Klubowicze valdi Opublikowano 27 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2010 Poszło !happybth super fota
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2010 pojszło !scooter
Sympatycy spinka Opublikowano 28 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2010 !scooter poszło x 2
magduska Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 i poszło jeszcze raz z innego źródła
kmodzele Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 W tak dostojnym gronie przedmówców, mój klik (w sensie "zagłosuj") czuje się zaszczycony. Czy będą pączki w nagrodę? !OKK
Marynarz Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Czy będą pączki w nagrodę? !happybth Ten to jak coś wypali.... !OKK Poleciał drugi głos... (za darmo, uśmiech dziecka - bezcenny ). ps. no dobra to do roboty panie i panowie, tak jak przy zabawie z AŚ !
kmodzele Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 U mnie w (jednej) robocie, każda okazja jest dobra, by robić poczęstunek z ciastkami. I mi się skojarzyło. Miły zwyczaj. Czy ja już nie mogę się tu odezwać, żeby "ktoś" nie walił głową w ścianę? Nawet uśmieszki w mailu nie są na to receptą? taaa, zaraz się "ktoś inny" przyczepi za OT... Jak nie kijem go to pałką. !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2010 I ja również oddałem kolejny KLIK !OKK
Sympatycy Kisiel Opublikowano 29 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2010 U mnie w (jednej) robocie, każda okazja jest dobra, by robić poczęstunek z ciastkami. I mi się skojarzyło. Miły zwyczaj.Czy ja już nie mogę się tu odezwać, żeby "ktoś" nie walił głową w ścianę? Nawet uśmieszki w mailu nie są na to receptą? taaa, zaraz się "ktoś inny" przyczepi za OT... Jak nie kijem go to pałką. Ale się uśmiałem Widać już taką masz łatkę przypiętą przerąbane !OKK Swoją drogą Marynarzu to chyba kmodzlele rzeczywiście żartował, wiesz? !happybth !sciana Inna sprawa to kwestia manipulacji wynikami wyborów !sciana
Klubowicze Profesor Opublikowano 29 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2010 To jeszcze jeden na innym kompie.
Sympatycy Baltona Opublikowano 29 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2010 No to proszę i ja, a co
AHMPL Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 To i ja, ale kolejność sie nie zgadza chyba przez dodawania zdjęć... mam nadziej że dobrze dałem, na tym zielonym sprzęcie ???
Klubowicze Karolina Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2010 Tak, dzięki, zdjęcie przesunęlo się trochę w prawo, już poprawiam w pierwszym poście.
Rekomendowane odpowiedzi