Gość Mrozu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Kto zna temat i wie co z nim zrobić?
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2010 Jaki przebieg???
Bierut Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Być może wystarczy je solidnie poskręcać do kupy. Jak jesteś z Wwy to polecam szybką wizytę u Piotrka na Trakcie Lubelskim. Z mojego doświadczenia wiem, że takie rzeczy potrafi zdiagnozować i naprawić na miejscu. Chyba, że coś jest już zużyte i trzeba dokupić części. http://www.motopower.pl/
Klubowicze krzytro Opublikowano 22 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jaki przebieg??? Orzech to przeca moja Mayesty
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jaki przebieg??? Orzech to przeca moja Mayesty A no fakt, zakręcony jestem. Tej padaczce już nic nie pomoże
magart Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 ... Tej padaczce już nic nie pomoże No toś Orzech świetlaną przyszłość nakreślił przed Mrozem
Klubowicze krzytro Opublikowano 22 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jaki przebieg??? Orzech to przeca moja Mayesty !w00t A no fakt, zakręcony jestem. Tej padaczce już nic nie pomoże Troszkę cię poniosło
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Od 2 lat w Uhma na Wólczyńskiej leży nówka sztuka sprzęgło, które kiedyś zamawiałem. Zadzwoń i wynegocjuj sobie dobrą cenę. Wiem, że Krzytro coś dłubał ostatnio przy sprzęgle ale niestety czasami trzeba kupić nowe
Klubowicze krzytro Opublikowano 22 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2010 Od 2 lat w Uhma na Wólczyńskiej leży nówka sztuka sprzęgło, które kiedyś zamawiałem. Zadzwoń i wynegocjuj sobie dobrą cenę. Wiem, że Krzytro coś dłubał ostatnio przy sprzęgle ale niestety czasami trzeba kupić nowe Dałem mu nowe sprzęgło
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2010 No to nie wiem po co afera
Gość Mrozu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 ... Tej padaczce już nic nie pomoże No toś Orzech świetlaną przyszłość nakreślił przed Mrozem Damy rade Nowe sprzęgło założone, trochę mniej podstukuje, ale dalej słyszalne. Radą Krzytra podjadę na reg. wolnych obrotów i zobaczymy co wyjdzie.
Rekomendowane odpowiedzi