Marcino1 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Administracjo, chciałem zauważyć, że wśród skuterków w ramce na górze strony głównej brak jest piaggio mp3 - symbolu rewolucji skuterowej, nowej vespy, znaku przemian czasowych... Bardzo proszę o zastanowienie się na uzupełnieniem ramki. M.
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2010 Myślę, że Piaggio jest minimalnie godnie reprezentowane w naszym bannerze, chociaż mógłbym się czepiać ze to nie x9 500 a tylko 250 i że pokazuje dupę i nie widać kierownicy ani szyby... To tak jakby w wyborach miss, gdy wszystkie panie pozowały, Piaggio wbiegła tyłem na scenę i odwróciła się schylając w trakcie zdjęcia No trudno... I tak, !OKK włoska stylistyka to mistrzostwo pzdr
Marcino1 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 No cóż, masz rację, chyba trzeba się cieszyć nawet taką namiastką... !happybth
czaro69 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Może nie o ramce ale chyba to odpowiedni temat... Otóż, chciałem poczytać sobie test Hondy PCX, wchodzę w testy i opisy skuterów, klikam Honda, odnajduję test PCX i zostaje przekierowany zamiast do testu to na stronę główną do najnowszego newsa... Można coś z tym zrobić?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Maja 2013 Administrator Opublikowano 12 Maja 2013 Otóż, chciałem poczytać sobie test Hondy PCX, wchodzę w testy i opisy skuterów, klikam Honda, odnajduję test PCX i zostaje przekierowany zamiast do testu to na stronę główną do najnowszego newsa... Można coś z tym zrobić? Test jest tutaj> http://www.burgmania.net/index.php?option=com_content&view=article&id=738:test-hondy-pcx-125&catid=31:honda〈=pl Samo przekierowanie poprawimy.
czaro69 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Dzięki Mariusz :clapping: Teraz sobie poczytam,pozdrowienia
GrzechoCnik Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 No może nie błąd ale pewna niedoskonałość. Dzisiaj przypadkowo zauważyłem, że jak wpiszę adres http://burgmania.net to mi się pojawia biała strona. Może jakiś redirect by się dało ustawić żeby kierował na stronę startową?
flyradek Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 u mnie to samo. Biała strona. Używam tymczasowo firefoxa.
mefisto.diabel Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 należy używać przedrostka "www" w przeglądarce chrome nie ma takich problemów - sama dodaje
Rekomendowane odpowiedzi