Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Wszyscy którzy nie dali jeszcze namiotów etc. mogą przywieźć je do C66 w środę. Będę czekał pomiędzy 19 a 20.

voy-ciach - koszulki jeszcze nie mam, jak Działkowiec mi ją dostarczy, na 100% dostaniesz ją w Marl.

Safety_CAR.jpg

Gotów do przyjęcia dodatkowych stafów.

Z extrasów mam 3 krzesła i stolik 100/50 cm, zawsze można to wywalić. Wagowo jestem OK.

• Administrator
Opublikowano

Jutro odbieram flagi z barwami Klubowymi :)

Będzie ich łącznie 10 sztuk. 5 małych i 5 dużych , prawie takich jak wiesza się na 1 maja. :)

2 będą przymocowane do przyczepy safety car'u ale 2 są do przekazania komuś z grupy, więc jeśli macie jakiś pomysł na przymocowanie to weźcie to pod uwagę. Kojarzę, że Siemik ma boczne baby-trzymaki, więc może jakoś do tego przymocować?

Te 5 mniejszych mają patyk o średnicy ~ 10 mm... 4 sztuki są wolne więc można się zapisywać :)

Opublikowano

Wszyscy którzy nie dali jeszcze namiotów etc. mogą przywieźć je do C66 w środę. Będę czekał pomiędzy 19 a 20.

voy-ciach - koszulki jeszcze nie mam, jak Działkowiec mi ją dostarczy, na 100% dostaniesz ją w Marl.

Safety_CAR.jpg

Gotów do przyjęcia dodatkowych stafów.

Z extrasów mam 3 krzesła i stolik 100/50 cm, zawsze można to wywalić. Wagowo jestem OK.

Orzeszku ten stolik to słuszna koncepcja !OKK barek jest konieczny !piwko

• Sympatycy
Opublikowano

Bardzo chętnie. Wezmę ze sobą kawałek wędki i na "trytki" plastikowe jakoś zamocujemy.Plan już taki miałem wcześniej tylko do flagi naszego kraju.Wędka przygotowana.

• Administrator
Opublikowano

Grzesiu... wędka nie jest konieczna. Flagi będą miały swoje badyle !OK

Trytytki mogą się przydać, więc jeśli możesz weź kilka sztuk więcej jeśli to nie problem. Taśma "na gada" mile widziany ale to akurat pewnie będzie jechać w safety 4oo :)

Ci, którzy będą jechać !scooter z placaczkami mają problem rozwiązany... plecaczek może 3mać nasze godło :)

• Sympatycy
Opublikowano

Pokombinujemy w Słubicach.

Opublikowano

mam plecaczka wiec mozemy skubnac jedna flage !

Orzech twoje wyliczenie z browarami jest boskie :)

Proponuje abys spojrzal w dane techniczne ile espace moze wziasc litrow do bagaznika :)

w Posen podrzucimy namiocik, spiwor i lampki coby burgmaniowe tipi bylo dobrze oswietlone !!!

Bigu, w razie "problemow" moze nauczysz na paru zwrotow typu :

"nie to nie bylem ja..."

" to on... "

"fajny masz skuter ale moj wuja w polsce ma..."

:) :) :)

Opublikowano

No właśnie Bigu, mógłbyś wydrukować jakieś "rozmówki zlotowe" :) :) :) !YES

Najlepiej polsko-niemieckie, bo w drugą stronę to się nie przydadzą.

• Sympatycy
Opublikowano

No właśnie Bigu, mógłbyś wydrukować jakieś "rozmówki zlotowe" :) :) :) !YES

Najlepiej polsko-niemieckie, bo w drugą stronę to się nie przydadzą.

Rozmówki są już wydrukowane:

My: "Nie mam ojro"

Oni: " Nein, Polako, kaine vodka" :)

Opublikowano

A jak to będzie: "CO???!!! Mojego nie wypijesz???!!!"

albo "Byłbym niewdzięcznikiem, gdybym twojego nie wypił!"

• Klubowicze
Opublikowano

Jutro odbieram flagi z barwami Klubowymi :)

Będzie ich łącznie 10 sztuk. 5 małych i 5 dużych , prawie takich jak wiesza się na 1 maja. :P

2 będą przymocowane do przyczepy safety car'u ale 2 są do przekazania komuś z grupy, więc jeśli macie jakiś pomysł na przymocowanie to weźcie to pod uwagę. Kojarzę, że Siemik ma boczne baby-trzymaki, więc może jakoś do tego przymocować?

Te 5 mniejszych mają patyk o średnicy ~ 10 mm... 4 sztuki są wolne więc można się zapisywać ;)

Mariusz, mam w swoim Burku na stałe zainstalowany maszt na flagę, na wyjazd chciałem tam powiesić narodową bo klubowa trochę już zużyta, ale jeśli będzie wielkością pasowała Twoja, to z chęcią ją powieszę.

Jeśli nie są zbyt duże do mogę ją mieć przez całą trasę, a jeśli na całą długość masztu to tylko na wjazd do Marl.

IMG_4272.JPG

Opublikowano

No właśnie Bigu, mógłbyś wydrukować jakieś "rozmówki zlotowe" ;):P:) !YES(...)

"Hallo" to znaczy "halo" w trakcie rozmowy telefonicznej, ale moze byc tez uzyte jako przywitanie ;):D .

Opublikowano

A Bigu jak będzie "daj trochę" po ichniemu? ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Raczej "dej ze łyka, nie pij som" :P

Opublikowano

Nie moge zdradzic tak waznego sformuowania ;):P:) ...

PS. Morphous przygotowany, dla przypomnienia przejechalem sie autostrada, dalej odcina zaplon przy 129 km/h :P .

Czyli za szybko to beretu nie pokula :D ...

Opublikowano

Podstawowe słowa na zlot:

Ja,

Gut,

Prost,

Sznaps,

Bierr,

Gib mir ain bissien sznaps/vodka albo gib mir ain sznaps

no i oczywiście Danke

Pisze oczywiście w polskiej transkrypcjii tak aby było łatwiej nauczyć się wymowy !placz

• Sympatycy
Opublikowano

Nadal czekamy na potwierdzenie uczestnictwa w zlocie kilku osób:

Morwa

Kucharz

Kucharyna

Dariomario

Opublikowano

A jednak się udało. Znalazła się dobra dusza która pożyczy auto. Startujemy w czwartek ale nie wiem o której gdyż w nocy ściągam samochód. Dobijemy do Was albo na trasie do Słubic albo spotkamy się na miejscu. Miejscówkę w OSiRze mamy zarezerwowaną.

Burgi, jeśli da się jakoś do auta przymocować flagę to my też chętnie przytulimy jakąś sztukę. Jeśli masz jeszcze jakiś niewielkich rozmiarów baner (coś jak ten który umieszczałeś 2 lata temu na swoim aucie) to też chętnie pożyczymy na czas zlotu.

Pozdrawiam

Mamuśka

• Sympatycy
Opublikowano

No to super !OKK

Banery i flagi będę miał w samochodzie. Podzielimy się tym na ostatnim postoju przed zlotem. !tut

Opublikowano

Orzeszku, Gumisiek coś się nie odzywa.

"Nie pisze, nie dzwoni..." nie odpowiada na moje kontakty.

Pytałem się go gdzie go mamy zgarnąć, ale chwilowo cisza.

• Sympatycy
Opublikowano

Wiele osób się nie odzywa, nic na to nie poradzimy. Liczę na to, że to jakieś chwilowe problemy.

• Sympatycy
Opublikowano

Będzie komarów i robali. !vampire Musimy zażywać regularnie leki !piwko

Opublikowano

Mam nadzieję, że ten człowiek ze zdjęć grodzi teren specjalnie dla Burgmanii. !w00t

Tylko czy uwzględnił wigwam? :):D :D

Opublikowano

Nic nie grodzi :D , to jest trening magika zaangazowanego przez organizatorow i ma tytul: "oswobodzenie sie z 5 metrow lancucha na czas" :) ...

My sobie znajdziemy miejsce pewnie troche dalej, podobnie jak w 2009 roku :D .

Edit: I juz na miejsce biwakowe zjezdzaja sie pierwsze pojazdy :D :

Zdjecie z Marl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...