Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Wczoraj namówiłem kumpelę, i postanowiliśmy rano ruszyć wypluskać sie w Zegrzu.

Umówiliśmy się na 8:30 na Konstytucji, i spokojnie jadąc dojechaliśmy na jakąś

plażę o 9:30. Po drodze jeszcze sklepik. Trafiliśmy na taką raczej mini plażę, to chyba było juz w Białobrzegach. Jest tam wypożyczalnia, wiec wzięliśmy kajak (15 zł/godz) i skoczyliśmy na jakąś inną plażę - już taką klasyczną. Tam godzinkę popływaliśmy, poleżeliśmy i o 10,30 bylismy na naszej plaży. Troche zajęło nam zbieranie i płacenie za kajak (mimo że 1,5 godziny, wzięli 15) i w drogę. Jazda spokojna, na 11:30 byliśmy w centrum.

Było super, droga nieco ruchliwa w obie strony, ale nie dla skuta.

Słoneczko nie daje jeszcze w tych godzinach czadu, a woda w Zegrzu cudowna !!!!

Polecam !!!!!!!

P.S. My akutat mamy w tym temacie ten komfort, ze oboje pracujemy od 12:00, więc dla nas nie było problemu pośpiechu itp.

PZDR !

!scooter

Opublikowano
woda w Zegrzu cudowna !!!!

Polecam !!!!!!!

Jakoś ostatnio pamiętam że wodada była nieciekawa. Jednak wolę mazurskie jeziorka, ale niestety daleko !OKK

Nawet nad Zegrze mam kawałek !scooter

Opublikowano

o co kaman !OKK w dodatku w ogolnych !scooter

Opublikowano

kolega chciał się pochwalić, że był na Zegrzu.ja byłem na basenie -też było fajnie !YES

Opublikowano

Diamanda whist

Nie przejmuj się :huh:

Nie wszy są tak spontaniczni jak ty ;)

Ale gwarantuję Ci że dzięki twojemu opisowi, wiele osób zdecyduje się na tę formę relaksu !OKK !YES

A jak komuś nie kaman !YES

To niech siedzi w domu lub na basenie !YES

Ja postępuję tak jak ty, i na dowód tego, zaraz jadę nad wodę :blink:

!YES :blink:whistwhist:lol::lol:;)

Opublikowano

hehe ja w ramach relaksu siadam na skuta i ulatniam sie w trasę w samotności na cały dzień. Ostatniej niedzieli wybyłem z chaty i przeleciałem 400 km w samotności. Miałem już 3 takie wypady w tym sezonie.

Nad wodę nie jeżdżę. Mam 7 km od domu piękne jezioro, ale od 6 lat sie tam nie kąpałem, choć nie raz byłem na baletach, ostatnio z żonką siedziałem na domku cały tydzień i ani razu nie zaszedłem na plaże !YES w ten wekend znowu jadę, i chyba też nie pójdę, bo tam nawet miejsc stojących nie będzie :blink:

Opublikowano

Dzięki chłopaki !!!!!!!

Już łapałem doła............. !YES

• Sympatycy
Opublikowano

@ Waluś - Mam podobnie... Mieszkam około 600-700 metrów od plaży, a od pięciu lat nie byłem na niej :blink: W góry bym pojechał, ale morze !YES żadna atrakcja ...

Opublikowano
Dzięki chłopaki !!!!!!!

Już łapałem doła............. :blink:

Diamanda, głowa do góry :lol:

Po prostu faceci zazdroszczą Ci możliwości wyskoczenia z "laską" przed pracą na łono natury !YES

No tak to już jest, żony, dzieci, codzienność.. :blink:

Opublikowano

Fajnie opisałeś tą spontaniczną eskapadę :D:D . Może jakieś fotki? Zwłaszcza Koleżanki. Miło by było :P:P;)

• Sympatycy
Opublikowano

A ja w dniu wczorajszym zaliczyłem kąpiel w jednym z najczystszych jezior w Polsce. To jezioro Czarne w Drawieńskim Parku Narodowym. Małe jezioro otoczone lasami o przejrzystości około 7 metrów. Było cudnie. whist I udało się wypluskać nie płacąc mandatu. :(

Do Zalewu Zegrzyńskiego chyba bym się nie odważył wejść.

Opublikowano

Znam takie jezioro które na od 8 do 10m przejrzystości wody, i można kapać się do woli !OKK Na razie jednak nie powiem gdzie to jest, !scooter to może zrobii się jakiś wypad na weekend :(