Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Prędkości maksymalne w naszych skuterach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piaggio X9 500cc - 176km/h :)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Geni

9

• dr.big

8

• Worlan

8

• Marcino1

8

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Yamaha YP 250 2001r. - 126 km/h :msn-wink:

Opublikowano

Beverly tez osiągną prawie 170 licznikowe odczuwalnie jakies 150 :msn-wink:. Jednak nie jest stworzony do jazdy z maksymalną predkościa . 130 max 140 na tyle oceniam możliwości hamulców i zawieszenie potem jest już marnie i bardzooo wieje ...Beverly jest idealny w miejski gąszcz. Do szybszej jazdy bezkonkurencyjny jest zabudowany motocykl....

Opublikowano

285 km/h, ale na HONDA CBR 1000 RR :clapping:

189 km/h, Burgman AN650 :msn-wink:

Opublikowano

Malaguti Spidermax GT 500 160 km/h !scooter

Opublikowano

piaggio beverly 125

licznikowo 120,w/g GPS-108 km/h

Opublikowano

Yamaha Cygnus X 125, z 2006r (na gaźniku) - licznikowo 105km/h

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

AN 650 K3 172 licznikowo na naszej polskiej autostradzie - na GPS to już tylko 165. - wystarczy jak na SKUUTER

Opublikowano

xmax 250 - przed zmianą paska 130 licznikowe na a8.. zaraz po zmianie paska licznikowe 140 - ta sama trasa.

Opublikowano

Nigdy nie jechalem z max speed zadnym pojazdem. A mialem ich kilkanascie :msn-cry: co to za roznica ile jedzie? Wazne zeby jechalo sie przyjemnie. To tak jakby sobie sprawdzac max czas stosunku :)

Opublikowano

wystarczająca na polskie drogi

• Sympatycy
Opublikowano

Troszkę z ciekawości, troszkę się spieszyłem - udało się Króla rozbujać do prędkości 172 km/h ( licznikowo)

• Klubowicze
Opublikowano

Oj, Zbyszek, Zbyszek...! :clapping: Nie spodziewałem się po koledze... ;)

Ja raz, tak dla sprawdzenia, rozbujałem Zacną do licznikowych 170. Poszłaby chyba więcej, ale ani miejsca nie było, ani odwagi :fear:

Opublikowano

Parę dni temu jechałem swoją Hondą Foresight 250 (130 km/h) tyle na liczniku było,od świateł do świateł prawie wszystkie auta wyprzedzam(bez wysiłku) a skuter ma tylko 19 koni,no spalanie od 2,8 litra na trasie do 3,8 w mieście przy ostrej jezdzie ?!!

Opublikowano

U mnie Hondka Silver Wing 600 184km/h i może bym coś jeszcze wycisnął, ale brakowało drogi. :clapping:

Opublikowano

Ja zacną 175 bez żadnego problemu, też bym pewnie wycisnął więcej ale zabrakło odwagi :laughing: jeżdżę dopiero od kwietnia.

Opublikowano

miałem okazję w końcu sprawdzić ile wyciągnie YP250 z 97 roku

130km/h + jedna grubość wskazówki

i to przy moich 95kg ...

Opublikowano

silver wing 180 km/h licznikowe

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Yamaha Xenter 150 (155 cm3) 2012 - ostatnio na A2 doszla do 127 kmh z gorki.

A na prostej dochodzila do 120 kmh po dluzszym rozpedzaniu i lekkim pochyleniu glowy do przodu.

Opublikowano

Piaggio X8 200 - licznikowo 130 - pewnie szedłby dalej, ale to skut , a nie motór , wiec wystarczy

Opublikowano

Witam, ja moim piaggio x9 180 wycisnąłem 125km/h, myślę że wynik dobry jak na tę pojemność :clapping: pozdrowionka

• Klubowicze
Opublikowano

SW-T400, po dotarciu i ok. 6000 km - licznikowo prawie 160, ale zdecydowanie z wiatrem i z lekkiej górki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem K1 250 i jechał licznikowe 130. Teraz przesiadłem się na K2 400 i licznik pokazuje 160 ale z górki. Po równym około 150. Pozdrawiam

Opublikowano

X-max 250 - 135 na prostej i równej drodze.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

U mnie nie dojdzie do 100km/h ok 98km/h

Wydaje mi sie ze powinien isc wiecej

Pozdrawiam