Misiek_500V Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam Właśnie zobaczyłem wywiad Artixa na TVN Turbo w programie "Do celu" Dobrze wiedzieć, że mamy jakieś wtyki w GDDKiA
upiór Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam . Misiek rozszerz temat , co tak tam Arturo opowiadał .
Klubowicze Roni Opublikowano 13 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2010 A dzisiaj Artix prawił w RMFie
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 13 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2010 A dzisiaj Artix prawił w RMFie I w Radiu Zet o koleinowaniu dróg.
antoniaczek Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 I tu KILK optymista, szklanka do połowy pełna
Waluś Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 no tak, tylko że większość ludzi myli GDDKiA z zarządcą wszystkich naszych dróg Mowa jest o drogach krajowych, a nie o wojewódzkich czy powiatowych. A większość komentujących np na interii obrazu bluzga, a filmik który jest tam wklejony przecież dotyczy jakiejś drogi wojewódzkiej. No cóz nie każdy rozumie to co jest napisane, szkoda że często dziennikarze również. U mnie krajówka jest jak najbardziej ok, w okolicy wszystkie krajówki mam ok, więc zastrzeżeń nie mam, natomiast na wojewódzkich szczena mi opada, a o powiatówkach lepiej nie pisać, bo w tym roku w ramach oszczędności nasz powiat dziury zasypał ..... PIACHEM ...... no cenka opada
dr.big Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 (...)Dobrze wiedzieć, że mamy jakieś wtyki w GDDKiA Od kilku lat mam wszystkie ciekawe info dotyczace drog z "pierwszej reki", bez "posrednictwa" TV ...
jack daniels Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Po powrocie do 13" mam najświeższe info o stanie polskich dróg. Można je określić w słowach croso-masakra. Jeżdżący wężykiem J.D. !TAZ
Rekomendowane odpowiedzi