Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Lipca 2010 Administrator Opublikowano 7 Lipca 2010 Ja też nie mam karty kredytowej, nie jest mi potrzebna. Nie masz karty?? Znaczy się co, niespłacony kredycik? Zanotowano...
Sympatycy szorstki Opublikowano 7 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2010 Nie masz karty?? Znaczy się co, niespłacony kredycik? Zanotowano... !YES Masz takie przykre doświadczenia ? Bo ja nie. A po co mi karta "KREDYTOWA" ? Mam karty płatnicze i dobrze mi z tym. Nie dopatruj się Mariusz spiskowych teorii. !YES pzdr
Igor Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 A to jednak masz kartę No i widzicie jak politykowanie może poróżnić ludzi ??? Czasami bardziej niż kibiców piłki nożnej. Pozdrawiam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Lipca 2010 Administrator Opublikowano 7 Lipca 2010 Masz takie przykre doświadczenia ? Nigdy nie miałem nic wspólnego z kredytami Poza tym mam kilka kotów i czasem z jednym sypiam
Igor Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Jak już jest duża aktywność to może podpowiecie co może być przyczyną. http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=10621 Pozdrawiam
Sympatycy szorstki Opublikowano 7 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2010 Masz takie przykre doświadczenia ? Nigdy nie miałem nic wspólnego z kredytami Poza tym mam kilka kotów i czasem z jednym sypiam Ale odważna deklaracja !YES Zanotowano... !YES Ja mam jednego sierściucha, ale z nim nie sypiam. Żeby nie wiem jak miauczał pzdr
dr.big Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 (...)No i widzicie jak politykowanie może poróżnić ludzi ??? Czasami bardziej niż kibiców piłki nożnej.(...) A, wlasnie, dzisiaj mecz D - E ... chyba ...
jack daniels Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Ostatnio nurtuje mnie jedno pytanie czy jestem użytkownikiem forum pasjonatów maxi-skuterów. Czy może przypadkiem przelogowało mnie do programu Janka Pospieszalskiego "Warto rozmawiać".Kochana Administracjo!!! Proszę zamknij ten wątek bo już po wyborach i ciągnięcie dalej tych dywagacji niczemu dobremu nie służy. Pozdrawiam Wszystkich z jednej i z drugiej strony. J.D. !YES P.S. Więcej radości mniej zaciętości. To jest Offtopic Czyli tematy nieskuterowe Czytaj: nie dotyczące skuterów i naszej wspólnej pasji !YES Pozdrawiam Czy to jest OFF czy inny TOPIC niepodoba mi sie że jeździcie po sobie niezostawiając suchej nitki. I tak kiedyś emocje opadną a wtedy pozostanie tylko niesmak. Pozdrawiam J.D. P.S. Od tego wpisu przestaję śledzić niniejszy wątek ponieważ z reguły wolę czytać o motylkach i kwiatkach bławatkach.
Sympatycy szorstki Opublikowano 7 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2010 Zawsze w takich sytuacjach zastanawiał mnie swoisty masochizm niektórych użytkowników forum. Zawsze przy okazji tego typu wątków OffTopic, pojawiał się ktoś, głęboko zniesmaczony, święcie oburzony, któremu nie podoba się tego typu temat i nawołujący administrację do knebla, blokady i zamknięcia natychmiast. Często z adnotacją, że jak nie, to się z TAKIEGO forum wypisuje. Ja tam w wątki które mi nie pasują wogóle się nie angażuje... Polecam niepodoba mi sie że jeździcie po sobie niezostawiając suchej nitki. Przesadzasz. Po jednych spływa to jak po kaczce (), a inni są impregnowani na argumenty (). Taki lajf !YES pzdr
MARCVS Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Zawsze przy okazji tego typu wątków OffTopic, pojawiał się ktoś, głęboko zniesmaczony, święcie oburzony, któremu nie podoba się tego typu temat i nawołujący administrację do knebla, blokady i zamknięcia natychmiast. Często z adnotacją, że jak nie, to się z TAKIEGO forum wypisuje. !YES Ooooo !!!!! !YES Tu pijesz chyba do mnie sprzed kilku miesięcy No tak - Doctrina multiplex, veritas una
Sympatycy szorstki Opublikowano 7 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2010 Tu pijesz chyba do mnie sprzed kilku miesięcy No tak - Doctrina multiplex, veritas una !YES Sapientis est mutare consilium - !YES Aż tak daleko nie musiałem sięgać W tym wątku są takie wpisy... pzdr
MARCVS Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Tu pijesz chyba do mnie sprzed kilku miesięcy No tak - Doctrina multiplex, veritas una Sapientis est mutare consilium - !YES Aż tak daleko nie musiałem sięgać W tym wątku są takie wpisy... pzdr Sapienti sat !YES
Sympatycy Arecki Opublikowano 7 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2010 Nie było mnie cały dzień na forum, a widzę, że w moim "ulubionym" wątku sporo się działo . Pozwolę sobie wyrazić swoją opinię na temat puszczania nerwów i wzajemnej agresji. To co mi przeszkadzało od samego początku gdy Lech Kaczyński wygrał wybory pięć lat temu to zmiana jaka dokonała się w zachowaniu części dziennikarzy i polityków. Wcześniej gdy Prezydentem był Wałęsa czy Kwaśniewski nikt, albo przynajmniej bardzo rzadko ktokolwiek pozwalał sobie na obrażanie Głowy Państwa, a jeżeli już się to zdarzyło to było generalnie piętnowane i uznawane za coś złego lub przynajmniej niewłasciwego. Od pięciu lat coś się jednak zmieniło i okazało się, że można obrażać Prezydenta, wyśmiewać się z niego nawet w obecności zagranicznych polityków, przechodzić do porządku dziennego nad szyderstwami zagranicznych mediów. Wszystko to działo się za przyzwoleniem, zgodą a nawet z inicjatywy polityków będących najpierw opozycji a później rządzących i z niej lub bardziej głośną aprobatą znacznej części mediów. Stąd może moje zdziwienie i niedowierzanie z zachowania tych samych osób po 10.04. Silne emocje i wynikająca z nich agresja zdarza się po obydwu stronach, tyle tylko, że w przypadku zwolenników PiS-u, czy raczej przeciwników PO są to najczęściej głosy sfrustrowanych "Kowalskich", którzy nie mogli się pogdzić z tym jak traktuje się polityków czy wyborców tej "gorszej" partii, natomiast z drugiej strony głosy te idą najpierw z góry od polityków i stronników PO. Często niestety są to głosy nie tyle agresywne, co podszyte szyderstwem, kpiną choć próbują stważać pozór rzeczowego opisywania rzeczywistości. Zdaję sobię sprawę, że w znacznej części jest to zwykła gra polityczna, a ludzie siedzący po dwóch stronach sali sejmowej na codzień się dobrze znają a nawet lubią. Tym bardziej jest to bolesne, że społeczeństwo zostało w ten sposób bardzo skutecznie podzielone, a rządzacy próbują teraz rozgrywać te podziały podtrzymując stan zimnej wojny, której wcale nie musiało być. Przypomnę tylko, że wyborach parlamentarnych w których wygrał PiS ludzie w znacznej mierze głosowali na PO i PiS mając nadzieję, że będzie rządził POPiS. Tak się nie stało, a skutki tego widzimy teraz w wystąpieniach p. Niesiowskiego, Palikota czy w "Solidarnych 2010".
stapoz Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Popieram. Też wkurza mnie obrażanie, naśmiewanie i umniejszanie znaczenia prezydenta, nawet gdy go nie lubię. Nie do wszystkich dociera, że reprezentuje on kraj w którym żyjemy. Gadka, że 'ja na niego nie głosowałem' świadczy o kompletnej ignorancji i niezrozumieniu demokracji, gdzie niestety lub stety, decyduje większość
Klaud Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Jeju, przeczytałem cały wątek - ale się działo, armaciło i kurzyło Warto poświęcić kawałek urlopu, pouczające... Arecki - pomimo różnicy poglądów polityczno -społecznych, to głęboki szacun, że potrafisz wyciągnąć brudy obu ekipom, bo grzecznie przyznaję, że i jedni i drudzy swoje za paznokciami mają. Howgh!
Rekomendowane odpowiedzi