Marcino1 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Cześć, jak w temacie: za tydzień w sobotę 17 lipca mam dzień wolny, więc postanowiłem wybrać się na wycieczkę skuterkową. Plan Wyjazd: godz. 8-9 Powrót: godz. 16-17 Cel: droga jest celem A poważnie; jakiś cel wymyślę, chyba że ktoś zaproponuje coś fajnego Jak ktoś jest chętny, to zapraszam - ustalimy miejsce porannego spotkania !scooter Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Ja jestem chętny, o ile coś niespodziewanego mi nie wypadnie w ostatniej chwili Odnośnik do komentarza
Enek Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 wstepnie tez sie pisze,ale odpowiedz dam w przyszlym tyg. pozdro Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Z przykrością informuję, że mnie nie będzie. Powody są dwa: inne plany weekendowe oraz upał (nie wytrzymam kilku godzin w tym słońcu na skuterze ). Pzdr Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi