monk Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jak nigdy nie miałem kontroli policyjnej, tak dziś już mnie dwa razy ściągali z drogi.. Jakaś akcja policyjna "bezpieczna Burgmania 2010" ? Kogoś może jeszcze dziś zapraszali na pobocze?
phil Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Już się bałem, że wypadłeś z tematem jak co poniektórzy Że zalało, leje, zaleje albo cuś innego
magart Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jak nigdy nie miałem kontroli policyjnej, tak dziś już mnie dwa razy ściągali z drogi.. Jakaś akcja policyjna "bezpieczna Burgmania 2010" ? Kogoś może jeszcze dziś zapraszali na pobocze? Pewnie chłopaki próbują przywitać Siemika jadącego na Burgmanię, a że nie wiedzą jakim sprzętem pomyka to sprawdzają na chybił-trafił
Waluś Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 jak 4 lata jeżdżę burgiem tak nigdy mnie jeszcze nie zatrzymała policja. Ale za to straż graniczna z miesiąc temu i owszem. Zastanawiałem się czego on ode mnie chce. Za wiele fajek bym pod kanapą nie upchnął. A on chciał tylko pogadać bo ma K2
ptaku_1 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Mnie w tym roku jeszcze ani razu nie zatrzymali, ale w tamtym w ciagu miesiaca od odebrania PJ z urzedu trzymali 3 razy
Gość simon_xmax Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja miałem ciekawą przygodę z Policją w Warszawie - gdy stałem "po bożemu" grzecznie w korku podjechał do mnie z boku radiowóz i zaprosił do zjechania na parking (fakt faktem, wcześniej minąłem ich mało przepisowo w innym korku ). Standardowo, prośba o dokumenty itd... a potem rozmowa: "a co to za skuter, a nowy? a jak się jeździ..." no i po kilku takich pytaniach już widzę, że mandatu nie będzie a na koniec słyszę: "jednak co dwa cylindry to dwa cylindry, ja jeżdżę T-maxem" pozdrawiam serdecznie tego policjanta i życzę tylko takich spotkań!!
kmodzele Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jeździ T-Maxem i nie bierze czynnego udziału w formum?! Co on taki "niesmiały"?
Gość maciej113 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Mnie naraziie raz zatrzymali. W zeszłe wakacje w Ustce. Ale to strażnicy miejscy. Jak stwierdzili bardzo młodo wyglądam i myśleli że jakiś dzieciak bez prawka lata. Ale i tak pierwsze pytanie było "ile to poleci" a później zdziwienie że robią skutery o pojemności 400. Na koniec powiedzieli żebym stanął sobie na chodniku pod drzewem i nie szukał już miejsca parkingowego
Rekomendowane odpowiedzi