Sympatycy orzech Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Lista jest już w miarę przeedytowana, mam jakieś 5 osób, z którymi nie wiem co zrobić Kolejna sprawa: Jeżeli ktoś ma jakieś graty do przekazania do Safety Car'u proszę o kontakt. Chcę uniknąć jeżdżenia w środę przed wyjazdem po całej Wawie i zbierania namiotów, śpiworów itp. Mogę przyjechać w czwartek na spota autem i część gratów zabrać już do domu.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mogę przyjechać w czwartek na spota autem i część gratów zabrać już do domu. Dobry pomysł. Ja swoje dowiozę !OK @Temat do Więcka... potrzebne 2 banery na zlot. Jeden kwadrat (samo logo) i jeden dłuższy. Aha, jutro odbieram 70 cm zimne ognie. Palą się 4 min i są może nie tak efektowne jak latające lampiony z Burgmanii 2010 (nein, nein- keine lampion! ) ale będą miłym bonusem zaznaczającym naszą obecność na zlocie. !V
Miro71 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Powoli zbliza sie czas wyjazdu, moze ustalimy kto jedzie, bo na liscie jest pare osob, ktore nie za bardzo sie tematem do tej pory interesuja... Chodzi mi o to, ze w momencie wyjazdu bedzie nam latwiej "pozbierac sie" w punktach zbornych i bedziemy dokladnie wiedzieli na kogo np. czekac, czy do kogo dzwonic w razie komplikacji... Czesc Big-u ja do Was dolacze dopiero w Recklinghausen pod adresem, ktory npisales na poczatku Postu mam jakies 550km ( poludnie Niemiec)wiec wyjade w piatek okolo 9-tej jezeli dalej jest aktualna godz. zbiurki 15°° podaje nr.Telefonu +49 151 15227531 Pozdrawiam Miro71
Sympatycy Kubo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Heja, ja oczywiście dalej utrzymuję, że jadę... Do Słubic mam zamiar dotrzeć samemu, swoim tempem. Myślę że w Słubicach dobierzemy się w grupy jadące podobnymi przelotowymi, coby się nie gryźć między sobą bez sensu... Oczywiście (jeśli do tego czasu nie sprzedam) jadę skuterem :] Pozdro1000 !TAZ
Klubowicze morwa37 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2011 No i się stało moja hu..nia sie posypała do wyjazdu jeszcze troche czasu moze uporam sie z moim osobistym asystentem Worlanem i kłopotem palacej sie lampki oleju.Mój wyjazd leży pod znakiem zapytania !placz1 .
dr.big Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dla zainteresowanych podam tez adres McDonaldsa 180 km od granicy (to ten, na ktorym robilismy pierwszy popas jadac do Marl w 2009 roku). An der Landstrasse 1, 39291 Theessen. Godz. 10:30
krzysurban Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Chłopaki odpadam ze względu na pracę !placz , nie mogę odpuścić 3 dni ostatnich miesiąca,bo muszę dociągnąć targety !sciana a później można cieszyć gębę z $$$$$. Przepraszam !placz1 Ps. wole np zyskać 3 tys. niż stracić 5000,myślę że każdy by tak do tego podszedł jak ja....
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Siemik dalej chętny na wyjazd z Anią jeszcze nie wiem,jak zdejmą jaj szwy z palca to jedzie jak nie to też jedzie. Do Słubic wyjeżdżamy z Malborka już z rana. Pozdrawiam
Mareczek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 An der Landstrasse 1, 39291 Theessen. Bigu. może podasz jeszcze miejsce na jakieś między tankowanie + (kawa) gdzieś w okolicach może Bielefeld. Ja będę w piątek jechał z Braunschweigu do Marll (307km) raczej samotnie no chyba że spotkam rodaków Burgmaniaków po drodze i będzie mi raźniej się śmigało. !scooter !scooter !scooter
Arkadiusz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ja będę w piątek jechał z Braunschweigu do Marll (307km) raczej samotnie no chyba że spotkam rodaków Burgmaniaków po drodze i będzie mi raźniej się śmigało. !scooter !scooter !scooter Mareczku, telepatycznie będziemy z Tobą a Ty będziesz z nami. Arkadiusz, oczywiście chętny i gotowy do wyjazdu. !OKK !V Grupa W-wa, nie oglądajcie się na mnie, pokulam sam do Słubic, chyba, że spotkamy się po trasie.
Miro71 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Siemik dalej chętny na wyjazd z Anią jeszcze nie wiem,jak zdejmą jaj szwy z palca to jedzie jak nie to też jedzie. Do Słubic wyjeżdżamy z Malborka już z rana. Pozdrawiam Siemik ile ta Twoja Ania ma lat ???? caly czas namawiam moja corke ( 15Lat) aby ze mna pojechala ale nie wiem czy nie bedzie sie tam nudzila juz raz zaczynalem ten temat ale za duzo odpowiedzi nie otrzymalem .... Miro71
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Córka ma 11 lat Myślę że nudzić się nie będą.
dr.big Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Widze, ze lista chetnych topnieje ... Przypomne, na pierwszym McDonaldsie godz. 10:30 na drugim (przed wjazden na zlot cala grupa) o godz. 15:00. Przewidywane postoje to ok. 30 min (starczy na rozprostowanie kosci, tankowanie i inne czynnosci). I prosze mi nie jeczec, ze to zbyt malo czasu. Wiecie gdzie jest manetka gazu? Dla bojazliwych dodam, ze wiekszosc autostrady od Berlina ma jedynie zalecana predkosc 130km/h, bez ograniczen, a predkosciomerze mocno przeklamuja ... PS. No i jeszcze odleglosci: -Slubice - 1 McDonalds obok jest paliwo -> 180 km. -1 McDonalds - 2 McDonalds -> 390 km. -2 McDonalds - miejsce zlotu -> 14 km (20 km autostrada). Edit: Jeszcze jedno, czy moze ktos zabrac "szczekaczke"? Na zlocie w Berlinie zdala egzamin.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 15 Czerwca 2011 Dobra, paczka z 70 sztukami 80 cm zimnych ogni (nie jest łatwo dostać ten towar o tej porze roku ), które palą się 4 minuty została dostarczona do safety-caru Orzecha. Teraz pozostało ogarnięcie tematu flag Klubowych... temat w trakcie rozpracowywania Impreza w Marl nadciąga wieeeeelkimi krokami !OKK Ojj będzie się działo !TAZ
GrzechoCnik Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 ... I prosze mi nie jeczec, ze to zbyt malo czasu. Wiecie gdzie jest manetka gazu? Dla bojazliwych dodam, ze wiekszosc autostrady od Berlina ma jedynie zalecana predkosc 130km/h, bez ograniczen, a predkosciomerze mocno przeklamuja ... ... Robert, a dla bojaźliwych "inaczej", którzy nie chcą jechać szybciej niż 130 i to nie z powodu znaków drogowych, to da radę suma-sumarum pokonać te 390km w podanym, przez Ciebie czasie? Oczywiście biorąc pod uwagę ewentualne niespodzianki po drodze. Czy ta droga będzie taka, że jak ustawię na tempomacie 130km/h to tak będzie cały czas? Sorki za dziwne pytanie, ale dawno nie byłem na zachodzie nawet autem, a co mówić o !scooter PS Ja już dużą biało-czerwoną flagę ze składanym masztem mam gotową. Jeszcze tylko obmyślę mocowanie do maszyny.
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mam na liście parę osób bez potwierdzenia: Morwa - czekamy czy uda się uruchomić burka Dee - żyjesz wogóle??????????żyje ale nas nie lubi !placz1 Zdunowa Kucharz Kucharyna Mamuśka - co z autem??? Grzegorz Ciochin Kasieńka Dariomario
dr.big Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Oczywiscie zartowalem z tymi 130km/h... Jadac 110- 120km/h da rade przyjechac na miejsce w podanym czasie, tankujac po drodze bez zbytniej opieszalosci . Mamy 390 km autostrada do zrobienia w 4 godziny, czwartek jest wolny, nie przewiduje w piatek jakis korkow czy duzego ruchu, powinno byc OK. Wydaje mi sie, ze lepiej sie delikatnie "sprezyc" i dojechac wczesniej na zlot ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zdunowa Z tego co wiem (info z *Burgmania 2011*) to Zdun jedzie sam.
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2011 Z tego co wiem (info z *Burgmania 2011*) to Zdun jedzie sam. Mogło mi to umknąć !piwko , przeedytowałem.
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2011 W związku z moim wcześniejszym postem W większości marketów w pasażu są punkty dorabiania kluczy, ksero, robienia tabliczek z napisami, laserowego wypalania wzorków i napisów w drewnie i innych cudach. Trzeba pochodzić i popytać. Wymiar tabliczki- 75mm x 25,5mm Czcionka wys.- 5mm Logo Burgmanii- szer. 22mm, wys. 15mm (wielkość okręgu w logo) Będę miał ja w czwartek w Chudowie. rozglądnąłem się na "rynku" i okazało się, że nie tak łatwo załatwić wykonanie ok. 10szt. tabliczek Take cuś... Gold 24 karat Ceny za jakie oferowano mi tabliczki to 20-25zł./szt. więc zaproponowałem im !sciana Ale znalazłem myślę, że uczciwą ofertę 7zł./szt. bez innych kosztów jak np. za opracowanie projektu co doliczano jeszcze w innych firmach. Jeśli są jeszcze chętni na tabliczki imienne (nick) to b.proszę informację na PW do jutra do godz. 10:00. Odbiór w Słubicach lub Marl. Inna będzie zapinka
Arkadiusz Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Widzę, że tempo rośnie i mi się to podoba !OKK Sorki za dziwne pytanie, ale dawno nie byłem na zachodzie nawet autem, a co mówić o !scooter Grzesiu, damy radę, na spokojnie!!! Mam na liście parę osób bez potwierdzenia: Lista, jak zwykle lista !TAZ, ale tak już musi być. Ale znalazłem myślę, że uczciwą ofertę 7zł./szt. bez innych kosztów jak np. za opracowanie projektu co doliczano jeszcze w innych firmach. Odbiór w Słubicach lub Marl. Inna będzie zapinka Patryk jesteś Wielki, dobrze, że inna zapinka a nie spinka :lol:
dr.big Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Bigu. może podasz jeszcze miejsce na jakieś między tankowanie + (kawa) gdzieś w okolicach może Bielefeld. Ja będę w piątek jechał z Braunschweigu do Marll (307km) raczej samotnie no chyba że spotkam rodaków Burgmaniaków po drodze i będzie mi raźniej się śmigało. !scooter !scooter !scooter Jak znajde chwile czasu, to czegos poszukam ...
pawelneos Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wychodzi na to że ja będę z Trójmiasta sam kołował do Słubic no a w Słubicach już się załapałem na nocleg w hoteliku i resztę drogi szmigam z grupą tam która się zjedzie .
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wychodzi na to że ja będę z Trójmiasta sam kołował do Słubic no a w Słubicach już się załapałem na nocleg w hoteliku i resztę drogi szmigam z grupą tam która się zjedzie . Ja z Katowic można powiedzieć, że też sam będę jechał, bo jak Joasia i Paweł przycisną to nawet zapachu (czytaj smrodu) ślizgających się pasków nie poczuję, a tu trzeba spojrzeć w prawo, spojrzeć w lewo - jak w polskim filmie. Odpoczywać, pełny relaks.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja z Katowic można powiedzieć, że też sam będę jechał, bo jak Joasia i Paweł przycisną to nawet zapachu (czytaj smrodu) ślizgających się pasków nie poczuję, a tu trzeba spojrzeć w prawo, spojrzeć w lewo - jak w polskim filmie. Odpoczywać, pełny relaks. spoko spoko nie zostawimy Cię samego bo jeszcze się zgubisz po drodze
Rekomendowane odpowiedzi