Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiecie, że sieję panikę, ale jestem ciekaw waszego zdania:

http://wiadomosci.onet.pl/2175080,11,sluzb...siace,item.html

Przeniesione z tematu zlotowego, nie ma tam nic do szukania, ochłoń kolego trochę i nie rób niepotrzebnego zamieszania.

Administracja.

• Sympatycy
Opublikowano

Helmutek, Ciebie trzeba izolować od dopływu informacji !bicz

Nie rób popeliny, kup sobie maseczkę i zawijaj się na zlot.

Nie jest nam wiadomo jeszcze nic o zakazie spływania Pilicą tak więc mamy nadzieję na realizacjię wszystkich zaplanowanych atrakcji.

Opublikowano

Trzeba było podyskutować na forum Onetu tam jest więcej spanikowanych... Jak nie w temacie zlotu to nowy temat !bicz

Opublikowano

@heltmutek76 nie siej defektyzmu !bicz. Rozumiem Twój stres. Sam w '97 "pływałem" mieszkając na Śląsku (nie ma to jak mieszkanie z widokiem na Odrę i możliwością zarzucenia wędki z balkonu), a teraz mieszkam w sąsiedztwie "budyniu" potocznie zwanym wałami, za którymi płynie Wisła (i mam nadzieję, że pozostanie tam gdzie jest obecnie, a nie popłynie na wycieszkę krajoznawczą po szerokiej okolicy). Powrót do normalności po tak wysokiej wodzie potrwa kilka miesięcy (takie są moje doświadczenia). Ale skoro mówią, że miejsce Burgmanii 2010 jest niezagrożone to albo można wierzyć organizatorom na słowo, albo samemu pojechać na miejsce i upewnić się przez zlotem, że jest OK, albo nie jechać na zlot i mieć święty spokój. Rozumiem sytuację, ale nie dajmy się zwariować.

Sorki za OT.

• Sympatycy
Opublikowano

Moje zdanie: Bez komentarza (hmm... a jednak napisałem)

Może Administracja za natręctwo powinna też bany rozdawać ?

Opublikowano

Helmutek76, wiesz, ze jazda na 2oo jest niebezpieczna :angry: ? NAPRAWDE !bicz . Prawie jak moja Babcia, ktora ma 85 lat :angry: ...

PS. Markiz: Ciekawy pomysl. Mi sie bardzo podoba !bicz .

• Sympatycy
Opublikowano

Kolego Helmutek76,proponuje zająć się czymś bardziej pożytecznym np.pracą, może wtedy będziesz miał mniej czasu na sianie fermentu.

A co do pomysłu M@rkiza !bicz !bicz :angry:

Opublikowano

Helmutek, weź sie chlopie napij to ci przejdzie:)

Nie banujcie go:) niech stawia kolejki w knajpie za karę!bicz

• Klubowicze
Opublikowano
Kolego Helmutek76,proponuje zająć się czymś bardziej pożytecznym np.pracą, może wtedy będziesz miał mniej czasu na sianie fermentu.

A co do pomysłu M@rkiza  !bicz  !bicz  :angry:

Popieram Cię Grzesiu.

Jak kolego Helmutek masz zbyt dużo czasu, to jedź do Warki, usiądź na wale i sprawdzj poziom wody w Pilicy. Co godzinę zpisuj dane i przedstaw na zlocie bardzo awyczerpujący raport (tylko nie publikuj go przypadkiem na stronie zjazdowej), może znajdzesz przypadkiem jakiegoś słuchacza. :angry:

• Sympatycy
Opublikowano

Punkt pierwszy Administracja ma zawsze rację.

Punkt drugi jeśli Administracja nie ma racji to patrz punkt pierwszy !bicz

Opublikowano

Helmutek tak się boisz wody a masz opcję Kajaki hehe. Na wszelki wypadek załóż dwa kapoki :angry: Właściwie to dobrze bo jeszcze w browarze by coś wymyślił, jakąś teorie spiskową !bicz !bicz

• Klubowicze
Opublikowano

Przejrzałem Go i wiecie co ???

Ten gość z fotografii to na pewno Helmutek i chce nam pokazać swój lewy profil !bicz

Opublikowano

Kurde, też się zastanawiam, bo złotówka dużo traci, a benzyna znowu drożeje.. czy będziemy mieli za co dojechać na zlot?

P.S. pokładam spore nadzieje w inteligencje słuchaczy.. !bicz

Opublikowano

monk- nie świruj- mam mnieć literek dobrego samogonu !bicz

Opublikowano

Wiecej tafli wody do zapychania kajakiem !happybth !zorro ...

• Klubowicze
Opublikowano

Gumisiek przerażające te wzdęcia !happybth !happybth