iQ! Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Jakiś czas temu zauważyłem, że mój AN650 miauczy... Jak uda mi się nagrać sampla to gdzieś wrzucę, ale nie jest to regularnie wydawany przez niego odgłos... Początkowo myślałem że niechcący zamknąłem kota pod siedzeniem, ale to nie to.. Miauczy coś z tyłu.. Tak jakby przez jakąś uszczelkę uchodził nadmiar powietrza.. Czy Wasze skutery też miauczą? pzdr
Gość radiolog Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 slyszalem o klekotaniu przekladni,to moze czasami tez miauczy jak sie czuje niedopieszczona
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Maja 2010 Odpowietrzenie zbiornika paliwa sobie sprawdź !scooter
waw Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 To odpowierzenie przy zmianie cisnienia w zbiorniku (wyrównuje ciśnienie) wydaje takie dzwięki "miałczy" Ps. kiedyś też szukalem kota w garażu !happybth !happybth !piwko !happybth
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Maja 2010 Administrator Opublikowano 24 Maja 2010 On miauczy ze szczęścia... !scooter W momencie "miauczenia" otwórz wlew paliwa. Usłyszysz ujście powietrza i zjawisko ustanie... do następnego uzbierania się nadmiernych gazów
Gość radiolog Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 To dobrze,że odgłos nie przypomina "pierdzenia", bo by plecaczek protestował
Rekomendowane odpowiedzi