dragon513 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 GŁOSUJCIE NA JARKA !!!!Jak chcecie żeby Pierwsza Dama sikała do kuwety !happybth !happybth kumpel dostał taki tekst w sms-ie dobre do kuwety !happybth
Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2010 GŁOSUJCIE NA JARKA !!!!Jak chcecie żeby Pierwsza Dama sikała do kuwety !happybth kumpel dostał taki tekst w sms-ie dobre do kuwety !happybth Prostackie. Było już tu kilka razy cytowane, przez podobnych Tobie. Takich z "wyrafinowanym" poczuciem humoru...
dr.big Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Tak sobie policzylem na szybko i zaokraglajac: Komorowski -> ok. 8,7 mln glosow Kaczynski -> ok. 7,9 mln glosow PS. Chyba w miare poprawnie !happybth ?
Sympatycy Arecki Opublikowano 5 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2010 Gratulacje dla p. Bronisława i jego sztabu !happybth . Mam nadzieję, że jak tylko wytrzeźwieją biorą się razem z Premierem do pracy, bo naobiecywali sporo a jest w Polsce kilka osób, które czakają żeby zaczęło im się lepiej żyć. Powodzenia !happybth .
Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2010 Tak sobie liczylem na szybko i zaokraglajac:Komorowski -> ok. 8,7 mln glosow Kaczynski -> ok. 7,9 mln glosow PS. Chyba w miare poprawnie !happybth ? No, jeszcze chyba nigdy nie było tak zbliżonych wyników. To oznacza wyraźny podział społeczeństwa. I wcale nie na "młodych wykształconych z dużych miast" i "starszych ubogich ze wsi". Elektoraty są znacznie bardziej zróżnicowane niż to przedstawia propaganda. pzdr BTW: Arecki, tak na szybko, z tego co pamiętam: 1: ok. 1000km autostrad w 500 dni 2: min 30% podwyżki dla nauczycieli 3: Podwyżki rent i emerytur 4: Dopłaty do komunikacji dla studentów (to akurat od 2 lat leży w biurku marszałka w tzw. zamrażarce) 5: Wyjście naszych wojsk z Afganistanu i wiele innych. Czekam z utęsknieniem
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Lipca 2010 Administrator Opublikowano 5 Lipca 2010 BTW:Arecki, tak na szybko, z tego co pamiętam: 1: ok. 1000km autostrad w 500 dni 2: min 30% podwyżki dla nauczycieli 3: Podwyżki rent i emerytur 4: Dopłaty do komunikacji dla studentów (to akurat od 2 lat leży w biurku marszałka w tzw. zamrażarce) 5: Wyjście naszych wojsk z Afganistanu i wiele innych. Czekam z utęsknieniem Szorstki... ty niepoprawny optymisto !happybth Echh... nieruchomości na Kostaryce podrożały przez ostatnie kilka lat o 100% ... i w zaistniałeś sytuacji to mnie martwi najbardziej !happybth
dr.big Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 (...)ok. 1000km autostrad w 500 dni(...) Niemozliwe do wykonania !happybth .
Sympatycy Arecki Opublikowano 5 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2010 Zapomniałem, że jest jeszcze jeden hamulcowy, to media publiczne. Zakładam, że z tym się dość szybko uporają i będzie już tylko słodko, optymisticznie i cudownie nudno !happybth .
STALONE Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Niemożliwe do wykonania ? Dla gości od cudów gospodarczych. Najwyżej zgłoszą się nal ekcje do ERY. !happybth
Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2010 BTW:Arecki, tak na szybko, z tego co pamiętam: 1: ok. 1000km autostrad w 500 dni 2: min 30% podwyżki dla nauczycieli 3: Podwyżki rent i emerytur 4: Dopłaty do komunikacji dla studentów (to akurat od 2 lat leży w biurku marszałka w tzw. zamrażarce) 5: Wyjście naszych wojsk z Afganistanu i wiele innych. Czekam z utęsknieniem Szorstki... ty niepoprawny optymisto !happybth Echh... nieruchomości na Kostaryce podrożały przez ostatnie kilka lat o 100% ... i w zaistniałeś sytuacji to mnie martwi najbardziej !happybth Mariusz, ja tylko zacytowałem Prezydenta elekta z kampanii wyborczej. Co o tych obietnicach i ich ew. realizacji sądzę, pozostawię dla siebie. Casus dopłat do komunikacji dla studentów opisałem w poprzednim poście. Myślę, że to wystarczy za komentarz... Tym niemniej, bardzo bym chciał żeby wraz z Premierem udało im się i spełnili obietnice. pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Lipca 2010 Administrator Opublikowano 5 Lipca 2010 Mariusz, ja tylko zacytowałem Prezydenta elekta z kampanii wyborczej. Wiem, wiem... zawarłem w tym delikatną nutkę ironii Ja też pozwolę sobie zostawić dla siebie to, co myślę... No cóż... pażyjom- uwidim !happybth Narazie skupmy się na tym aby nasza wspólna pasja łączyła nas nadal... !happybth
BrYhu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 (...)ok. 1000km autostrad w 500 dni(...) Niemozliwe do wykonania !happybth . Jak to nie przecież wg Bronka teraz jakaś zgoda ma budować !happybth
Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2010 Narazie skupmy się na tym aby nasza wspólna pasja łączyła nas nadal... !happybth I tego się musimy trzymać !happybth Nie widzę przeciwskazań pzdr
Pollacco Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 A ja mialem wczoraj bardzo fajne 40 minut kiedy dopwiedzialem sie ze jednak Kacza prowadzi, na scenie Hainekena gral wlasnie Fat Boy Slim i bylo zajebiscie:) Niestety nie dlugo:) Nie macie racji z tymi obietnicami. Oni nie moga nic zrobic bo przeciez nie maja wiekszosci w sejmie. Teraz hamulcowym bedzie PSL:) A jeszcze gratuluje naszemu niedawnemu koledze z Burgmanii, panu Luftowi ze tak dlugo udawalo mu sie maskowac "mierne" oblicze kandydata po na prezydenta i ze dowiozl je az do 2 tury. Gdyby np. powodz okazala sie na tyle grozna zeby ustanowic stan wyjatkowy i wybory przesunely by sie o jakies 2 miesiace, nie mialby szans. Komorowski nawciskal by takich glupot w mediach ze te kilka procent zmienilo by opcje. Cale szczescie ze ta powodz byla tylko lekkim podtopieniem:):) Czekam na 50 procent znizki bo jestem jeszcze studentem:):) pozdr.pollacco
Marynarz Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 właśnie dostałem e-mail a w nim... (bez komentarza !)
MARCVS Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 (...)ok. 1000km autostrad w 500 dni(...) Niemozliwe do wykonania !YES . Jak to nie !YES przecież wg Bronka teraz jakaś zgoda ma budować !OKK Wystarczy że teraz liberałowie z PO, wpuszczą swoich znajomych lobbystów, do budowy autostrad i infrastruktury przed Euro 2012 i każą im nazwać firmę ,, ZGODA " I już dupę mają krytą !OKK !scooter !OKK !OKK
KAZI Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 A ja się cieszę z wyniku wyborów, uspokoiłem się trochę - a jak będzie tego na razie nie wie nikt.
Administrator Artix Opublikowano 5 Lipca 2010 Administrator Opublikowano 5 Lipca 2010 (...)ok. 1000km autostrad w 500 dni(...) Niemozliwe do wykonania !OKK . Generalnie jakos ten temat mnie nie krecil ale to musze lekko sprostowac. Obecnie jest 1410 km w budowie autostrad i esek a w lipcu i sierpniu rozpocznie sie 405 km budowy nowych drog. Ile z tego jest autostrad ? jakies 200 km a w budowie jest A2 Swiecko - Nowy Tomysl 105 km A2 Stryków - Warszawa 92 km A2 Autostradowa Obwodnica Mińska Maz. 32 km A1 Stryków - Piotrków 44 km jeszcze 8 mc do wbicia lopaty A1 Grudziadz - Torun 62 km A1 Toruń - Stryków 144 km czesciowo sie buduje czesciowo sie zaraz zacznie A1 Pyrzowice - Sosnica 44 km A1 Swierklany - Gorzyczki 32 km A4 Szarów - Korczowa 223 km polowa w budowie polowa sie zacznie za chwile A8 Autostradowa Obwodnica Wrocławia 36 km Jeszcze A18 70 km choc tylko jedna jezdnia bo jedna juz istnieje. Czyli jakies 770 km samych autostrad w budowie lub prawie budowie ktora rozpocznie sie za chwile. No to tysiaca nie bedzie ale jak doliczymy jeszcze ekspresowki ktore roznia sie od autostrad tylko tym ze beda za darmo przejazdy to te 1000 km w 500 dni to naprawde malo doszacowana liczba bo bedzie duzo wiecej km drog szybkiego ruchu !w00t tak czy siak pod wzgledem budowy drog PO ma osiagniecia jakimi nikt nigdy sie nie pochwali bo projekty sie koncza przynajmniej jesli chodzi o autostrady. Do z budowania zostanie 140 km A1 i jakies 120 km A2 na wsch od Warszawy. Choc jedno trzeba przyznac w 2005 roku na budowe drog bylo 3 mld zl w 2010 jest 32 mld zl, a do mistrzostw UEFA 142 mld zl zostanie wydanych na drogi, takiej kasy zadna partia nigdy nie miala. Zeby nie bylo ze wszystko UE daje to daje tylko 40 mld zl Zeby dolozyc lyzke dziekciu z Warszawy do Swiecka koszt przejazdu bedzie oscylowal na poziomie 80 zl, to ja naprawde wole drogi ekspresowe. Ehh Marku Pol gdzie jestes bo chce kupic roczna winiete za 200 zl a tak byles opluwany za swoj pomysl
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Lipca 2010 Administrator Opublikowano 6 Lipca 2010 Będzie dobrze... !YES
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 6 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2010 W Zakładach Karnych (również w Wołowie) głosowali nie na Komorowskiego tylko przeciwko PiS, bo są cięci na Ziobro - obojetnie kto by był kontrkandydatem bliźniaka w 2 turze, czy to Pawlak czy to Korwin... takie są realia.
Sympatycy szorstki Opublikowano 6 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2010 W Zakładach Karnych (również w Wołowie) głosowali nie na Komorowskiego tylko przeciwko PiS, bo są cięci na Ziobro - obojetnie kto by był kontrkandydatem bliźniaka w 2 turze, czy to Pawlak czy to Korwin... takie są realia. M@rkiz, ale co to zmienia ? Takie są realia, że w ZK są przeciwni PiS. I to w stosunku 97% do 3%. Ciekawe dlaczego ? !YES Bo im się program gospodarczy nie podoba ? pzdr
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 6 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2010 Nie. Bo pomimo takiej a nie innej nazwy partii, jej politycy stoją ponad prawem a oni (więźniowie) tylko siedzą za łamanie prawa, stąd taki wybór. Na dodatek służby mundurowe w większości są za PiS, bynajmniej w miejscowym ZK, tak więc trudno by więźniowie dokonywali takich samych wyborów jak ich strażnicy. Zresztą już po wyborach, dywagacje dlaczego taka a nie inna grupa dokonała takiego a nie innego wyboru to już musztarda po obiedzie.
Sympatycy Arecki Opublikowano 6 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2010 Nie. Bo pomimo takiej a nie innej nazwy partii, jej politycy stoją ponad prawem a oni (więźniowie) tylko siedzą za łamanie prawa, stąd taki wybór.Na dodatek służby mundurowe w większości są za PiS, bynajmniej w miejscowym ZK, tak więc trudno by więźniowie dokonywali takich samych wyborów jak ich strażnicy. Jeżeli politycy, niezależnie od swoich barw stoja ponad prawem to dlaczego więźniowie wybrali Bronka? Może dlatego, że tylko on i jego partia potrafią ze złodzieja zrobić niegroźnego wariata a z policjanta bandytę i to na oczach całego kraju . Informacja, że służby mundurowe są w większości za PiS trochę mnie dziwi, bo jeszcze niedawno miałem całkiem inne wrażenie. Zresztą teraz możemy już tylko czekać co zwycięzcy zrobią ze swoją wygraną, jak ją zagospodarują i czy bardzo uderzy im ona do głowy. Niestety już widać, że niektórym politykom i wielu zwolennikom PO ta wygrana dość moco uderzyła chyba do głowy, bo nie bardzo potrafią się powściągnąć w jeszcze bardziej zjadliwych komentarzach i zapominają, że to "zgoda buduje" !YES .
Igor Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Kurdupel za to podobno wygrał w psychiatrykach. !YES
Rekomendowane odpowiedzi