GrzechoCnik Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Ponieważ nie ma wydzielonego działu dotyczącego kształtu forum to wpiszę się tutaj. Mam propozycję do Adminów, żeby zwiększyli ilość tematów (wątków) widocznych na każdej stronie w działach Ogólne i Techniczne. Można zauważyć zjawisko, że ktoś zada pytanie i ono szybko znika z pierwszej strony pod nawałem innych, czasem mało istotnych postów, ale za to nowszych. Nim ktoś posiadający wiedzę i mogący się wypowiedzieć o danym problemie dotrze do forum, to pytanie czy inny opis już zdążą wylądować na 4- czy 5-tej stronie, a tam nikt nie zagląda. A chyba inny sposób na przesunięcie problemu znowu na pierwszą stronę niż dopisanie kolejnego postu to chyba nie istnieje i nie jest on najbardziej elegancki. Bardzo proszę Szanowni Admini dajcie szansę potrzebującym na udzielenie im pomocy. pzdr PS Mam nadzieję, że inni użytkownicy też zauważyli tą sytuację i mnie poprą.
magart Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 GrzechoCnik, a próbowałeś zmienić w swoim profilu liczbę tematów wyświetlanych na jednej stronie ? Maksymalna wartość to 40. Może to jest odpowiedź na Twoje pytanie Mój profil -> opcje -> ustawienia forum -> Ilość pokazywanych tematów na jednej stronie fora
GrzechoCnik Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 To fakt nie zauważyłem tej opcji i już sobie poprawiłem. Dzięki. ALE nie zmienia to faktu, że inni używając ustawień standardowych nie zobaczą już tych tematów, które ja już teraz widzę. To, że ja zobaczę swoje pytanie to dobrze, ale chciałbym jeszcze żeby nie znikało tak szybko z potencjalnych oczu fachowców, którzy może rzadziej zaglądają na forum niż ja, lub inny zadający. Chyba wystarczy zmienić standard ustawienia z 15 na np 30 a nie obciąży to serwera aż tak bardzo. W sumie jednoczesnych użytkowników forum jest kilkunastu, a serwer wydaje się wydajny. Nie mówię tu o ilości postów na stronie, tylko tematów. Ilość postów może zostać jak jest do indywidualnego ustawienia.
Rekomendowane odpowiedzi