ciochin Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 ['] jak ten czas leci ... na zawsze w pamięci. [']
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Listopada 2013 Administrator Opublikowano 1 Listopada 2013 Zważywszy na okoliczności dnia wpadłem dziś, jak co roku, odwiedzić Maximusa. Także i tu postawię symboliczną ["]
Gość Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Musiał być fajnym gościem. Trochę czytałem, teraz widzę, że pamięć nie gaśnie. Czasem człek żałuje, że się za późno urodził, by czegoś doświadczyć, by kogoś poznać. Czasem zbyt późno gdzieś wszedł i się nie spotkał.
Mareczek Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Wczoraj jak i dzisiaj byłem, jechałem na trasie Gdańsk- Warszawa i Warszawa-Gdańsk na 220 kilometrze nie ma już lasu pozostał tylko przystanek PKS w pobliżu którego unosi się uśmiechnięty duch Maximusa. https://encrypted-tb...qSa1r3_7nAsJZWA (*)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Lipca 2014 Administrator Opublikowano 3 Lipca 2014 Pamiętam [^]
Rekomendowane odpowiedzi