Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bawcie się dobrze ,

My niestety mimo wieeelkich chęci ( choć może niektórzy w to nie wierzą i ucieszą się na tą wiadomość ) raczej nie pojedziemy ;)

W domu zapanowała ospa , małego wysypało już nieźle choć do końca mieliśmy nadzieję, że to jednak coś innego. W tej sytuacji niestety opiekunka , która miała z małym zostać odmówiła mimo wcześniejszych ustaleń - może kogoś znajdziemy ale czarno to widzę :(

Żałuje bardzo ....

• Administrator
Opublikowano

OK, dzięki temu zyskam trochę miejsca załadunkowego niepakując laptoka z ładowarką :blink: w czasach telefonów komórkowych znajdzie się jakiegoś macdonaldsa w pobliżu z netem :lol:

Zapomnij! :P

MC D daje dostęp do Wifi ale musisz mieć niemiecki numer :(

Poza tym po co Ci net... !sciana żeby Worlan mógł za wcześnie oglądać zdjęcia ze zlotu? ;)

:P

Opublikowano

Miałem właśnie napisać to co Mariusz...

Robert czy Ty do samego końca musialeś TAK WAŻNE informacje trzymac dla siebie?(...)

Czekaj, czekaj, te najbardziej zatrwazajace podam dopiero jutro ;) ...

Opublikowano

Czekaj, czekaj, te najbardziej zatrwazajace podam dopiero jutro ;) ...

Robert nie stasz rodakow, bo rzeczywiscie sie rozmysla i nie pojada i bedziemy sami wodke pic musieli .....

Przeciez impreza znajduje sie w Reichu !piwko

Wlasnie wrocilem z garazu i wszystko spakowane !!!! tyklo kluczyk przekrecic i wio

Miro71

• Sympatycy
Opublikowano

Poza tym po co Ci net... wallbash.gif żeby Worlan mógł za wcześnie oglądać zdjęcia ze zlotu? ;)

:(

Od jutra wszystkie wątki z Marl w tytule będę omijał szerokim łukiem. :blink:;)

Opublikowano

nie pojada i bedziemy sami wodke pic musieli .....

Miro, zapomnij, nawet śnieg nas nie zatrzyma ;):(:blink:

EDIT :

Mam pytanie, skutery to będą stały koło namiotów, czy wszystkie razem, gdzieś tam.... ? !winkiss

Opublikowano

a tak na marginesie ....

Po 5-tym piwie i 3-ech kielichach swiat i tak wyglada rozowo OK moze co dla niektorych .. !TAZ !TAZ !TAZ

Opublikowano

Poczytałem o prysznicach, obejrzałem właśnie lecące reklamy o dezodorantach i mnie oświeciło. Dopakowałem ekwiwalent. A także OFFa na kłujki.

Zapakowałem się wydajniej niż do Malborka. Nic nie mam pod pająkiem. Sukces!

Od jutra wszystkie wątki z Marl w tytule będę omijał szerokim łukiem. :(;)

Zobaczycie, że Worlan nie wytrzyma i zacznie komentować jak tylko przekroczymy granicę ;)

Opublikowano

Od jutra wszystkie wątki z Marl w tytule będę omijał szerokim łukiem. ;);)

Grzesiu, na moją facjatę, masz prawa autorskie !winkiss

Opublikowano

Dziś byłem ostatni dzień w pracy i zaczynam dwumiesięczne wakacje 0yahoo.gif

A zaczynam je w Marl. ulan.gif

Do zobaczenia wkrótce.2flaga.gif

Opublikowano

Wlasnie obliczylem, ze pobyt dwudniowy razem ze sniadaniami bedzie mnie lacznie kosztowal az 11 Euro!!!

Strasznie drogo!!!!!!!

Ten koszt to policzyłeś razem z "daj troche" i "nie mam ojro" ? :( Ja też będę jechał na "daj troche" ;)

Opublikowano

Dawno się tak dobrze nie czułem.

Przypomniało mi się dzieciństwo, jak szedłem spać a następnego dnia rano wyjazd na obóz... ale uczucie...

...no chyba, że to ten wieczorny szampan ;):(

czy jest tam jakaś zaprzyjaźniona grupa trzymająca władzę?

jeżeli tak to rdzennym obowiązkiem jest zabranie prezentów!

pytanie czy w związku z tym robimy jakąś zrzutę na poczęstunek germańskich kamratów?

DREK

jak chcesz jechać tylko na "daj trochę" to w związku z tym, że większość będzie miała w ręku % zejdziesz z kursu po pierwszym spacerze.. :blink::lol::P

• Klubowicze
Opublikowano

Powtarzam jeszcze raz, to jest zlot mocno low budgetowy, nie ma tam wellnessu, TV kablowej i stelitarnej, WIFI, wind i dywanow oraz jest ograniczony dostep do prysznica tudziez ostatnim razem Murzyn bronil dostepu do przenosnych WC ;) ...

jak to nie ma wellnessu ???? :(

Robert nie stasz rodakow, bo rzeczywiscie sie rozmysla i nie pojada i bedziemy sami wodke pic musieli .....

Miro a kto jak nie rodacy tą wódkę Ci przywiozą ? :blink:

Od jutra wszystkie wątki z Marl w tytule będę omijał szerokim łukiem. :P;)

bo szanowny Pan Worlan :lol: już spakowany i jutro jedzie z nami :P

uffff ja już też spakowana, teraz szybkie spanko i jutro w drogę :) 5 dni wolnego mam tra la la :) !V

• Klubowicze
Opublikowano

Powtarzam jeszcze raz, to jest zlot mocno low budgetowy, nie ma tam wellnessu, TV kablowej i stelitarnej, WIFI, wind i dywanow oraz jest ograniczony dostep do prysznica tudziez ostatnim razem Murzyn bronil dostepu do przenosnych WC ;) ...

No to źle jedzenie_i_picie56.gif zrozumiałem relację z poprzedniego zloty, bo myślałem, że to Murzyn nosił za każdym przenośne WC !placz1

Też już spakowany, tyko co zapomniałem? !sciana

Opublikowano

Patryk

"Też już spakowany, tyko co zapomniałem? "

Flaszki :) a właściwie dwóch dla tych co "daj tochę" !YES

P.S. Nie mam namiotu. Czy ktoś miałby jedno wolne miejsce lub chociaż kącik? !placz1

• Sympatycy
Opublikowano

Siemik od godziny nie może już spać.Wykąpany, kanapki przygotowane,kawka wypita jeszcze obudzić Anie i o ósmej śmiganko.

Oczekiwanie na ten wyjazd przypomina mi tak jak opisał Cappo. Dawno tak się nie czułem.

Do zobaczenia.

Opublikowano

Mam podobnie. Wczoraj trudności z zaśnięciem, a dzisiaj jak nigdy raniutko jak skowronek.

Nawet kawy nie muszę pić, bo adrenalina robi swoje.

Hurra, niedługo w drogę (na biwak).

Opublikowano

Ja też to mam to się nazywa z germańska Reisefieber - zdenerwowanie, podniecenie przed podróżą !YES Już jestem gotów do drogi, ide jeszcze do kościoła pomodlić się o pomyślność i w droge !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

P.S. Nie mam namiotu. Czy ktoś miałby jedno wolne miejsce lub chociaż kącik? !placz1

Możesz spać u mnie, miejsce się znajdzie. !kisss

• Klubowicze
Opublikowano

Całe życie z wariatami !placz1 !w00t !OKK

Wczoraj doszliśmy do wnosku, że starzy prawdopodobnie poważni ludzie jadą przez pół Europy, żeby pzrespać się w namiocie na polu niemieckiego bauera, jakby nie było u nas takich samych pól. !OKK

No dobra już wyruszamy. !TAZ !TAZ

Opublikowano

Czyli powoli wszyscy ruszyli lub ruszaja, szerokosci !OKK ...

PS. Jak to dobrze przynajmniej raz miec troche mniej kilometrow do przejechania :) ...

PS2. Ogladalem wlasnie aktualne zdjecia, łąka powoli zapelnia sie namiotami. Ciekawae jak bedzie z miejscem, wyslalem do organizatora wiadomosc z prosba, aby trzymal dla nas miejsce na ok. 30 namiotow mniej wiecej tam, gdzie bylismy rozbici 2 lata temu...

Pogoda wyglada niezle, w Berlinie swieci slonce bez chmur, radar nie pokazuje opadow w promieniu 400km. Niestety w kierunku Poznania moje "oczy" radarowe pozwalaja na sprawdzenie zaledwie ok. 100km terenu Polski od granicy: mapa opadow.

Temperature i pogode mozna sprawdzic tez korzystajac z systemu kamer przy glownych drogach: kamery przy drogach - Polska :D .

Opublikowano

Melduje że Dolny Śląsk bez deszczu temp. ok.19 st. a prognoza na Lubuskie też jest optymistyczna na dziś ok. 16 st. bez deszczu. Chyba dzisiaj się uda przejechać "na sucho" zobaczymy jutro :)

Opublikowano

Jako Prezes ZACNEJ marki życzę szerokości wszystkim i szczęśliwej drogi .

Niech wam słoneczko sprzyja i wracajcie wszyscy z bananem na ustach .

!vampire !OKK .

Opublikowano

Arek właśnie wystartował !YES

Wszystkim uczestnikom "wyprawy" !scooter życzę szerokiej i suchej drogi !OK

Powodzenia!!!

Opublikowano

Byłem, odprowadziłem kawałek (do Błonie)... szerokości życzyłem i właśnie wróciłem...

Udanej podróży i imprezki jeszcze raz życzę...

a i parę fotek :)

Safety Car w pełnej gotowości...

P6236118.JPG

P6236117.JPG

ostatnie poprawki do nawigacji trzeba wprowadzić...

P6236114.JPG

tylko w tym słońcu coś słabo widać !

P6236115.JPG

hm... może za mały ekran ??? (5 cali :D )

P6236121.JPG

no udało się uporać z tą nawigacją to teraz troszkę "witaminek" przed drogą

P6236119.JPG

w między czasie ostatni beduini docierali na miejsce startu na swoich objuczonych wielbłądach :D

P6236122.JPG

P6236124.JPG

P6236120.JPG

jeszcze przepakowanie do SC 4oo...

P6236123.JPG

no i pamiątkowa fotka przed startem do Marl !scooter !scooter !scooter !scooter

P6236126.JPG

ps. a wszystkie fotki w moim albumie O TUTAJ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...