Sympatycy Kisiel Opublikowano 19 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2010 Dzisiaj podczas poszukiwań butów dla dzieci moim oczom ukazały się takie oto klapeczki motocyklowe w wersji "winter" Krzytro - adres sklepu na PM żeby Ci nie wykupili
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 19 Czerwca 2010 Rewelacja! Oryginal australian... to pewnie ze skóry cangaroo . Już widzę te porządliwe spojrzenie krzytra...
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 19 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2010 Rewelacja!Oryginal australian... to pewnie ze skóry cangaroo !OKK . Już widzę te porządliwe spojrzenie krzytra... !OKK Tam jest napisane EMU, więc jednak ze strusia. Skrzydeł nie dodają, ale za to szybko biegają !piwko
Klubowicze krzytro Opublikowano 20 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dzisiaj podczas poszukiwań butów dla dzieci moim oczom ukazały się takie oto klapeczki motocyklowe w wersji "winter"Krzytro - adres sklepu na PM żeby Ci nie wykupili !piwko I nie kupiłeś mi? !OKK !OKK
KRISTO Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Co jaja sobie robicie z Krzytra czy on naprawdę śmiga w sandałach nie widzę w tym nic dziwnego bo ja też A może wszystkie Krzyśki tak mają???
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Czerwca 2010 Administrator Opublikowano 21 Czerwca 2010 A ja tam uważam, że czasem dobrze jest umyć nogi... wietrzenie to za mało
KRISTO Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ale przy 120/km h jak fajnie ser z między palców się odrywa
Rekomendowane odpowiedzi