Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak znajde chwile czasu, to czegos poszukam :lol: ...

Dziękuje poczekam !OK.

Wychodzi na to że ja będę z Trójmiasta sam kołował do Słubic no a w Słubicach już się załapałem na nocleg w hoteliku i resztę drogi szmigam z grupą tam która się zjedzie .

Przynajmniej nie będziesz ciągle patrzał w lusterko :lol: !scooter

Opublikowano

Orzechu - odpowiadając - co z autem? Jeszcze nie wiem. :( Dzisiaj był na oględzinach rzeczoznawca. Plasnął i wytrzasnął specjalnie dla mnie od razu kosztorys. Jutro rano mam mieć informacje z warsztatu co i ewentualnie kiedy. Niestety istnieje duże prawdopodobieństwo że chłopaki nie wyrobią się ze zrobieniem mi auta bo czasu jest już mało. Wtedy albo pozostanie mi prośba i pytanie do Ciebie czy będziesz miał miejsce dla trójki bez sternika z bambetlami (a jest tego trochę :) - pamiętasz jak wygląda nasz namiot? - chyba że przygarniemy Cię do naszego "pałacu" ;) )? Czy też niestety ale będziemy musieli się poddać. :(

Pozdrawiam

Mamuśka

• Sympatycy
Opublikowano

W tej chwili mam 2 wolne miejsca ale tylko do Berlina, od Berlina mam tylko jeden fotel "free" i przyczepka ;) . Jeżeli potrzebne jakieś miejsce na graty to damy radę ale niestety Espace nie jest aż tak pojemny aby zabrać dodatkowe 3 osoby. Muszę mieć miejsce na graty reszty zlotowiczów.

Jak potrzebujesz jakieś części to mogę załatwić "na pniu".

Opublikowano

W Malborku widziałem, że nasza brać całkiem sobie dobrze radzi ze śpiewem, nawet przez mikrofon.

Wpadł mi do głowy szalony pomysł, żeby przerobić/dostosować do bieżącej sytuacji pewien oklepany kawałek zaspołu Queen. I jak już dobrze naoliwimy gardła w Marl to może i uda się go wyeksponować chóralnie. :lol::band::sp_ike::sp_ike:;)

We are Burgmania - my friend

And we drive on scooters everywhere

We are Burgmania

We are Burgmania

No time for losers

'Cause we are Burgmania,

of the world

Tak się bawi! Tak się bawi! BURGMANIA!

PS.

Ewentualne propozycje podmiany tekstu mile widziane

Opublikowano

(...)mam tylko jeden fotel "free" i przyczepka :lol: . (...)

Na przyczepce, na Morphouise jest jedno miejsce siedzace, na drugim bedzie przytroczony namiot i inne bambetle ;) ...

Opublikowano

My dojedziemy na zlot troszkę później gdyż od 15 w piątek można dopiero meldować się w Sunparku -

Potem mamy do przejechania jeszcze trochę kilometrów , więc powinniśmy dotrzeć około 19 - zarezerwujcie dla nas 4 m2 na rozbicie namiociku :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Pojawił się regulamin zlotu i przestrogi, nie hamować przednim hamulcem na mokrej trawie itd. itp. - LINKOWNIA

EDIT: Bigu to Ty musisz wykupić u mnie 3 bilety - morfi, Ty , bambetle.

Opublikowano

Moga byc 3, wazne zeby byly mocno ulgowe :lol: .

Bo inaczej, to mi jeszcze pejsy odpadna ;) ... a juz sie strasznie wykosztowalem na przerejestrowanie Morphiego :sp_ike: ...

• Administrator
Opublikowano

Bo inaczej, to mi jeszcze pejsy odpadna ;) ...

Ja bym rozważył czy nie byłoby korzystniej jechać razem z bambetlami na przyczepce wysokiepejsy.jpg

:lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Na pewno wiecie ale przypominam że w Boże Ciało w małych miasteczkach mogą być poblokowane przejazdy. ( procesje ) !scooter !sciana

Opublikowano

Mam na liście parę osób bez potwierdzenia:

Dee - żyjesz wogóle??????????

Spotkałem przypadkowo Kolegę i pytam ------- jedziesz ?.

Odpowiedz NIE

• Sympatycy
Opublikowano

No to szkoda, że Dee zapomniał jak się w klawiaturę klika :lol:

Opublikowano

No to szkoda, że Dee zapomniał jak się w klawiaturę klika :P

No faktycznie lista się troche "skórczyła" :( ale może ktoś chce jeszcze dołączyć do wyprawy ? Chyba nie będzie problemu :)

Opublikowano

Pojawił się regulamin zlotu i przestrogi, nie hamować przednim hamulcem na mokrej trawie itd. itp. - LINKOWNIA

EDIT: Bigu to Ty musisz wykupić u mnie 3 bilety - morfi, Ty , bambetle.

Czytalem ten Regulamin i nie bardzo wiem co maja na mysli ze kazdy bedzie musial sie rozbic na wyznaczonym miejscu tz ze jest opcja taka ze Burgmania moze byc rozdzielona ??? jakie sa Wasze doswiadczenia z poprzednich lat ???

Miro71

• Administrator
Opublikowano

Czytalem ten Regulamin i nie bardzo wiem co maja na mysli ze kazdy bedzie musial sie rozbic na wyznaczonym miejscu tz ze jest opcja taka ze Burgmania moze byc rozdzielona ??? jakie sa Wasze doswiadczenia z poprzednich lat ???

Nikt nas nie rozdzieli! !OKK

Myślę, że organizatorowi chodzi o to aby ktoś nie wpadł na pomyśł i nie rozłożył się na sąsiadującej z miejscem zlotu łące... Wystarczy, że i tak wielu zlotowiczów chodzi tam opróżniać pęcherze :P

Jeszcze rozumiem w nocy... ale tak w biały dzień z narządem? !TAZ

073.jpg

Wjeżdżamy i zajmujemy wolne miejsce dla całej grupy !V Tak było w 2009 roku i tak będzie teraz !OK

044.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale trzeba zabrać ze sobą podkładki pod skutery. No i jeszcze jedno na terenie zlotowiska nie można wnosić własnych płynów !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Miro nie będziesz miał takich problemów jak przetłumaczysz sobie cały tekst w http://translate.google.pl/ będziesz miał ubaw po pachy. Wtedy już nic nie będziesz wiedział i dowiesz się wszystkiego na miejscu - niespodzianka.

Mam nadzieję, że dla Burgmanii miejsce już zaklepali z daleko posuniętej ostrożności. Pewnie już wiedzą, że Orzech ma swoją czarną listę. !OKK

........ na terenie zlotowiska nie można wnosić własnych płynów !piwko

To będzie musiał ktoś dowozić. !piwko :P:):(

A podkładki pod stopki to musowo trzeba zabrać. Wyobraź sobie łąkę i ten planowany deszcz !guns :( opony się zapadną a co dopiero stopki boczne.

• Administrator
Opublikowano

No i jeszcze jedno na terenie zlotowiska nie można wnosić własnych płynów !piwko

Lucjan, o w wwożeniu nie ma ani słowa :P

Opublikowano

Lucjan, o wwożeniu nie ma ani słowa :P

Wiadomo, ja rozumie że na terenie "namiotowym" picie i jedzenie jak kto chce ale na "głównym zlotowisku" tylko zakupione na miejscu ?

Opublikowano

Miro nie będziesz miał takich problemów jak przetłumaczysz sobie cały tekst w http://translate.google.pl/ będziesz miał ubaw po pachy. Wtedy już nic nie będziesz wiedział i dowiesz się wszystkiego na miejscu - niespodzianka.

Mam nadzieję, że dla Burgmanii miejsce już zaklepali z daleko posuniętej ostrożności. Pewnie już wiedzą, że Orzech ma swoją czarną listę. !OKK

To będzie musiał ktoś dowozić. !piwko :P:):(

A podkładki pod stopki to musowo trzeba zabrać. Wyobraź sobie łąkę i ten planowany deszcz !guns :( opony się zapadną a co dopiero stopki boczne.

czytajac ten Regulamin to juz mi sie odechciewa tam jechac .... tego nie wolno tego nie wolno ... ale juz do tych zakazow nakazow niemieckich sie przyzwyczailem W polsce sie mowilo przepisy polecenia itp sa po to by je lamac !TAZ

W sumie nic ciekawego nie oferuja a wiele nakazuja jakby nie Burgmania to sam bym tam po przeczytaniu tego Reulaminu napewno nie pojechal zamiast zachecic ludzi to oni wrecz zniechecaja !guns TO NIE TO CO BURGMANIA 2011 !!!

A co do pogody to piatek 13/20 sobota 12/16 Niedziela 10/13°C bez deszczu ( jak narazie ) wg. www.wetter.com

Miro 71

Opublikowano

Miro i pamiętaj o 22 cisza nocna !placz1 Własne podkładki pod nóżki? !sciana

Opublikowano

Gdy by Ktoś poczuł potrzebę kontaktu ze mną na terenie Niemiec to będę dostępny pod telefonem +4915777844400 :lol:

• Administrator
Opublikowano

czytajac ten Regulamin to juz mi sie odechciewa tam jechac .... tego nie wolno tego nie wolno ...

Miro... sądzę, że nie ma co dramatyzować. Na zlotach Burgmanii też jest regulamin zlotu i też są pewne punkty, które mogą się komuś wydać restrykcyjne. Chodzi o ogólne przepisy, których każdy organizator musi się trzymać. Sądzę, że w przypadku zlotu HGF jest podobnie.

TO NIE TO CO BURGMANIA 2011 !!!

Bo zloty Klubu Burgmania to impreza nieporównywalna z żadną inną !OKK

Miro i pamiętaj o 22 cisza nocna !placz1 Własne podkładki pod nóżki? !sciana

Wiem jak było na zlocie w Marl w 2009 roku i pamiętam, że impreza (nasza przy namiotach) skończyła się nad ranem i nikt nie chodził z żadnymi podkładkami ;)

Powiem więcej... nasze zachowanie było dalekie od cichego :lol:

A tak poważnie... myślę, że wystarczy aby każdy z nas trzymał się ogólnie przyjętych zasad a będzie OK i nikt nikomu nie zwróci uwagi !OK

Opublikowano

W poniedziałek przegląd maszyny na warsztacie. I jak nic nie stanie na przeszkodzie to....

...spotkamy się na miejscu. !OK

789.Arkadiusz I. 71-71 Stettin (Szczecin) Kymco Xciting 500 Freitag Sonntag Burgmania.net

Opublikowano

Nie ma co sie dziwic, na terenie Niemiec zaden osrodek nie pozwolilby na tyle, na ile pozwolil WOSiR w Malborku :P ...

A z tym wnoszeniem wlasnych napojow i jedzenia, napisali, zeby sie nie afiszowac i bedzie dobrze, chodzi o to, aby nikt nie robil sobie grila, a dziesiatki zakupionych poza zlotem piw, mozna trzymac w namiocie, a nie przed nim :) .

Wiadomo, ze na miejscu zlotu wlasciciele prowadza swoj interes i chca dzieki zlotowi zarobic pare groszy.

PS. Podobnie bylo w Berlinie na zlocie, wlascicielka na poczatku krzywo spojrzala sie na alkohole wnoszone przez nasza grupe, na ale ja zobaczyla kufer- lodowke Orzecha, to wcale sie jej nie dziwie :) . Po prostu tez chciala zarobic dzieki dodatkowej konsumpcji przez uczestnikow zlotu.

Zlot w Marl jest zlotem niskobudzetowym, gdyby kazdy zaplacil po 40 euro za dzien pobytu, pewnie wtedy moglby sobie jesc i pic co mu sie zazywnie podoba. Tam nie ma zadnej oplaty zlotowej.

PS. Nie wydaje mi sie, zeby bylo az tak tragicznie, wystarczy zachowac "umiar" i nie skladowac przed namiotem skrzynki piwa oraz nie rozkladac ostentacyjnie swojego grila. Wtedy wszystko bedzie OK :) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...