Sacetti Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Hmm, to jest własnie ten moment, w którym żałuję, że nie mam kuferka
BrYhu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ptaku_1 napisał(a): ciekawe jaka jest maksymalna nosnosc !w00t Jeśli masz płytę monokey to napewno waga jest przekroczona
ptaku_1 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Shad ma wlasne wynalazki, to taka plastikowea plyta przykrecona do zwyklego drucianego bagaznika Nie jest to moze tak stabilne jak Givi ale plyta jest w komplecie z kufrem, wiec zaoszczedza sie pare setek !w00t
magart Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ptaku_1 napisał(a): Na BP przy ratuszu bede od 10,30 do 10,40. Pozniej ruszam pod torwar.@Magart wiesz juz cos o swoim starcie? Jeszcze nie wiem, u mnie wszystko płynne. Jest opcja, że wyjadę o 9.00 . Ale jakby co to wiem, gdzie poszczególne PIT STOPy !w00t
pablos Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jako,że ruszam jutro koło południa baaaardzo dużym pojazdem posiadam możliwości zaladunkowe dla osób,które mają problem transportowy - chętnie służę pomocą w przetransportowaniu nawet kilku maxi . Jakby cuś posiadam także jedno miejsce siedzące ...... Pozdr. Pablos ew. tel do mnie 793601776
Klaud Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Sacetti napisał(a): Hmm, to jest własnie ten moment, w którym żałuję, że nie mam kuferka !w00t Cholercia, tak pozazdrosciłem poukładanym i chciałem się spakować, a tu... wielka woda w garażu Skutka wyprowadzę, ale pakować się na tym deszczu??? Brrrr
ptaku_1 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ursynow plywa a u mnie ani kropli nie spadlo. Ciekawe jak tam w Warce?
Barti Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ptaku_1 napisał(a): Ursynow plywa a u mnie ani kropli nie spadlo. Ciekawe jak tam w Warce? pewenie nieźle zalani
Gość stoney Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 melduję swoją obecność- jutro o 11 parking przy Torwarze mam nadzieję, że pogoda dopisze
JacekGit Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Piaseczno zalane. Garaż pływa !sciana Może uda mi się na jeden dzień zawitać
Barti Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Według pogodynki o 11 ma już w Warszawie nie padać wiec luzik Dwa !sciana malduje jutro o 11 na Torwarze (na 99,99%)
M_Pajak Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Jak byśta mogli to poczekajta do 11.15-11.30 to zdążymy dojechać
Sacetti Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Jestem "redi" . Pakowanie zakończone sukcesem, na wierzchu mam przytroczony śpiwór i namiot, reszta pod kanapą. Mogę mieć jedynie problem z wyjazdem z domu - wczorajsza burza nieco zalała mi drogę, pewnie będę musiał przepłynąć. Fotka z wczorajszej nocy, teraz jest nieco lepiej !sciana
ptaku_1 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Wyglada na to ze na BP nie mam na kogo czegac wiec bede lecial odrazu na Torwar. Do zobaczyska.
Klaud Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Niestety z uwagi na nocną powódź mamy opóźnienie z godzinę, jeśli ktoś by ruszał ok 13ej, to chętnie się podepniemy.
Rekomendowane odpowiedzi