Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Maja 2010 Właśnie wróciłem z małej przejażdżki rowerowej i dzielę się z Wami tym co zobaczyłem. ALBUM
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Maja 2010 Administrator Opublikowano 21 Maja 2010 I ja dopiero co wrociłem ze spacerku wzdłuż Wisły. Ludzi tyle, że Miałem wrzucić fotki ale widzę, że Worlan zapodał ciekawsze... Generalnie sytuacja jest poważna ale chyba nie aż tak jak trąbią w mediach !happybth Ps. Wczoraj z Orzechem obserwowaliśmy Wisłe w okolicy ZOO o godzinie 1:30 w nocy !tut
pidzam Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Czyli nie bede sie Was pytal "jak sie powodzi?" Co niektorzy pozostawili swoje mlode na pastwe zywiolu i przemieszczaja sie do 3m . "Fala powodziowa"zmierza do GD. Tez sie "zalejemy". !happybth
romulus Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Fajne fotki.Ciekawe czy to już wszystko co rzeka może jeszcze zrobić w stolicy?
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 21 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2010 Mam nadzieję ż nikt z naszych kolegów nie mieszka w rejonie Wielkej Wody? !happybth ps:TVP INFO siedzi koło tego mostu , widok podobny. Edit: godz 22;44 Wisła 7,70m i rośnie , czy ktoś słyszał co u Qwakiego . !tut
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Maja 2010 Mam nadzieję ż nikt z naszych kolegów nie mieszka w rejonie Wielkej Wody? !happybthps:TVP INFO siedzi koło tego mostu , widok podobny. Edit: godz 22;44 Wisła 7,70m !tut Chyba strzeliliśmy fotki w tym samym czasie Spójrzcie na chmury
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 21 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2010 Przepraszam Grzesiu ale to z Twojego albumu , a tylko opis jest dodany ode mnie . !happybth
Sympatycy Baltona Opublikowano 21 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Maja 2010 Grzesiu na fotkach nie widzę twojego T- !happybth czy przerobiłes go na żółtą łódź podwodną !tut pozdrawiam
dr.big Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 (...) A kiedys robilismy dokladnie w tym miejscu zdjecia do testu... KLIK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Maja 2010 Administrator Opublikowano 22 Maja 2010 Miejsca gdzie robiliśmy fotki do testu Satelisa 250 w tej chwili są także niedostępne !happybth KLIK TEST
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 22 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2010 Miejsca gdzie robiliśmy fotki do testu Satelisa 250 w tej chwili są także niedostępne !happybth KLIK TEST Tak trochę OT Wielkiej wody ale w temacie testów to dzisiaj (sobota) na TVN Turbo o godz.17.00 będzie powtórka testu Hondy DN - 01 . Ciekaw jestem czy w Polsce udało się komuś to czego nie udało się niemieckim kierowcom , czyli jazda na jednym kole? !happybth EDIT : W temacie TVP INFO godz 10.22 poziom Wisły 7.79 m. !happybth
Marynarz Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Wczoraj po pracy podjechałem "Pod rurę" i skręciłem kilka minutek... ps. Sorki za jakość ale coś mi się program do obróbki wypiął na mnie i musiałem jakąś darmochą sklejać !happybth Jak dojdę do ładu to zapodam nowy link !happybth
upiór Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Budowałem Świętokrzyski most od początku jest stabilny i nowoczesny . Ale jak widziałem wczoraj w TV jak czternastu strażaków układało worki z piaskiem aby woda nie wylała się przez studzienkę to mnie szlak trafił . Na moście stało ze 300 osób i mieli co oglądac oj mieli , szkoda słów .
Tomekgdz Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Czyli nie bede sie Was pytal "jak sie powodzi?"Co niektorzy pozostawili swoje mlode na pastwe zywiolu i przemieszczaja sie do 3m . "Fala powodziowa"zmierza do GD. Tez sie "zalejemy". !YES Piotr to prawda, co pisałeś !OKK dzwoniłem wczoraj z 10 razy !scooter tak, że nokaut był techniczny !OKK
jackdent Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Od dzisiejszej nocy zamknięty będzie Wał Miedzeszyński od mostu Siekierkowskiego do Traktu Lubelskiego. Szykuje się paraliż we wschodnio-południowej części Wa-wy. Pozostaje 2oo albo pociąg.
KRISTO Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Ja mieszkam koło ZOO powiem wam że miałem duszę na ramieniu zastanawiałem sie czy nie zostawić skutera i samochodu w robocie !vampire
Rekomendowane odpowiedzi