Sympatycy zdun13m Opublikowano 7 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 7 Czerwca 2011 Tutaj mi zaproponowano przy większej grupie 162 pln za pokój 2-os.Myślę że mogę tą rezerwację poprowadzić. Ktoś chętny? www.motelpetro.ta.pl
Mamuśka Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Niestety istnieje duże ryzyko że nie będziemy mieli możliwości jechać z wami do Marl. Jednej takiej kierowczyni zachciało się zawracać nagle z prawego pasa !bicz i niestety BUM! !TAZ gdyż stanęła przede mną w poprzek drogi !guns . Na ucieczkę nie było szans !sciana Auto jeździ ale w taką trasę się nie nadaje. Widzę marne szanse że uda się załatwić jego naprawę do tego czasu !placz1 W razie czego życzę udanego zlotu - chociaż to macie praktycznie zagwarantowane. Pozdrawiam Mamuśka
dr.big Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Cos mi sie ubzduralo, ze zarejestrowanych jest ponad 1000 uczestnikow ... Niniejszym to koryguje, na dzien dzisiejszy zarejestrowanych jest 777 osob, a organizatorzy licza sie w sobote z liczba oscylujaca w okolicach 1000. AN650 jest- 118, AN400- 89, SW600- 48, Piaggio MP3- 50, jest wiele innych skuterow oraz UWAGA, Helixow az 45!!! Razem jest 571 maxiskuterow!!! A Helix jezdzi juz 25 lat!!!
GrzechoCnik Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Właśnie zadzwoniłem do OSiR w Słubicach. Mają tam hotel. Gadałem z kierownikiem o noclegu z czwartku na piątek. Ceny 40+13zł nocleg+śniadanie przy zgłoszeniu grupy 20osób. Segmenty 2 pokojowe w układzie 2os+3os ze wspólną łazienką. Namiar na hotel TUTAJ oraz na MAPIE Na guglach znajdują się jeszcze inne zdjęcia. Mogę poprowadzić listę chętnych i rezerwację miejsc. Jeszcze jest wolnych ok 30 miejsc, ale prosili, żeby się szybko zdecydować i zarezerwować. Proszę o informację na PM kto chętny, to założę oficjalną listę noclegową. Edit Lista noclegowa jest TUTAJ
dr.big Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Prosze wszytkich, zabierzmy swoje tabliczki z nickami do Marl. Uczestnicy tego zlotu dopiero teraz powoli "wpadaja" na pomysl, aby kazdy "wyrzezbil" sobie jakas tabliczke z nickiem. Jak zobacza nasze, to oczy im wypadna po raz kolejny ... PS. Chodzi mi o te koloru zlotego, gdzie po lewej jest niebieskie logo, a po prawej czarny nick. Z tego co pamietam, byly one rozdawane na przynajmniej 2 zlotach Burgmanii .
Sympatycy zdun13m Opublikowano 8 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2011 No to ja nie mam czegoś takiego. Ale może podacie wskazówki jak to wygląda to do wyjazdu coś wymyślę. BIGU wrzuć fotkę.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 8 Czerwca 2011 Take cuś... Gold 24 karat
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2011 i ja też nie mam takiego znaczka
Arkadiusz Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ok, Joasia spoko, ja też nie mam !placz1
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2011 W większości marketów w pasażu są punkty dorabiania kluczy, ksero, robienia tabliczek z napisami, laserowego wypalania wzorków i napisów w drewnie i innych cudach. Trzeba pochodzić i popytać. Wymiar tabliczki- 75mm x 25,5mm Czcionka wys.- 5mm Logo Burgmanii- szer. 22mm, wys. 15mm (wielkość okręgu w logo) Będę miał ja w czwartek w Chudowie.
Lucjan73 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Niestety istnieje duże ryzyko że nie będziemy mieli możliwości jechać z wami do Marl. Jednej takiej kierowczyni zachciało się zawracać nagle z prawego pasa !bicz i niestety BUM! !TAZ gdyż stanęła przede mną w poprzek drogi !guns . Na ucieczkę nie było szans !sciana Auto jeździ ale w taką trasę się nie nadaje. Widzę marne szanse że uda się załatwić jego naprawę do tego czasu !placz1 W razie czego życzę udanego zlotu - chociaż to macie praktycznie zagwarantowane. Pozdrawiam Mamuśka Aniu grupa kombinuje jakiś wóz techniczny, Orzech pisał że sam nie pojedzie w 400 i szuka towarzystwa, może warto spróbować ?
Miro71 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 W większości marketów w pasażu są punkty dorabiania kluczy, ksero, robienia tabliczek z napisami, laserowego wypalania wzorków i napisów w drewnie i innych cudach. Trzeba pochodzić i popytać. Wymiar tabliczki- 75mm x 25,5mm Czcionka wys.- 5mm Logo Burgmanii- szer. 22mm, wys. 15mm (wielkość okręgu w logo) Będę miał ja w czwartek w Chudowie. Patryk czy moglbys mi taka tabliczke zalatwic z Nikiem Miro71 ??? Rozliczymy sie na miejscu w Marl Koszty Transportu oczywiscie tez pokryje :-) Pozdrawiam Miro Nie wiem gdzie robic miejsca postojowo- noclegowe, ale zbiorke wszystkich uczestnikow proponuje zrobic na ok. 10- 15 km przed zlotem, aby za daleko nie jechac w tak duzej grupie skuterow (jak widzielismy rok temu w Berlinie, taka jazda moze byc dosc trudna). Na miejsce zborne proponuje wybrac lezacego w poblizu McDonalds'a, Westring 45, 45659 Recklinghausen. W pierwszym poscie umieszczam odpowiedni wpis z adresem do wpisania w nawigacje. Pozostanie jedynie uzgodnic godzine zbiorki . jak wywnioskowalem z Forum to zbiurka przy Mc Donald Recklinghausen Piatek 24.06.2011 godz 15-16 ??? dobrze sie doczytalem ??? a nocleg w Slubicach czyli bedziecie mieli jakies 550 Km do miejsca spotkania Ja mam tez jakies 550Km wiec wyjade razem z wami tak bym do was dolaczyl :-) Jak juz bedzie cos na Fest to Big-u daj na Maila znac Pozdrawiam Miro71 Grzesiu, moja młodsza córa (starsza już nie chce ze zgredem jeździć 2oo ) jutro będzie miała chrzest bojowy w trasie do Malborka. Najbardziej czego się boi to tego żeby......... nie usnąć Starsza zaliczała dłuższe trasy to i młoda da radę Zresztą pewnie obie pogadają sobie o podróży i wymienią wrażenia z dalszych wojaży !scooter Jak tak przy corkach jestescie mam pytanie. Namawiam moja corke na wspolny wyjazd ze mna Corka ma 15lat myslicie ze to dobry temat ??? ale prosze o szczere doswiadczenia. Z gory dzieki Miro71
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2011 Miro71 Nie wiem jak twoja córka odbiera nasze klimaty ale moja Ania ma 11 lat przed wczoraj założyli jej 8 szwów na palec ale powiedziała że muszą jej tylko nitki zdjąć i wtedy nie ma mocnych aby nie pojechała. Anie zabieramy na większość spotkań i nigdy jej nie namawiamy, po za pierwszym razem. Pozdrawiam Siemik
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 9 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2011 Orzech - abyśmy się dalej dobrze bawili... bo do świtu jest dużo czasu mam do zabrania -wigwan przyodziany w dymy i lasery - zabrać go trzeba z Poznania i powrót do Poznania-aby ułatwić możemy spotkać się na autostradzie przy wylocie na Katowice. Proszę potwierdzić czy ktoś go odbierze. Mariusz i Bigu - jak sytuacja z prądem?
dr.big Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2011 ZA-PO-MNIJ o pradzie na tym zlocie. Wlasciciel ma obawy, czy uda mu sie nim obdzielic organizatorow i wystawcow i czy bedzie musial drutowac korki ... O wypozyczalni agregatow nikt tam nie slyszal !placz ... Widze, ze nie sa kooperatywni i obawiaja sie chyba Waszej konkurencji w wigwamie ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 9 Czerwca 2011 Dobra, zostało dziś uzgodnione, że Safety Car by Orzech JEDZIE! !OK Jedzie z cycepką a w połowie drogi zostanie pozyskana maskotka Burgmanii, czyli Morphi Dr.Biga !V Odnośnie wigwamu i extrasów... Zybex, czy jest opcja aby muzyka latała jakoś na zasilaniu 12V? Np. z 2,3 aku 60 Ah? Można pomyśleć o zabraniu agregatu od Was lub z Wawy ale będzie z tym trochę upierd. W środku nie ma co go wieźć bo Orzech się udusi smrodem wachy. Ewentualnie można generatora wrzucić na cycepke i jakoś przymocować. Jakieś sugestie mr. Led'dzie?
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2011 Orzech - abyśmy się dalej dobrze bawili... bo do świtu jest dużo czasu mam do zabrania -wigwan przyodziany w dymy i lasery - zabrać go trzeba z Poznania i powrót do Poznania-aby ułatwić możemy spotkać się na autostradzie przy wylocie na Katowice. Proszę potwierdzić czy ktoś go odbierze. Zybex, tak jak Mariusz wspomniał. Jadę dużym autobusem więc Wasze graty zabiorę. Ponieważ jadę jako asekuracja będę wyjeżdżał tak jak największa grupa na 2oo z Wawy. Lecę starą trasą na Poznań ponieważ autostrada pochłonie 100 Pln na auto z przyczepą. Możemy się spiknąć np. w KFC Swarzędz-Poznań, skutery będą miały przerwę na popas a my na załadunek. Tel. do mnie masz więc dogadamy się bliżej wyjazdu. Kolejna sprawa to prąd, fajnie jak załatwicie agregat, chyba że propozycja Mariusza z aku 12V będzie do zaakceptowania przez Wasze sprzęty. EDIT: Safety Car właśnie w PIT STOPIE, nowa zawiecha wraz ze wzmocnionymi sprężynami co by Wasze toboły dźwignąć. Za tydzień idzie do oklejenia w "burgmaniową" szatę !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2011 Mam agregat 600W na dwusuwowym silniku. Jeśli pasuje to mogę go załadować do safety car.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 11 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2011 To gitara - jesteśmy niezależni. Mam agregat 2000 wat i go wam dam - czterosów to smrodu nie będzie. Nie ma problemu - dojadę gdzie chcecie aby dołożyć do auta. Orzech wyślij na PM twój numer - zmieniłem tel i nie mam. Morpheus jedzie... będzie dobre miejsce na bar.. !YES
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2011 Orzech wyślij na PM twój numer - zmieniłem tel i nie mam. Zybex, ledy umiesz podłączyć a tel sobie nie załatwisz. Mój tel. jest: -na mapie Burgmanii -w wątku LŁE -w ogłoszeniu -na liście Klubowiczów Dasz sobie radę jak będziesz chciał. PS. Masz już BMW, teraz wtopa z telefonem = pchasz się na listę.... !pomidor Przy Suzuki musiałeś kombinować i byłeś zaradny, teraz przy LT stałeś się wygodny i zero zaradności
Przemo_ST Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Niestety musiałem przeorganizować trochę swoje plany urlopowe i dziś wyjeżdżam na dwa tygodnie. A to niestety uniemożliwia mi jazdę do Marl. Życzę wszystkim, którzy się tam wybiorą, szerokiej drogi i frajdy z pobytu.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 11 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2011 Orzech - widzisz jak jajka na ciepłym leżą to w d****e się już miesza...
Sympatycy orzech Opublikowano 13 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2011 Edytowałem listę uczestników. Z 58 osób zrobiło się 51. Dochodzą mnie słuchy o kolejnych osobach które odpuszczają sobie zlot w Marl. Jak coś mam edytować to proszę PM lub tutaj.
dr.big Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Powoli zbliza sie czas wyjazdu, moze ustalimy kto jedzie, bo na liscie jest pare osob, ktore nie za bardzo sie tematem do tej pory interesuja... Chodzi mi o to, ze w momencie wyjazdu bedzie nam latwiej "pozbierac sie" w punktach zbornych i bedziemy dokladnie wiedzieli na kogo np. czekac, czy do kogo dzwonic w razie komplikacji...
Rekomendowane odpowiedzi