dacja Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Bawcie się dobrze , My niestety mimo wieeelkich chęci ( choć może niektórzy w to nie wierzą i ucieszą się na tą wiadomość ) raczej nie pojedziemy W domu zapanowała ospa , małego wysypało już nieźle choć do końca mieliśmy nadzieję, że to jednak coś innego. W tej sytuacji niestety opiekunka , która miała z małym zostać odmówiła mimo wcześniejszych ustaleń - może kogoś znajdziemy ale czarno to widzę Żałuje bardzo .... 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 22 Czerwca 2011 OK, dzięki temu zyskam trochę miejsca załadunkowego niepakując laptoka z ładowarką w czasach telefonów komórkowych znajdzie się jakiegoś macdonaldsa w pobliżu z netem Zapomnij! MC D daje dostęp do Wifi ale musisz mieć niemiecki numer Poza tym po co Ci net... !sciana żeby Worlan mógł za wcześnie oglądać zdjęcia ze zlotu?
dr.big Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Miałem właśnie napisać to co Mariusz... Robert czy Ty do samego końca musialeś TAK WAŻNE informacje trzymac dla siebie?(...) Czekaj, czekaj, te najbardziej zatrwazajace podam dopiero jutro ...
Miro71 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Czekaj, czekaj, te najbardziej zatrwazajace podam dopiero jutro ... Robert nie stasz rodakow, bo rzeczywiscie sie rozmysla i nie pojada i bedziemy sami wodke pic musieli ..... Przeciez impreza znajduje sie w Reichu !piwko Wlasnie wrocilem z garazu i wszystko spakowane !!!! tyklo kluczyk przekrecic i wio Miro71
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2011 Poza tym po co Ci net... żeby Worlan mógł za wcześnie oglądać zdjęcia ze zlotu? Od jutra wszystkie wątki z Marl w tytule będę omijał szerokim łukiem.
Arkadiusz Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 nie pojada i bedziemy sami wodke pic musieli ..... Miro, zapomnij, nawet śnieg nas nie zatrzyma EDIT : Mam pytanie, skutery to będą stały koło namiotów, czy wszystkie razem, gdzieś tam.... ? !winkiss
Miro71 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 a tak na marginesie .... Po 5-tym piwie i 3-ech kielichach swiat i tak wyglada rozowo OK moze co dla niektorych .. !TAZ !TAZ !TAZ
GrzechoCnik Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Poczytałem o prysznicach, obejrzałem właśnie lecące reklamy o dezodorantach i mnie oświeciło. Dopakowałem ekwiwalent. A także OFFa na kłujki. Zapakowałem się wydajniej niż do Malborka. Nic nie mam pod pająkiem. Sukces! Od jutra wszystkie wątki z Marl w tytule będę omijał szerokim łukiem. Zobaczycie, że Worlan nie wytrzyma i zacznie komentować jak tylko przekroczymy granicę
Arkadiusz Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Od jutra wszystkie wątki z Marl w tytule będę omijał szerokim łukiem. ;) Grzesiu, na moją facjatę, masz prawa autorskie !winkiss
Jarek_PL Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dziś byłem ostatni dzień w pracy i zaczynam dwumiesięczne wakacje A zaczynam je w Marl. Do zobaczenia wkrótce.
Drek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Wlasnie obliczylem, ze pobyt dwudniowy razem ze sniadaniami bedzie mnie lacznie kosztowal az 11 Euro!!! Strasznie drogo!!!!!!! Ten koszt to policzyłeś razem z "daj troche" i "nie mam ojro" ? Ja też będę jechał na "daj troche"
Gość Cappo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dawno się tak dobrze nie czułem. Przypomniało mi się dzieciństwo, jak szedłem spać a następnego dnia rano wyjazd na obóz... ale uczucie... ...no chyba, że to ten wieczorny szampan czy jest tam jakaś zaprzyjaźniona grupa trzymająca władzę? jeżeli tak to rdzennym obowiązkiem jest zabranie prezentów! pytanie czy w związku z tym robimy jakąś zrzutę na poczęstunek germańskich kamratów? DREK jak chcesz jechać tylko na "daj trochę" to w związku z tym, że większość będzie miała w ręku % zejdziesz z kursu po pierwszym spacerze..
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2011 Powtarzam jeszcze raz, to jest zlot mocno low budgetowy, nie ma tam wellnessu, TV kablowej i stelitarnej, WIFI, wind i dywanow oraz jest ograniczony dostep do prysznica tudziez ostatnim razem Murzyn bronil dostepu do przenosnych WC ... jak to nie ma wellnessu ???? Robert nie stasz rodakow, bo rzeczywiscie sie rozmysla i nie pojada i bedziemy sami wodke pic musieli ..... Miro a kto jak nie rodacy tą wódkę Ci przywiozą ? Od jutra wszystkie wątki z Marl w tytule będę omijał szerokim łukiem. ;) bo szanowny Pan Worlan już spakowany i jutro jedzie z nami uffff ja już też spakowana, teraz szybkie spanko i jutro w drogę 5 dni wolnego mam tra la la !V
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2011 Powtarzam jeszcze raz, to jest zlot mocno low budgetowy, nie ma tam wellnessu, TV kablowej i stelitarnej, WIFI, wind i dywanow oraz jest ograniczony dostep do prysznica tudziez ostatnim razem Murzyn bronil dostepu do przenosnych WC ... No to źle zrozumiałem relację z poprzedniego zloty, bo myślałem, że to Murzyn nosił za każdym przenośne WC !placz1 Też już spakowany, tyko co zapomniałem? !sciana
Drek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Patryk "Też już spakowany, tyko co zapomniałem? " Flaszki a właściwie dwóch dla tych co "daj tochę" !YES P.S. Nie mam namiotu. Czy ktoś miałby jedno wolne miejsce lub chociaż kącik? !placz1
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Czerwca 2011 Siemik od godziny nie może już spać.Wykąpany, kanapki przygotowane,kawka wypita jeszcze obudzić Anie i o ósmej śmiganko. Oczekiwanie na ten wyjazd przypomina mi tak jak opisał Cappo. Dawno tak się nie czułem. Do zobaczenia.
GrzechoCnik Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Mam podobnie. Wczoraj trudności z zaśnięciem, a dzisiaj jak nigdy raniutko jak skowronek. Nawet kawy nie muszę pić, bo adrenalina robi swoje. Hurra, niedługo w drogę (na biwak).
Lucjan73 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ja też to mam to się nazywa z germańska Reisefieber - zdenerwowanie, podniecenie przed podróżą !YES Już jestem gotów do drogi, ide jeszcze do kościoła pomodlić się o pomyślność i w droge !scooter
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Czerwca 2011 P.S. Nie mam namiotu. Czy ktoś miałby jedno wolne miejsce lub chociaż kącik? !placz1 Możesz spać u mnie, miejsce się znajdzie. !kisss
Klubowicze Ewik Opublikowano 23 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2011 Całe życie z wariatami !placz1 !w00t !OKK Wczoraj doszliśmy do wnosku, że starzy prawdopodobnie poważni ludzie jadą przez pół Europy, żeby pzrespać się w namiocie na polu niemieckiego bauera, jakby nie było u nas takich samych pól. !OKK No dobra już wyruszamy. !TAZ !TAZ 2
dr.big Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Czyli powoli wszyscy ruszyli lub ruszaja, szerokosci !OKK ... PS. Jak to dobrze przynajmniej raz miec troche mniej kilometrow do przejechania ... PS2. Ogladalem wlasnie aktualne zdjecia, łąka powoli zapelnia sie namiotami. Ciekawae jak bedzie z miejscem, wyslalem do organizatora wiadomosc z prosba, aby trzymal dla nas miejsce na ok. 30 namiotow mniej wiecej tam, gdzie bylismy rozbici 2 lata temu... Pogoda wyglada niezle, w Berlinie swieci slonce bez chmur, radar nie pokazuje opadow w promieniu 400km. Niestety w kierunku Poznania moje "oczy" radarowe pozwalaja na sprawdzenie zaledwie ok. 100km terenu Polski od granicy: mapa opadow. Temperature i pogode mozna sprawdzic tez korzystajac z systemu kamer przy glownych drogach: kamery przy drogach - Polska .
Lucjan73 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Melduje że Dolny Śląsk bez deszczu temp. ok.19 st. a prognoza na Lubuskie też jest optymistyczna na dziś ok. 16 st. bez deszczu. Chyba dzisiaj się uda przejechać "na sucho" zobaczymy jutro
upiór Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Jako Prezes ZACNEJ marki życzę szerokości wszystkim i szczęśliwej drogi . Niech wam słoneczko sprzyja i wracajcie wszyscy z bananem na ustach . !vampire !OKK .
Iwona Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Arek właśnie wystartował !YES Wszystkim uczestnikom "wyprawy" !scooter życzę szerokiej i suchej drogi !OK Powodzenia!!!
Marynarz Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Byłem, odprowadziłem kawałek (do Błonie)... szerokości życzyłem i właśnie wróciłem... Udanej podróży i imprezki jeszcze raz życzę... a i parę fotek Safety Car w pełnej gotowości... ostatnie poprawki do nawigacji trzeba wprowadzić... tylko w tym słońcu coś słabo widać ! hm... może za mały ekran ??? (5 cali ) no udało się uporać z tą nawigacją to teraz troszkę "witaminek" przed drogą w między czasie ostatni beduini docierali na miejsce startu na swoich objuczonych wielbłądach jeszcze przepakowanie do SC 4oo... no i pamiątkowa fotka przed startem do Marl !scooter !scooter !scooter !scooter ps. a wszystkie fotki w moim albumie O TUTAJ
Rekomendowane odpowiedzi