert czy Ty do samego końca musialeś TAK WAŻNE informacje trzymac dla siebie? !guns Toż to niedorzeczne i nie-cośtam... Ja też nie jadę !w00t OK, dzięki temu zyskam trochę miejsca załadunkowego niepakując laptoka z ładowarką w czasach telefonów komórkowych znajdzie się jakiegoś macdonaldsa w pobliżu z netem Ja już zatankowany, pozostało spakować ciuchy tylko i wsio będzie gotowe... Myślę wyjechać po 8.00 i zameldować się w Słubicach ok. 15-16 max. Tymczasem...
dr.big Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Wlasnie obliczylem, ze pobyt dwudniowy razem ze sniadaniami bedzie mnie lacznie kosztowal az 11 Euro!!! Strasznie drogo!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi