Sympatycy Kisiel Opublikowano 23 Lipca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Jest gorąca prośba któregoś kolegi z regionu, mającego pojęcie o puszkach i chwile czasu. Lokalizacja - Grudziądz. Reszta na PM. Na zwycięzce czeka seria bolesnych zastrzyków Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 23 Lipca 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Kisiel... co znowu za złomexa żeś wykukał? !scooter 126 limmo? Dobra, dobra... no joke's Panowie z Kujaw... do boju! Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Zapewne Kisiel myślisz o „Prezesie” którego czasem można zlokalizować w Grudziądz jest on wybitnym specjalistą i ma pojęcie o puszkach. Tomcio obecnie przebywa w Stegnie i możliwe że już poddał się szczepieniu ale Twoją seria bolesnych zastrzyków sprawi jemu dużo radości. Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 23 Lipca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Istnieje możliwość że będę w tamtych rejonach w niedziele Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Lipca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Forum kujaw a wpisy tylko z poza regionu. O w mordę teraz dopiero sobie przypomniałem że prezes rano do mnie dzwonił . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 To fakt, wakacje nie służą za bardzo pisaniu na forum. Jak się chłodno zrobi to przestaniemy śmigać na i . Wtedy przyjdzie moment na pisanie Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Bobas lepiej tam za dużo nie pisac , bo znowu będzie że GG . Kisiel temat to Tomek może Ci zbada po niedzieli bo tak jak pisał Mareczek na 100 % męczy się bidulka w tej Stegnie , jak On raczył powiada bo duchota jakaś , a pic się chce . Ale to tylko moje skromne zdanie , a nie będę się za Prezesa wypowiadał w tej materii . Pozdrawiam !bicz . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 po weekendzie to i ja pomoge,chyba ze znam pojazd z wczesniejszych(lub wlasciciela) historii to wczesniej.Daj linka do 13 jestem on-line,potem !scooter Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Właśnie wróciłem ze Stegny, przyjąłem wczoraj kilka kropi lekarstwa. Prezes dzielnie trzyma „pion”. Przekazałem inf./ prośbę -- Kisiela . !scooter Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam oczywiście pomogę, ale teraz zobaczyłem ten wpis telefon masz w dziale klubowe Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Oblookane .... śmietnik (w prostych żołnierskich słowach ) przy okazji @orcio - thx Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi