GrzechoCnik Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Właśnie się skończył raport TVN Turbo, w którym kierownik Yamahy Majesty 400 (jakiejś nowej może '08) z Wawy zaprezentował namiot-garaż. Zbudowany z rurek, kryty brezentem impregnowanym. Można go przytwierdzić do podłoża śrubami/kotwami. Fajny, tylko może jak ktoś chce stawiać na parkingu strzeżonym to na cały rok może być. Bo chyba postawić go gdzieś na chodniku miejskim to byłaby trudność z pozwoleniem. Pytanko: Kto to prezentował?
Marynarz Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Będzie powtórka tego o 19.30 i 20.45, oblukam sobię !OKK
Lucjan73 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Witam, coś podobnego jest reklamowane w Świecie Motocykli, jak znajde to podam namiary.
Gość wojtkow Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 To było coś http://allegro.pl/item1156028748_mototent_..._rozmiar_l.html takiego?
Marynarz Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Nie wiem czyja to Majka (pewno testówka z salonu ) ale wiem gdzie to nagrywali... koło mojego garażu
GrzechoCnik Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Opublikowano 22 Lipca 2010 @wojtkow: dokładnie coś takiego @marynarz: rozejrzyj się dobrze, moąe w ferworze walki gdzieś go zostwili pod jakimś krzaczkiem !OK
Sent Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Wczoraj ten sam kierownik, znów w Raporcie testował tę Majkę Jak dla mnie nic nowego, że ma 2 tarcze, hamulec postojowy, pojemne schowki i to 2 na kluczyk zamykane. Że Majesty to królowa wśród skuterów, że jest wygodna dla 2 osób, że pali od 4 do 6 litrów. Takie ogólniki... Ale wszystkich moich domowników rozwalił tekst: "Kierowcy motocykli mnie nie pozdrawiali" Amerykę odkrył A co do namiotu vel. garażu - czy z szybą turystyczną też Majesty wejdzie
Rekomendowane odpowiedzi