Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam w planach sie wlasnie tam wybrac.Z tego co słyszalem i filmik na to wskazuje to czesi umieja sie bawic.Zlot jest na wysokim poziomie.

PRYKNIJ

Jak ktos jest zainteresowny piszcie

pozdro Enek

Opublikowano

Po fotkach widać, że zabawa jest ekstra. I ta kolumna 2oo !guns :D Enek jaka tam była ostatnio liczba zlotowiczów?

Opublikowano

Jest tez w sierpniu zlot skuterow w Znojmo,organizuja czesi,uczestnicy sa roznej narodowosci i ma ich byc sporo,co to znaczy bedzie wiadomo po imprezie

Opublikowano

Organizacja zlotu 1 liga.

Wyjazd na tą imprezę to kusząca propozycja !happybth

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo od ludzi ktorzy jezdza na czeskie zloty ,to tam parada motocykli siega 3000 maszyn i trwa jakies 2 godziny jazdy i to nie tempem zolwim jak to u nas na paradach bywa.

No i organizacja jak pisalem wczesniej jest na swiatowym poziomie.Zreszta zapanowac parada 3000 maszyn to nie lada wyczyn...

Ja tam planuje jechac na 3 dni i wyberam opcje noclegu namiot.

Opublikowano

Ktos kto nigdy nie byl na czeskim zlocie powinien to nadrobic, goraco polecam ,osobiscie bylem w Jicinie kilka razy i to wlasnie skuterami roznej masci:)

Koncerty ,dziewczyny,XXX,piwko,organizacja i parada 120 km to tylko czesc tych emocji ktore czekaja na przyjezdnych.

Na tym filmiku stoje w tlumie ludzi ogladajacych pokaz sp P. Hanzlika (znalismy sie ladnych pare lat)

Jest jeszcze mniejszy zlot i blizej Wroclawia - Habina okolo 100 km (najlepszy striptis jaki w zyciu widzialem...a widzialem sporo:)

Opublikowano

Niestety podany link nie działa :o jakiś haker zajął się tą stroną..A chciałem sobie obejrzeć

Opublikowano

Wszystko dziala ,sprawdz jeszcze raz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Jest tez w sierpniu zlot skuterow w Znojmo,organizuja czesi,uczestnicy sa roznej narodowosci i ma ich byc sporo,co to znaczy bedzie wiadomo po imprezie

Co do tego zlotu w Znojmo w czechach może podalbys wiecej danych czyli kiedy sie odbywa w jakich dniach

pozdrowienia

Opublikowano

Zlot w znojmie zakonczyl sie dzis,podobno byl bardzo udany,zreszta jak wiekszosc zlotow jezeli pogoda dopisze sa bardzo fajnymi imprezami.Z tego co sie dowiedzialem dzis od kolegi Slowaka z ktorym troche sobie dzis posmigalismy w nastepny weckend jest spotkanie motocyklowo-skuterowe przy Koszycach.Nie pytalem o szczegoly ani ja ani on nie jestesmy zainteresowani uczestnictwem.