Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Namiot-garaż dla moto TVN Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie się skończył raport TVN Turbo, w którym kierownik Yamahy Majesty 400 (jakiejś nowej może '08) z Wawy zaprezentował namiot-garaż.

Zbudowany z rurek, kryty brezentem impregnowanym. Można go przytwierdzić do podłoża śrubami/kotwami. Fajny, tylko może jak ktoś chce stawiać na parkingu strzeżonym to na cały rok może być. Bo chyba postawić go gdzieś na chodniku miejskim to byłaby trudność z pozwoleniem.

Pytanko: Kto to prezentował?

Opublikowano

Będzie powtórka tego o 19.30 i 20.45, oblukam sobię !OKK

Opublikowano

Witam, coś podobnego jest reklamowane w Świecie Motocykli, jak znajde to podam namiary.

Opublikowano

Nie wiem czyja to Majka (pewno testówka z salonu :lol: ) ale wiem gdzie to nagrywali... :lol: koło mojego garażu :angry:

Opublikowano

@wojtkow: dokładnie coś takiego

@marynarz: rozejrzyj się dobrze, moąe w ferworze walki gdzieś go zostwili pod jakimś krzaczkiem !OK

Opublikowano

Wczoraj ten sam kierownik, znów w Raporcie testował tę Majkę :) Jak dla mnie nic nowego, że ma 2 tarcze, hamulec postojowy, pojemne schowki i to 2 na kluczyk zamykane. Że Majesty to królowa wśród skuterów, że jest wygodna dla 2 osób, że pali od 4 do 6 litrów. Takie ogólniki... Ale wszystkich moich domowników rozwalił tekst: "Kierowcy motocykli mnie nie pozdrawiali" :) Amerykę odkrył :)

A co do namiotu vel. garażu - czy z szybą turystyczną też Majesty wejdzie :)