Marynarz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Tak sobie pomyślałem ile to takich piosenek o powstało, troszkę poszperałem i znalazłem parę ciekawostek... Może powstanie jakaś fajna play lista (kolejność przypadkowa) 01. Sidney Polak - Skuter (całkiem śmieszna wersja - Alvin i wiewiórki - Skuter (Sidney Polak)). 02. Piosenka o WSK (Aż 6 koni ma !!! ) - Słuchaj 03. Kukiz i Piersi - Paranoid (Rajdowiec) - Słuchaj 04. Grupa Furmana - ETZ - Słuchaj 05. Hetman - Harley - Słuchaj 06. Fatum - Mania szybkości - Słuchaj 07. Hetman - Easy Rider - Słuchaj 08. Korba - Biały rower - Słuchaj oczywiście nie mogło zabraknąć kultowej piosenki z kultowego filmu o tym samym tytule... 09. Steppenwolf - Born To Be Wild - Słuchaj Jeśli znasz jakieś fajne kawałki związane z naszą pasją do !OK !guns zapodaj... fajnie będzie się słuchało podczas jazdy
Geni Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Pieśni klimatyczne, tak kompletnie z pamięci: Hawkwind - Silver Machine Motorhead - Iron Horse, Złe Psy - Motocykl, Judas Priest - Turbo Lover. No i jest jeszcze dla miłośników frędzli i knajpki "Błękitna Ostryga" piosenka o Hondzie Shadow, na melodię Road to Hell !OK !guns : http://w735.wrzuta.pl/audio/1KyFf3XAe9M/ho...adow_to_jest_to Jak to pierwszy raz usłyszałem, to prawie umarłem ze śmiechu. Chąda Szadoł to jest to..... aaaaaaaaaaa
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Czytając post Marynarza, coś mi się przypomniało i poszukałem w moim humanistycznym archiwum. W kwietniu 2006 roku napisałem "Skuterowy Blues" - 4 zwrotki i refren, trzeba by jeszcze stworzyć muzykę nalepiej w klimacie blues/rock i możemy zacząć nagrywać skuterowy "hit"....
Marynarz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Czytając post Marynarza, coś mi się przypomniało i poszukałem w moim humanistycznym archiwum. W kwietniu 2006 roku napisałem "Skuterowy Blues" - 4 zwrotki i refren, trzeba by jeszcze stworzyć muzykę nalepiej w klimacie blues/rock i możemy zacząć nagrywać skuterowy "hit".... !OK a może lepiej poszukać wśród znanych szlagierów i dopasować !guns Zapodałbyś ten tekst...
Marcin S. Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Cała "Quadrophenia" - musical zespołu The Who. Pzdr. M. PS. A, jeszcze Kukiza i Piersi "Rowerek" też się łapie, w końcu to też o dwóch kółkach
GrzechoCnik Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Co prawda nie pada tu słowo o 2oo ale refren jest jednoznaczny Daukszewicz - Easy Rider PS M@rkiz, DAWAJ! Nie kryguj się!
Sympatycy Baltona Opublikowano 24 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Z młodych lat. Czy to nie było prorokctwo w przedszklu jedzie rowerek na spacerek jaki ....numerek
Gość Przemo84 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Czytając post Marynarza, coś mi się przypomniało i poszukałem w moim humanistycznym archiwum. W kwietniu 2006 roku napisałem "Skuterowy Blues" - 4 zwrotki i refren, trzeba by jeszcze stworzyć muzykę nalepiej w klimacie blues/rock i możemy zacząć nagrywać skuterowy "hit".... tongue.gif Zapodaj tekst a ja za jakies dwa tygodnie opublikuje muzyke. Z najwieksza przyjemnością.
Klubowicze Profesor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2010 M@rkiz wrzuć tekścik - też coś pokombinuję z muzą.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2010 Karin Stanek , Motor i ja
Marynarz Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 Karin Stanek , Motor i ja Zajefajny kawałek od razu przypomina mi się serial pt. "Wojna Domowa" nie wiem czemu
pidzam Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Bialy Gibson-Kazik ale nie pamietam czy solo czy ..na zywo.
GrzechoCnik Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Czytając post Marynarza, coś mi się przypomniało i poszukałem w moim humanistycznym archiwum. W kwietniu 2006 roku napisałem "Skuterowy Blues" - 4 zwrotki i refren, trzeba by jeszcze stworzyć muzykę nalepiej w klimacie blues/rock i możemy zacząć nagrywać skuterowy "hit".... tongue.gif Zapodaj tekst a ja za jakies dwa tygodnie opublikuje muzyke. Z najwieksza przyjemnością. M@rkiz !!! Warka się zbliża, daj chętnym szansę zaprezentować pełną, muzyczną wersję Twojego bluesa Może nawet awansuje na hymn Burgmanii !TAZ
Marynarz Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 Bialy Gibson-Kazik ale nie pamietam czy solo czy ..na zywo. KNŻ a dokładnie to chodziło Tobie to ... Kazik Na Żywo - Biały Gibson...
Sysgone Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Born to be wild w wersji małolatów: [media=] [/media]
Majeczka Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dżem - Harley mój http://ulub.pl/n7t4Wvrq4d/dzem-harley-moj Malina - Niebieskie Autostrady http://ulub.pl/c5nIQWi6wB/malina-niebieskie-autostrady
Burgerman Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Pamiętam jak chodziłem do technikum i wzdychałem na każdy napotkany motocykl MZ ETZ 251, a w trójkowej powtórce z rozrywki leciała Grupa Furmana z piosenką ETZ. To były czasy
Rekomendowane odpowiedzi